Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Dhe un mendoj se eshte Lineage 2
    Pasi e lozin shume veta

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga _Elena_
    Pasi e lozin shume veta

Si osht kjo loja per ca bo llaf?

Knej ka lagjja ime u cmenen t'gjith ne FIFA WORLD CUP, kena fillu me lujt ene me lek

Citim Postuar mė parė nga _Elena_
    Pasi e lozin shume veta
    Ca lloj loje eshte kjo lineage se u bera kurioz?

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Loja eshte MMORPG me pak fjale ben llaf qe do krijosh persanazhin tend do kalosh nivele dhe krijosh nje clan ose do futesh tek nje clan dhe do beni lufte me clane te tjera pushtoni keshtjella, ka tipe te ndryshme serverash jan serverat me pagese qe do te duhet te pakten 1 vit qe te shkosh nje lvl mjaft i larte dhe te kesh armatura te mira jan dhe serverat privat qe jan me te shpejt nga 1x deri ne 5000x (500x e lart quhen servera PvP ku e vetmja gje qe do besh eshte te luftosh me te tjere)

www.lineage2.com ketu mund te merrni lojen dhe pastaj mund te futeni ne servera falas, un do ju keshilloja echoKinetics si server PvP ku mund te kaloni ne lvl shpejt dhe pastaj te beni Player vs Player me shok te tjere, dhe un jam GM aty nuk ka shum shqiptare po ka plot lojtare do isha i gezuar te kisha me shume shqiptare : www.echokinetics.com - un jam me emrin eKoSoul, shpresoj te shof me shum shqiptare qe luajne L2, vetem merreni lojen, instalojeni bejeni update dhe pastaj ndqini udhezimet tek www.echokinetics.com tek faqa connect
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerdi : 06-08-2006 mė 13:32

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    http://youtube.com/watch?v=9dVVZFbN0D8
    ja nje video qe kan ber per serverin ton nqs beni search echoKinetics do gjeni dhe me shume

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Vetem duhet patur parasysh qe ata qe e shkarkojne kete loje duhet ta kene kompjuterin bishe sepse i imi (2.0 GHz, 712 RAM, GeForce FX 5200) se perballonte dot.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    nuk eshte e vertet un te kam then provoje prap po ti sme degjon me ato perfomanca qe ke mund te luash kur shoket e mia kan luajtur me 128 mb karte grafike, 2.2ghz dhe 256mb RAM)
    un per vete mund te bej dhe 3-boxing qe eshte te hap 3 loja pernjeher pa lag dhe full graphics (1GB RAM, 256 mb ATI Radeon 9560, 3.0 Ghz CPU hyper thread)

RebeL AnGeL /IrC STaFF Maska e angel_guy
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322

ehh

Citim Postuar mė parė nga Gerdi
    nuk eshte e vertet un te kam then provoje prap po ti sme degjon me ato perfomanca qe ke mund te luash kur shoket e mia kan luajtur me 128 mb karte grafike, 2.2ghz dhe 256mb RAM)
    un per vete mund te bej dhe 3-boxing qe eshte te hap 3 loja pernjeher pa lag dhe full graphics (1GB RAM, 256 mb ATI Radeon 9560, 3.0 Ghz CPU hyper thread)

Gerdi i ke hedhur ato lek kot sepse dhe te ka shkuar shtrenjt dhe ndonje performance gje nuk ke .
    DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    ca lekesh kam hedhur kot? :P kush tha qe kam paguar per comp un i her ^^

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Citim Postuar mė parė nga Gerdi
    Gerdi kam bere gjithcka te mundur. Kam versionin e fundit te drivers se kartes, krijova boll vend ne HDD ne rast se e kishte problemin aty. C'te bej une qe me jep error sa here fillon loja dhe midis disa gjerave me thote qe PC im nuk ka mjaft "resources". S'kam hasur ndonjehere loje qe te me thote prere: PC jot eshte m*t m*ti.

Sa per Legacy dhe harxhimin e lekeve ma ha mendja e ka per 256mb ne videokarte. Lojerat akoma nuk kane arritur aty ku duhet videokarta 256-she.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •