Close
Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 177
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Makarona te skuqme me sheqer!

Po Vap'ikun ku e late? hahahahahahahahahahhahahaahahahahaahahahah
    ku tu kujtua Vapiku amon Romi s'kishte gje me te mire kur ne kohe dreke kur prinderit benin gjumin e drekes (imagjino sa rehat) une dilja bleja nje qese vapik e fap me llape direkt pa prit me e be limonate se aty ishte lezeti me e ngrene tek dora .

Po buke me sheqer e vaj ulliri siper ose gjalp poshte (me henger sheqer me lopata i thone ksaj)

Po COKLAT i njeh njeri ? hahahahahahhaha do me vije shume per te qeshur nqs del njeri qe i njeh coklat (me c si celsi)
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Po HILAL?

Cokollate e stazhinouar me vite ne hangaret turke, qe pati sukses te papare ne Shqiperi
    Summertime baby!

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Hilal ka qene shume i shijshem re!

Sa ca shije kishte po te bonte per vete! hahahahahahaahhaahah

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    lol Hilali qe kur ishte dhe me arra a lajthi e rrush te thate ishte bota vet.., ku kishim provu gjona te jashtme ne ather..
    Meqe jemi te ushqimet, po ai orizi qe donte nje ore te qerohej, zhavorr e kokrra te zeza e te thyme plot, eh cdo te thoshte te beje pilaf
    Po koleksionet i mbani mend..neper palat e librit, letra karramelesh, cokollatash, cemcakizash.(i vrisja ta grisnin keq ate mbeshtjellsen e siperme te petave "west"..lol).Me vone pastaj koleksionet me ato letrat qe kishin brenda cemcakizat, Turbot mblidhja un psh.

Dikush aty me lart ksihe permend te merkuren e informacionit:-), vertet sa e cuditshme, i mbanim mend ditet nga programet qe ishin gjithmon fixe, nje Tvsh kishim ne te shkretet
    Ju kujtohen "Nota mbi pentagram" me S.Brace, "Studio e hapur" me N.Koken..Po ato konkurset e dijeve,,se harroj qe ipaten dhuruar nje ore shum te bukur atij fituesit te pare qe ne mos gaboj ishte Luan Rama.

Po kur dolen kenget e para te huaja, kshu ne mase e kam fjalen, se italiane e jugosllave degjoheshin gjithmon..kendonim a s'kendonim "No no, no no no,no no ero limit.."lol("2Unlimited"kto:-D)..vdisnim ti shpiknim fjalet, e gjoja flisnim e kendonim gjuh te huj
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    lol me cokollaten "Hilal" mbaj mend i beja pazar shitesit sa e ke i thosha 130 ky. lol. Ma jep 120 leke None ik se na bete me turp.
    Pastaj me cimcakizat "Turbo" kishte te forta, dhe me ate lojen si rulete. Po e mbani mend qe kishte dy fusha edhe rrotulloje nje shigjete...hidhje leket te nje prej fushave, po te binte shigjeta te dyfishoheshin leket. Une kam qene shume i vogel nja dhjete vjec, komshia ime kishte nje 10 leksh e vajtem e lozem te kjo loja...kush e di sa here kam fituar rresht. Kemi blere nja 7 - 8 cimcakiza.

Se me kujtoi Marsi kenget e huaja. lool Nje shoku im mburrej se i dinte fjalet e kenges se famshme "cikidam-bam-bam" lol Akoma e mbaj mend, llafet jane kshu me thoshte: cikidam, cikidam cikidam bam bam cikidam"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julius : 14-06-2006 mė 05:01
    Ezekiel 25-17.

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Po gjimnastiken e mengjesit e benit ju?? Gjithe te rreshtuar para shkolles?
    Ju organizonin ne grupe per te kontrolluar nese loznin apo mesonin kalamajte e lagjes?

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Me pelqeu kjo!

Sa per bigaqet thuj mer llastiqe se mlodhe me i gjet ca ishin!

Po per pjesen qe mbante gurin(shollen) ca perdorje ti? Un perdorja kepuce te vjetra lol! Eshte e vertete qe ato maskat e kundragazit ishin shume te mira se u zgjasnin me kollaj! Megjithate kisha nje shenjester per zogj, kumria e sorra isha i papame!

Per llastiqet e telit maj men qe shkosha me shoket edhe i hiqnim fijet e llastikut autobuzave fizarmonike! lol Ishin shume llastiqe te mira se ti hiqje ato fijet nga llastiku ishte shume e veshtire dhe u keputshin dreqat!

hehe, autobuzat firzamonike, tere pluhur, venim i rrinim afer e kur nuk shihte fatorinoja i fusnim briskun, po te na kapnin na i zberthenin brinjet. po ne benim urban warfare me kto llastiqet, lagje me lagje, mbanim ndonje cep edhe kur afrohej njeri paralajmeronim 'mos hajde ktu se te ha buba'.

ej, po fushat e qymyrrit kush i mban mend? luanim futboll ne fush te qymyrrit, vrapoje, ngrihej pluhuri i qymyrrit futej ne mushkri, bije, caheshe, mbyllej plaga direkt nga reaksioni kimik i qymyrrit me gjakun, p... seme ca teknologjie, tamam teknologji qymyrri.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Citim Postuar mė parė nga Ihti
    Po HILAL?

Cokollate e stazhinouar me vite ne hangaret turke, qe pati sukses te papare ne Shqiperi
    Ke ngrene Hilal ti Ihti???

Gojet e "mira" thoshin atehere qe Hilal-in ja jepnin lopeve ne Turqi qe te benin me shume qumesht, lol
    HAKUNA MATATA

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anėtarėsuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    Po camcakizat stela i mbani mend ju.U rahen mileti ne radha,kush e kush te blinte.Ata te mite na i jepnin nga nje cop ne dit festash,po te lija une.Ua gjeta ku i kishin fshehur dhe haja kur me tekej,me mendjen top se sdo binin hic ne sy.Duket qe kam qene kungull e vogel.Tani me vjen te qesh me logarite e mia.E ku i kishin fshef ata?Ke xhepi kostumit te mire te babit brenda ne dolollap.

Ju kujtohet kur me nje lloj gjetheje qe ngjitej ne trup,benim shenjen adidas duke i hedh qymyr siper?

Po kur hanim qiri ne vend te cumcakizit.Sa kam ngrene o Zot.Si s'kam vdek?!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Hajde hajde c'vete. Plasen dhe Hilalet ketej. Duhet te falenderoni t'gjithe Classicalen per hapjen e kesaj teme plot material.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •