me ka bere pershtypje fakti qe dy te dashur largohen nga njeri tjetri pa thene lamtumire!!! pse duhet te ndodhi keshtu nga njera pale apo tjetra ???
me ka bere pershtypje fakti qe dy te dashur largohen nga njeri tjetri pa thene lamtumire!!! pse duhet te ndodhi keshtu nga njera pale apo tjetra ???
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
SaS ene ti me tema Kamikaze derman?
Po kush duhet nuk largohet ore ose te pakten kur largohet thuhet gjithmone Lamtumire.
Ata qe veprojne si thu ti nuk jane dashur kurre.![]()
a thua qe nuk jane dashur !!! nejse mbase !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Jo se them une po aty te con llogjika derisa mbajne 1 qendrim te tille ndaj njeri tjetrit.
SaS PEKTE PLAKO.![]()
SaS te t'a them une nje pergjigje ty.
Kur nje njeri e do shume nuk i thua dot lamtumire. Eshte shume e dhimbshme dhe eshte me mire te ikesh e mos te shohesh me mbrapa pa thene lamtumire.
dhe une mendojsi visage,ose gjith ajo dashuri kthehet ne inat dhe nuk duan ta shohin njeri tjetrin me.
Visage,cfare dashurie mund te ndieje dikush qe s'ka asnje pike pengese per te ndenjur me x-njeri,dhe e le por me distancim...dmth pa i thene lamtumire?(shoqja ime e ngushte eshte ndodhur ne kete situate para ca kohesh)
Ne syte e mi vetem njerezit pa karakter largohen pa i dhene fund nje kapitulli,pa i "dhene uraten" pales tjeter per te vazhduar jeten me nje njeri qe ndoshta do e respektoje me shume.
Poashtu ka dhe te atij llojit tjeter qe duan te lene cdo opsion"hapur" just in case of...si perfundim,si te duash sille e peshtille njerez te padeshirueshem dalin!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Postuar më parë nga SaS
Keto largime ndodhin neper filma ...atje i kam pare une .
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Personalisht,menoj qe e bejne kte veprim per te ruajtur te paster ndjenjen!!!Postuar më parë nga SaS
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Postuar më parë nga Anisela
Ndaj te njejtin mendim me ty
Nuk e di si mund ti thuahs lamtumire nje personi te cilin e do akoma dhe situaten e ke te tille qe nuk mund te jesh bashk me te , ata qe duhen me vertet nuk i thon lamtumire njeri tjetrit
M&M
Krijoni Kontakt