Postuar mė parė nga shoku_tanku
ESHTE MORE SHOKU TANKU ,PO VETEM PO QE NGA ATO TE EMBELAT SE PO QE NGA ATO XHELOZIT E KRIPURA.PERFUNDOJ GJITHCKA ..
Postuar mė parė nga shoku_tanku
ESHTE MORE SHOKU TANKU ,PO VETEM PO QE NGA ATO TE EMBELAT SE PO QE NGA ATO XHELOZIT E KRIPURA.PERFUNDOJ GJITHCKA ..
une jam xheloz per njenen shume paapapapapa
nuk flej gjume hic
spa ja tham emrin se e din vete aja
xhelozia eshte zbulues i dashurise,por nese eshte me mase.....nese teprohet sjell sherr.
[QUOTE=XXXI]xhelozia eshte zbulues i dashurise,por nese eshte me mase.....nese teprohet sjell sherr.[/QUOT
shum shum e sakte![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
keta ma siper ja vunen pikat mbi i
shoku tanku hajde naqe i her te kjo tema se fillunen keta femnat me fol prape
hahahhaaaaaaa
[QUOTE=bebushja]Postuar mė parė nga XXXI
DHE PER MUA XHELOZIA SJELL SHKATERRIMIN E NJE LIDHJE.![]()
[QUOTE=alnosa]
ALNOSA plzzzzzzzzz mos ja fut kot mi goce se keshtu si thua ti i bi qe te mos ta ndjej fare per patnerin.Jam kunder xhelozise se semur fiksimeve ekstreme ,por jo kunder asaj qe eshte xhelozi_intersimi,xhelozi_kujdesi,xhelozi_meraku.N ese ai /ajo nuk jan fare xheloz kjo do te thote se sja ndjen per ty fare,
ALNOSA te ka ndodhur ndonjer kur i bie celit te tij dhe AI e ka mbyllyr? e me pas ti behesh si e cmendur sepse sa er i bie eshte mbyllyr.,po ndonjer kure je duke pritur per te dhe AI vonohet ?,po ndonjer kure AI flet per ndonje goc qe ka ne kurse se ajo eshte keshtu eshte ashtu? ,dhe nuk je ndjer xheloze ti ne keto raste????????????????????????????????????????????? ??????????????
pra e dashur ALNOSA NJE DASHURI PA XHELOZI ESHTE SHUM FALLCO.
per personin qe duam gjithmon kemi nje intersim merak kujdesje te vazhdushem
por keto duhet te jen gjithmon ne masen e duhur aq sa te duken te tille
Keto qe thash me lart jan ato qe une i quaj XHELOZI NORMALE NE NJE DASHURI.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Te kete xhelozi ne dashuri mendoj se aty verteton personin a te don ne te vertet,mirpo xhelozia e tepruar e prish dashurine.....
po normal ti me ate mendjen ne babine se burri eshte zoti gruja mos me dal der nder..................lene se spo flas me shume.Postuar mė parė nga MICHI
un dhash mendimin tim me aq sa kam par tek ciftet e martuara qe i njof personalisht dhe degjuar per xhelozine.............................. ku i pe bolls ose preshin ti,,paske pjerdh
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
kot sthom une qe je yll ti,,,,,,Postuar mė parė nga BaLLaKumi
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Krijoni Kontakt