Close
Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 177
    FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Kjo qeka teme mer. Udhetim ne vitet e se kaluares. Ca me kujtohet mu qe nuk eshte permend akoma:

- 15diteshi i plazhit qe mezi e prisshim. Ata qe ishin me fat merrshin 30ditsh me duket ?

- ato kabinat e shpifme qe mezi nxenin 3 veta, lene pastaj kur vite xhaja me nusen ne me kalamojt. Meqe jemi ke kabinat, 15 dite larje uji me kanoce.

- futboll me nji porte ke sheshi pallatit. Porta zakonisht ishte shkalla e mesit, dhe sa here qe bote nanjoni gol, i binte deres komshiut te katit te pare; Kush ishte me afer, vraponte brenda ke shkallet, kapte topin para se te dilte komshiu dhe ta cante ose te te fuste nai shpulle fluturimthi.

- ato lojerat, koman koman qe kishin lezet anej nga darka

- kur jepte TVSH-ja film me shpata,(herkulin, spartakun) diten tjeter gjith kalamojte e lagjes duke bo shpata druri qe te luftojshim me lagjen tjeter

- eksplorimin e rifuzhove te lagjes, qe kishte vite qe nuk shkelte kembe njeriu.

- kur i vinin zjarrin ferrave rrotull pallatit, dhe na bertisnin grate qe kishin nxjerre rrobat me i var ne ballkon

- oren 10 te djelen ne mengjes kur fillonte teatri me kuklla hahahaha

- loja me filic ? ose jastiku ( e mban mend njeri jastikun)

mbaroi pjesa e pare
    NeverAgainVolunteerYourself

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga FTN_2004

- loja me filic ? ose jastiku ( e mban mend njeri jastikun)

mbaroi pjesa e pare

Hahahah loja me filic (ca emri he , filic ... hihiihih ) .. o zot ca na ke kujtu , lojen e shekullit

FTN Ku e ke pas shpine mer , mos kena qene komshinj ,se shume nga keto qe ke permend i benim dhe te lagja jone . (lol)
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    Po fustanet e basmes qe gjoja i benim dhe me modele, flutra te menget, flutra poshte, jo xhep ktu jo pale atje..lol..
    Burrat me ato pantallonat e teritalit qe o zot o zot..lol..
    Po kur dolen bluzat e pambukut te bardha,te jashtme me koke elefanti ose me ca peshq perpara imabni mend..apo vetem te ne erdhen ato?
    haha Sa qesha lol
    marsela ishin ose me elefant ose me arusha
    Bile dhe me kalin e skenderbeut ne mos gaboj.
    Sandalet i vishnim per here te pare ne 1 Maj.
    Le te bente vap sa te donte,s'kishim te drejt ti vishnim me perpara .

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga SnoW~DroP
    .
    Sandalet i vishnim per here te pare ne 1 Maj.
    Le te bente vap sa te donte,s'kishim te drejt ti vishnim me perpara .
    Sandale me gome te bardhe ishin me te mirat. Ato qe i kishin me gome te zeze ishin kot , skishin pare ...
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anėtarėsuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    Sandale me gome peshku i thoshim ne,sa mbaheshim me te madh kur i vishnim

-EJ.Harruat qe i qepnim robat e banjes.Prish nje rob dhe bej breke plazhi

-Ej goca,po ato recipetat i mbani mend.Frymen te mernin,po lum kush i kishte se mezi gjendeshin te shkretat.

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    C'ma kujtuat ate plazhin e Durrsit. lol

Mbaj mend...copat e m.tit qe rrinin mbi uje,edhe ne gjynafqaret aty laheshim... loool
    .........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga miko
    C'ma kujtuat ate plazhin e Durrsit. lol

Mbaj mend...copat e m.tit qe rrinin mbi uje,edhe ne gjynafqaret aty laheshim... loool
    Copat e m.tit akoma aty jane. Old habits die hard, po imagjinoje tani kane njerezit me shume per te ngrene keshtu qe sasia dhe madhesia do jene rritur. YUUUUUKKKKKKKKKKKKKK!!!
    Ignore List: Den Bossi

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Copat e m.tit akoma aty jane. Old habits die hard, po imagjinoje tani kane njerezit me shume per te ngrene keshtu qe sasia dhe madhesia do jene rritur. YUUUUUKKKKKKKKKKKKKK!!!

lol e kam seriozisht ime...

Mbaj mend kishim shkuar nje here me familjen.Aty ku laheshin (ne cekesi..) ishte nje nga ato copat... prane meje..(duhet theksuar qe une sa nisesha nga elb,ikja me mendimin/shpresen per te kapur nje peshk e tja coja shokve,ne forme mburreje lool ....) e qe thua ti,i them une mamit me ze te larte : Mami mami shiko nje peshk... (nuk shihja mire se ai uji i kripur sikur na "qorronte" pak ne provincialet qe ishim mesuar me ujin e embel)...mirepo ajo e shikonte me mire se mua...e ma ben...jo te keqen mami nuk eshte peshk...

ehhhh kush e besonte....ishte aq i madh...saqe une beja plan ne koken time a do gjija qese per te futur "peshkun" e kapur loool

Kur me kokfortesine time....i vete prape e i shoh "koken" peshkut....hmmmmmmmmmmmmm mbaj mend qe ate dite skam vene buke ne goje loool

ps.e zente barku ishallah ate vrimemadh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 15-06-2006 mė 17:13
    .........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga miko
    lol e kam seriozisht ime...

Mbaj mend kishim shkuar nje here me familjen.Aty ku laheshin (ne cekesi..) ishte nje nga ato copat... prane meje..(duhet theksuar qe une sa nisesha nga elb,ikja me mendimin/shpresen per te kapur nje peshk e tja coja shokve,ne forme mburreje lool ....) e qe thua ti,i them une mamit me ze te larte : Mami mami shiko nje peshk... (nuk shihja mire se ai uji i kripur sikur na "qorronte" pak ne provincialet qe ishim mesuar me ujin e embel)...mirepo ajo e shikonte me mire se mua...e ma ben...jo te keqen mami nuk eshte peshk...

ehhhh kush e besonte....ishte aq i madh...saqe une beja plan ne koken time a do gjija qese per te futur "peshkun" e kapur loool

Kur me kokfortesine time....i vete prape e i shoh "koken" peshkut....hmmmmmmmmmmmmm mbaj mend qe ate dite skam vene buke ne goje loool

ps.e zente barku ishallah ate vrimemadh
    Barku sikur e paska zene hence topat e M***.
    Edhe une seriozisht e kisha. Ca gjera nuk ndryshojne.
    Ignore List: Den Bossi

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Eeee na kenaqet me kete muhabetin me siper

Bridhnit pas xixellonjave ju ne vere? Me kalamajte e lagjes benim gare kush te kapte me shume, dhe i fusnim neper kavanoza qe ti perdornim si drite, vetem se ato te shkretat as disa sekonda s'jetonin brenda ne kavanoz
    Po peshkagur me shishe aranēate te thyer ka kapur njeri nga ju?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helene : 15-06-2006 mė 18:09

Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •