Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    i/e regjistruar Maska e lepurushe82
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    18

hola...holaaaaaaa

uaaaaaaaa kalamaja shume flm per urimet tuaja jeni cume te mile si spilta pa fund..........
    o marlboroman ate emlin lepulush varet kush ta ven........dhe me crafe qellimi ta ven mo ti..........pastaj une e ti jena lepurusha te ndryshem sepse
    kemi sekse te ndryshme.......dhe prape qe prape jemi te vetem........ok dont be sad............my dear.........
    ju pufi ju te tjerve te gjithve..........ene ty mi gadurreeeeeeeee mi pretty qe e mban vedin per te bukur.........po sje hic ma e mire se unaaaaaaaaaaaaaaaa ok.....ik tash se jam shume bussyyyyyyyy .....me e din ti vete.........
    P.S ma vone ju premtoj nje foton time.........
    e poshtra

Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    18
    hello e bana zemren gure me postu foton.......ajo me kapele jam una.........kurse ajo tjetra tezia ime qe eshte e detyrume me e qite surratin ketu.......sepse ajo asht e vetmia foto qe kam ne kom.......ok mos me shani
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    e poshtra

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203
    mireserdhe lepurushe si shpirt qenke lal po cila nga ato te dyja je ti heheheh (only kidding) por ajo tezja jote paska nje buzeqeshje te mrekullushme lol
    have fun

easy life twist
    The man is back.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    o lepurushe....nuk e di pse kam ndjesine sikur njihemi bashke ...!!!! hmmmmmmmmmmm...myabe i saw you in my dreams...!!
    Ketu jo vetem fjalet qenkan pa dogane ..por edhe puthjet...avash mi goce se po te hollohen buzet dhe jane gjunah sepse i ke si shpirt....
    ...

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Nuk e di a me lejohet por desha te pershendesja nje vajze ketu qe e dua si shpirtin...shpirto i love you more than anything else ...i wish with all my heart to have trust in you ...but should i..
    ...

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160

mirseerdhe

Nice piercing
    A ke nej tjeter ?
    lol

shtrige..e..mire Maska e prettyshkodrane
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Vendndodhja
    larg shkodres
    Postime
    157

uaaaaaaaaa

o gaxhie e paske qite surratin mi..........prape mi kot lodhesh te kam thane se je e mile po jo aq sa una...........ta dish kete.....
    lol
    o marlboromannnnnnnnnnnnn mos ja qaj hallin kesaj jo......se kam me te diftu ca asht ndonje dite .............lol
    hajt tash ika se skam ma kohe mu marre me ty......bye
    SA HERE LARG TEJE DO JEM
    GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
    NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
    DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....

i/e regjistruar Maska e gezuar
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    6
    gezuar te gjitheve
    jeni te mrekullueshem

Lady_ In_ Red Maska e annaiss
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    France
    Postime
    45
    mire se erdhe lepurushe !
    E dua shiun sepse eshte i vetmi moment kur mund te qaj me koken lart...

Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    18

he mo kalamaja

ela una prape......ele paskam shume miq ketu.........sa lezet.....
    o marlboroman a thu ka mundesi qe njifemi ne te dy........sent me your pic....ok...........flm per komplimentat po une nuk fali puthje shume...edhe pastaj sme hollen buzet mua..........pastaj kaq e mire jam une sa me shef ne enderrrrrrrrrrrrr wow.........
    flm shume ele ju te tjerve per pershendetjet........
    o twist flm qe te ka pelqy tezia ma shume se una........se ba me e dite se jam kam qite surratin ketu........uuuuuu ma perdredhe kryte..........
    tash lash per fund my buddy..........o pretty po une e di maj se je e mile se je e butur se je e sjute........po tane keto merita i ke se je tu ndjete me mua...........(i mean je tu fole me mua)))))
    pastaj leri tjeret me besu se jam goce e mile maj shtrige mos ma prish imazhin.........lol
    hajt tash te pushi folt folt.......e te kam xhan.......pamvarsisht se ti sme don hic..........ok mi nis ato foto ma edhe ti.........tash dy vjet mi ke premtu........ok bye bye muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    e poshtra

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •