xhoje care katuni ke qen ti 44 dit pa drita. mos dojshe me thon 44 ore
xhoje care katuni ke qen ti 44 dit pa drita. mos dojshe me thon 44 ore
no glove no love
Po "Bujqesi " e mban mend ndonjeri? Apo e benin ne shkolle vetem te katuni im?
Eh c'i punoja shtizave ato koherat e ekonomise shtepiake.
Nga dora ja merrsha mamit punen: "Amon ta vazhdoj icike une!"
Po kur mlidhshim lulkuqe, medemek bime mjekesore, e u bejshim te gjithe sikur kishim marre acid, shifshim dopjo![]()
Summertime baby!
Kjo bujqesia ka pas qene me duket 2 javet e fundit te shkolles right ?Postuar mė parė nga Ihti
Dhe une e mbaj mend ..... lololol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mu sme paska kap, i bie te jeni me te lashte ju lart
Une as shall pionieri skam mbajt:-)
Po me kujtohet tani qe shkoja me tezen qe ishte ca vjet me madhe se un per pune prodhuse, pastronin ato fijet e barit portokalli nga bimet e dobishme..
Eh pse vetem lulkuqe Ihti, un me kalamajt e lagjes time mblidhnim kamomil, mullaga, sherbele..lol..do fitonim lek gjasme..ah pika thuj..lol
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Pinko ajo ishte pune prodhuese, a pune praktike, s'e mbaj mend - qe behej ne fund te vitit. Ne na vinin me mbledh misra, e meqe gjysmat i hanim te gjalle shkonte barku spirre
Bujqesia ishte nje ore ne jave; ne na vinte zysha o me pastru oborrin, o gjera te kesaj natyre; ose vinte ne klase e thoshte: "nuk du me jua nigju zenin e gojes deri sa te mbaroje ora!"--edhe pastaj shkonte me pi kafe te nai zyshe tjeter.
Marsi, lulekuqen na vinte shkolla me i mbledh...se ato qe i benim keshtu si "side jobs" tjeter muhabet![]()
Summertime baby!
E mire pune prodhuse pra Ihto .
Marsela ti nuk i mban mend me siguri se nuk jane dhe aq te lashta . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Me marrsh te ligat, ne mes te Tirones kemi qene 1991 kaluam 44 dite pa drite. Aq shpejt i harrokemi gjerat. Benim detyra me qiri cdo nate dhe na rrofshin sobat me dru se do ishim thare ne mes te dimrit.Postuar mė parė nga TikTak
Ignore List: Den Bossi
E cme kujtohet kur nje dite para 8 nentorit,po benim pastrimin e klases.nja 5 vet ishim.Lanim llapa zhdrapa kur nga fundi iu shkrep njeres.Me lecken qe llokociste ne kove na gjuajti ne anen tjeter te klases.E filloi defrimi qe thoni ju,e muret e klases na u bene vula vula.E qesh me lot e qesh sa kur i thirrem mendjes ishte ca vone.Dhe fajin ia hodhem nje te prapambeturi qe kishim ne shkolle,por na doli boja gjithesesiTe nesermen e marshimit po fshinim muret si bojaxhinjte te k lulekuqet.E hengrem nga nje dacke te 5 para klases duke kerkuar te falur.Kur e kujtoj gajasem.
Apo kur erdhi nje grup xhirimi nga Tr,ne shkollen tone dhe ne i zume i gjuanim me bombone sa iken nga syte kembet.U mblodh drejtoria e alarmuar.Dhe plus kesaj kishim bere dhe nje bicim disko(se ath si thoshim kshu),ne kabinat e plazhit te ri,kuptohet pasi e kishim shqyer deren per te hyre brenda.
Ej po diten e informacionit te merkuren ne mengjes e mbani mend.Sa inat e kisha.
Po vaksinat ne shkolle dhe gezonim po te kishim pak problem se oburra naftin mesimit.
Po dentistja ne shkolle
Po kur na kontrollonin per morra
QYFYRE
Po dentistja ne shkolle
Ato ishin frika ime me e madhe. Edhe ne kopesht edhe ne shkolle gjithmone arrija te mcifesha nga frika! lol
Ke lagja ime kam patur dyqanin e vajgurit hahahahahah te shikoje ne dimer rradhat me bidona e me gur rrjesht 500 metra!Ndiznin ndonje zjarr edhe u ngrohnin t gjithe, kishte dhe nga ato qe kishin mare batanije me vete.
Po ke lagja ime kam patur kinema verore, ehh te shikoje te rinjt si i hypnin mureve rreth e perqark per te pare ndonje film me romake e me herkulin. (gjithmone se skishin lek)![]()
Krijoni Kontakt