Close
Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 177 prej 177
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Te Paharrushme Do Mbeten Per Mua Ato Vite Te Bukura Te Gjimnazit .
    Prapesit E Adoleshences ,shoqeria Ime Qe Cdo Minut Me Shfaqen Ne Cdo Cep Te Rruges., E Qeshura Qe Nuk Na Ikte Kurr Nga Fytyra Te Sinqerta .
    Sidomos Do Kujtoj Disa Shoqet E Mia ,Qe Ne Cdo Fund Ore Te Mesimit Nuk Harronin Te Nxirrnin Pasqyrat Nga Canta., Per Te Pare Veten Se Si Do Dukeshin Duke U Perfshire Dhe Une Ketu .ah Sikur Te Ishqa Dhe Njeher 18 Vjec!vec Kjo Me Mbetet Te Them Tani .
    Iken Vitet Dhe Ne Bashke Me Ta .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 20-10-2006 mė 20:20

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    ehhhhhhhhhhhh alnose alnose................................ mos na fol me keshtu se na e cove zemren pesh...................po kush nuk i do edhe nje here ato qaste e dashur ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga DEN_Bossi
    ehhhhhhhhhhhh alnose alnose................................ mos na fol me keshtu se na e cove zemren pesh...................po kush nuk i do edhe nje here ato qaste e dashur ?
    VERTE JANE TE PAHARRUSHME BOSSI .PO JETA IKEN SHYQYR ,QE NA MBETEN KETO KUJTIME ,SE PO TE HARRONIM DHE KETO BESOJ SE DO ISHIM PLAKUR PA ARDHUR VAKTI .

PERSHENDETJE

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    ehe, ashtu eshte, ke shume te drejte

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Po fustanet e poliestres me pala korenti ............ hihihihihiihi
    ma kane vesh nje me zor dhe me sherr .... sa dhe ne foto kur dola gjithe inat .
    Kishim mamin e nje shoqes time rrobaqepese dhe na qepi gjithe gocave te pallatit nga to lloj fustanesh me flutura perpara te gjoksi dhe te menget dhe me pala korenti poshte .... o zot dhe kur uleshim i thonim njera-tjetres.. avash mi se me zhubrose palat e fustanit ....
    Jo jo...i thonim: - Kujdes se ke dal fush ! :P

Kisha qejf me vazhdu, por pertoj tani te lexoj c'eshte thene, se s'dua te perseris.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    ]Te Paharrushme Do Mbeten Per Mua Ato Vite Te Bukura Te Gjimnazit .
    Prapesit E Adoleshences ,shoqeria Ime Qe Cdo Minut Me Shfaqen Ne Cdo Cep Te Rruges., E Qeshura Qe Nuk Na Ikte Kurr Nga Fytyra Te Sinqerta .
    Sidomos Do Kujtoj Disa Shoqet E Mia ,Qe Ne Cdo Fund Ore Te Mesimit Nuk Harronin Te Nxirrnin Pasqyrat Nga Canta., Per Te Pare Veten Se Si Do Dukeshin Duke U Perfshire Dhe Une Ketu .ah Sikur Te Ishqa Dhe Njeher 18 Vjec!vec Kjo Me Mbetet Te Them Tani .
    Iken Vitet Dhe Ne Bashke Me Ta . doja te shtoja dhe dicka ketu

urimin e nje mesueses time te sociologjis ,

TE UROJ TE NDJEKESH RRUGEN TIME ..
    dhe vertet une gjithmone hapat e saj po ndjek ,megjithse jam larg mbaj nje lidhje te ngushte me te ...
    e puth me mall dhe pse ajo eshte ne pension tani i uroj gjith te mirat ...

DHE KJO ESHTE NGA GJERAT E MIJA ME TE PAHARRUESHME /

someone Maska e smo
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    earth
    Postime
    34
    O alnosa po nuk jane ato te paharueshmet e mija.Po ngaqe te gjitha ishin thene thashe mos te perseritem(edhe tema kish devijuar pak nga te paharrueshmet e cdonjerit por po thuhej ne pergjithesi per gjera qe ndodhnin atehere).
    Te paharrueshmet e mia jane si te cdonjeri ketu ato vite e bukura te femijerise qe pertoj ti rianalizoj.

P.S. jam vonuar pak edhe do thuash who cares, po ja cte bej..kshu me erdhi tani.lere qe 1 here ne vit kujtohem te shkruaj.
    Find All You Need In Your Mind If You Take The Time!

Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •