mua sme pelqen fare kjo e kuqa
Nuk e di po kur vjen puna te ata, qe ti i cileson me callme, me krijohet nje mimike prej egersire aq e frikshme mua, sa automatikisht me rrijne larg ata, e kujt mua qe jam engjell
manjat rus apo manjak rus? Jam manjake makinash vete uneanyway prape ncuk, jo per gje, po s'kam nevoje per nje testosteron mashkull apo adonis me karte krediti te me plotesoje qefet mua. Me shijon me shume cdo gje, kur e arrij vet( dmth pro "nje jaguar ne shtrat" dhe kundra"nje gomar qe i paguan te gjitha" :P).
Bugatti dhe Porsche i kam fixim, po s'i kam akoma. Ajo perla tjeter pastaj eshte e gjitha e imja![]()
Elegance is an attitude.
E kam vënë re, në kë rast jemi në pozita të barabarta, rri me orë të tëra pa gjumë për t'ia bërë jetën malore andej nga komuniteti muhaxhedin.
Manjat - përdoret për ato pasanikët Rus, që kanë një dinasti të madhe dhe miliarda €manjat rus apo manjak rus? Jam manjake makinash vete uneanyway prape ncuk, jo per gje, po s'kam nevoje per nje testosteron mashkull apo adonis me karte krediti te me plotesoje qefet mua. Me shijon me shume cdo gje, kur e arrij vet( dmth pro "nje jaguar ne shtrat" dhe kundra"nje gomar qe i paguan te gjitha" ).
Tek pjesa e dytë jam dakord dhe unë.
Lumsi ti, mjer ne që lëvizim me biçikleta 128 Kineze :PBugatti dhe Porsche i kam fixim, po s'i kam akoma. Ajo perla tjeter pastaj eshte e gjitha e imja![]()
Krijoni Kontakt