Mos ia prish temen tjetrit. Thuaj ndonje gje pozitive. Te paskam bere kompliment padashur, pasi qenke dardhar vete. Nuk thoje sikur ishe fusharak nje cike perpara?Postuar më parë nga dp17ego
Mos ia prish temen tjetrit. Thuaj ndonje gje pozitive. Te paskam bere kompliment padashur, pasi qenke dardhar vete. Nuk thoje sikur ishe fusharak nje cike perpara?Postuar më parë nga dp17ego
Ignore List: Den Bossi
o kastrabe!!Postuar më parë nga gjergj_kastriot
dp17ego, është dardhar/e, aq sa jam unë somalez .
Une dardhar jam, por nuk ma dogji shtepine kinostudio si juve Cekeve...Postuar më parë nga Humdinger
![]()
sereno
Duket që nga mbiemri që sjell në postin tënd sesa i njeh dardharët dhe se sa mund ta shqiptosh mbiemrin si dardharët (nëse ai mbiemër do egzistonte).Postuar më parë nga dp17ego
Hi syve shko e hidhi të tjerve, sepse dardharët vetëm nga kjo kuptojnë se nuk je prej tyre.
Hajt turrqeta Mono, se si shumë ta zgjata.
sifka qe thua ti bre byrazer vete edhe ne vithkuq per dy-tre dite aheng. per te blere shpi s'ka leka sifka. car i pelqeu sifkes ne kjo tema ishte se muabeti vinte ca si majosh deri ne mbushja e kokes. po keteja na fundi peshteti edhe njere nje llaf, qe sifka e kishte degjuar lart e poshte neper dynja: korcaret nuk bejne per njeri jetrin joooooo. kane shume asete, kur vjen llafi per te bere ntonje gje. edhe te drejte paska pature dynjaja.Postuar më parë nga dp17ego
ajde punera te mbara andeja na ini e s'ini e kur te veni ne korce veni e ani nje lakror me dy pete, me qepe e me domate, te pjekure ne sac, si dine t'a bejne vetem dardharkat.
Kenge popullore Dardhare.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Kenge popullore Dardhare 2.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Kenge popullore Dardhare 3.
trendafila manushaqe