Postuar mė parė nga Di68
D68 ............ Hhahahahhahah sinqerisht me ke be me qesh ..E kape heee, desha ti ngaterroja ca me salcicet ... ku ka pas salcice njehere ? lol
Postuar mė parė nga Di68
D68 ............ Hhahahahhahah sinqerisht me ke be me qesh ..E kape heee, desha ti ngaterroja ca me salcicet ... ku ka pas salcice njehere ? lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Miki , po kur njerezit ne vend te bidonit venin nga nje cope gur . HihihihPostuar mė parė nga miko
Me cojne njehere mua per vajgur , aty ishin rreshtu guret , te zotet god knows nga ishin .. une me shoqet e mia - Ua cjane keto gure .. dhe pam pam i hodhem.. vetem kur erdhen grate me ulerimaaa.... hahaha
Pink, si nuk ka pasur salcice. Ka patur kremvice(e holle e gjate) e salcice(e shkurter e trashe), lol.
HAKUNA MATATA
Eh po kremvicet merreshin vetem ne Durres me mik, ne po flasim per tallonaPostuar mė parė nga My_Soul
Po hallvasine qe u shiste ne "bulmet" a e mban mend njeri?
Une i perkas nje brezi special "ndryshimesh"...edhe nuk kam per te harruar ato garat ne klase per te marre "Flamurin" e nxenesit me te mire te javes.Ufffffff kur e kam marre per here te pare....kam flejt tre nete rresht me flamurin poshte jastikut)))))) loool
Pinko ato guret ne i vinim vetem tek qumshi....se tek vajguri kishim shitse komshijen...kshu qe "korrupsion" i gjallelooool
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 14-06-2006 mė 15:10
.........................
Po kur kontrollohej robi te hene ne mengjes per thonjte e prere apo jo dhe per shamine ta kishe ne xhep? Ne shkolle 8-vjecare kjo.......
p3rf3<+!0n 15 4 r@r!+y
po kur dolen kostumet e marinareve? Une kisha nje ...
po shalli i pionerit qe ne fillim e mbanin te dalluarit e klases, apo kendi i te dalluarve, ne shkollen time ekzistonte edhe tani sa kam qesh
Ti ke harruar dhe 1 here ne muaj behej kontrolli per morra.Postuar mė parė nga Justin
Cfare skandali he .........
Postuar mė parė nga PINK
Jo kjo tek ne nuk eshte bere asnje here...
Ndoshta tek ju behesh...prandaj i quajne dhe tani tironsit "Morracake" ...))))))) looool
.........................
Krijoni Kontakt