Close
Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 181

Tema: Xhelozia!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    Fakti qe ne lidhje me dike mund te jesh xheloz nderkohe qe me dike tjeter qe mund te kesh dashur po njesoj, nuk ke qene xheloz, me ben te besoj se mbase xhelozia ka te beje me shume me njohjen e tjetrit ose edhe me menyren se si e shikon ti tjetrin. psh nqse je i bindur qe dikush eshte i afte te te genjeje pa skrupuj dhe nqse deshira per te qendruar me kete njeri eshte e forte megjithate(per dobesi apo tjeter, pak rendesi ka), atehere behesh xheloz ose posesiv (dua ketu te ruaj lidhjen e ngushte midis ketyre dy ndjenjave).
    Te mos kesh besim te vetja, mund te shtyje gjithashtu ne xhelozi por nuk me duket e vetmja arsye. Xhelozia shfaqet edhe mbas zhgenjimeve te medha kur nuk i beson me ndershmerise se askujt ; kur faktikisht nje lidhje kalon nje periudhe krize dhe frika per te besuar se tjetri nuk do e perballoje dot krizen por do te tradhetoje, shtyn ne xhelozi ; sic mund te te beje xheloz fakti qe beson se tjetri te tradheton, meqe e tradheton vete, gje qe ndodh sh shpesh me "vajzat e ndershme" kam pershtypjen.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Personalisht nuk jam xheloze, por jane disa situata qe sado te keshe besim tek partneri jot- mendoj per pjestarin e 3te- qe nuk ke pike besimi per te. (si pershmb ai/ajo ka dalur me disa miq te vjeter- duke e ditur qe dikur ai/ajo personi qe ka dalur me te ka pasur simpati per partnerin tend).

Mendoj qe po te keshe besimi kundra personit qe ti je (po ashtu duke pasur besim ne vetveten qe ti ke besim- edhe nuk po e thua kot)- nuk ke pse e shqeteson veten- pasi i vetmi njeri qe vuan nga xhelozia eshte (xhelozi vete) po ashtu po vret personin qe ai/ajo don aq shum- ne shum raste duke qene ne padieni per kete.

Komunikimi- eshte kurimi i saj- nqfse ndjehesh e parehatshme per dicka- mos e lere deri ne ate pikemi sa te behet fiksim- ik fol me partnerin- thuaj ca po te shqeteson- ca nuk po te pelqen- ai/ajo eshte dikush qe te don edhe te respekton kshq do e mari per base (ate qe po te shqeteson ty)... Nqfse nuk e can koken edhe vazhdon me keq- athere je me nje njeri te gabuar ..
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar Maska e Cosmopolitan
    Anėtarėsuar
    13-06-2006
    Vendndodhja
    kujt i intereson ne kete forum?
    Postime
    76

Xhelozia!

Marsela, se e ke dhe emrin shume te bukur - Nuk ka pse te ekzistoje xhelozi te partneri qe dashuron, apo qe ke, sepse neqoftese dashuria midis dy njerezve eshte e paster dhe e sinqerte nuk ka perse te ekzistoje xhelozija.

Neqoftese une takohem me nje njeri qe eshte "donzhuan" dhe i pelqen te shkoje me me shume se nje femer ne te njejten kohe kur eshte dhe me mua, une nuk do lidhem me kete njeri sepse vlerat time dhe kerkesat time ne nje lidhje dashurie nuk do perputhen me te tijat. Dmth une do mundohem te gjej njeriun qe do me doje mua, per ke jam dhe une do e dua ate per ke do te jete ai. Dhe mbasi une e njof kete njeri mire, dhe e pranoj per ate qe eshte nuk kam perse te behem xheloze sepse do e di qe ne syte e tij do ekzistoje nje njeri. "Une".

Po sic thashe dhe me pare, xhelozia si fjale eshte shume e madhe. Une me shume po flisja ne pergjithesi. Dhe prape mendimi im eshte qe nje njeri qe ndihet xheloz per c'do gje, ka dobesi ne vetvete.

echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Cosmopolitan
    Dhe prape mendimi im eshte qe nje njeri qe ndihet xheloz per c'do gje, ka dobesi ne vetvete.

Kjo e mesipermja i ve "tapen" sic i thone. Xhelozia eshte shenje dobesie, pasigurie. Sado negative qe mund te duket, ka edhe nje aspekt "optimist " te saj. Prezenca e xhelozise ne nje lidhje siguron me teper egzistencen e ndjenjave, "marifeti" i punes qendron sa i zoti eshte nje partner per te mos lejuar xhelozine te verboje llogjiken dhe arsyen e tija.

P.S.
    Cosmo. K. si me je?
    My whores left me no time to get married.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Ndoshta eshte edhe shenje dobsie apo pasigurie, perderisa ju e thoni me kaq force, po mua sme duket kshu, te pakten ne menyren si e kam jetuar..
    Nuk do beheshit xheloze nese do shihnit nje mesazh femre disi kompromentues ne celularin e tij..(rastesisht kjo, se normalisht sdo kontrolloni nje dy tel.)Tani kjo s'do te thote se ai s'eshte mashkull per ju, ai ndoshta ju do shume, dhe me ate ska gje..as qe skeni besim te vetja sdo te thote se perderisa vazhdon te jete me ju jeni ju " ezgjedhura"..por sduhet harruar si jan njerzit perreth sot..Sa femra jane gati, ta shkelin syrin menjeher..lol..tani ky ndoshta ska treguar afrimitet me ndonje, po dhe fakti qe mund te kete folur ose mes tyre mund te kete ndonje gje ne te ardhmen me shqetson...
    Nejse pse shkoj kaq larg un..un e kam vene re dhe ktu ne forum tek shume veta ate ndjenjen e xhelozise.Dmth sesht e thene te kesh nje lidhje tamam qe te provosh te tilla ndjenja.Si e kam then dhe me pare xhelozine duhet ta shohesh me te dyja anet, negativen, per ate qe e perjeton por edhe pozitiven,si interesim nga ana tjeter..Per kete ju them te flisni me nje grua te martuar per te cilen burri sdo tja dije ku e kur del, me ke e si del..cvesh e cben..zere se ajo s'ekziston e nga ana tjeter padyshim ai e ka gjetur zgjidhjen e vet, nje tjeter:-)..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ai: - Paola, kur do pushosh se qenuri xheloze?
    Ajo: - Kur te me therrasesh Antonela!
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-02-2006
    Postime
    98
    te bohem xheloz, nuk me ka ndodhun shpesh,
    por kur jom bo ateher, kom bo bom

Citim Postuar mė parė nga Asteraki
    Ai: - Paola, kur do pushosh se qenuri xheloze?
    Ajo: - Kur te me therrasesh Antonela!
    I ke rene pikes

p.s kjo hedh poshte idene qe xhelozia nuk eshte shenje mosbesimi ne vetvete po shenje mosbesimi tek tjetri
    pik, tap, presje, ...si te doni ju
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga marsela

Nuk do beheshit xheloze nese do shihnit nje mesazh femre disi kompromentues ne celularin e tij..(rastesisht kjo, se normalisht sdo kontrolloni nje dy tel.)Tani kjo s'do te thote se ai s'eshte mashkull per ju, ai ndoshta ju do shume, dhe me ate ska gje..as qe skeni besim te vetja sdo te thote se perderisa vazhdon te jete me ju jeni ju " ezgjedhura"..por sduhet harruar si jan njerzit perreth sot..Sa femra jane gati, ta shkelin syrin menjeher..lol..tani ky ndoshta ska treguar afrimitet me ndonje, po dhe fakti qe mund te kete folur ose mes tyre mund te kete ndonje gje ne te ardhmen me shqetson...
    Ne kete rast do shqetesohesha dhe jo nga xhelozia,pasi ketu s'ka te beje "xhelozia paranoike" por ndoshta eshte nje shenje e qarte qe dicka po ndodh ne paditurine e njeres pale .Nga e di njeriu qe ai s'eshte aq aktor i mire sa te te beje dhe ty te ndihesh"si e zgjedhura" dhe ate tjetren?
    Po sa mire s'i vijne asaj goces te shembullit tend sms-et kompromentuese por vetem atij?Ndoshta ngaqe ky e ka shtruar rrugen mire me tjetren duke i lene hapesire asaj te shkruaje sms-e kompromentuese?
    Mundesite jane 3 ne kete rast:
    1.Ti fuse i mendje te lehte e ti thoje vetes ta shijoje nga dita ne dite ate cunin derisa ta kete.
    2.Te tregohet e kujdeseshme per te pare nese ky vazhdon te kete lidhje me te apo kontakte.
    3.Ti jape duart derisa ai te kuptoje se ca do.

Tschüss
    Kam vetem nje limit: qiellin!

DIZER_7 Maska e dizer7
    Anėtarėsuar
    24-05-2006
    Vendndodhja
    EARTH
    Postime
    176
    xhelozia eshte dicka normale,po ka dhe lezet se eshte nje prove.
    kur kam ndjere veten qe kam mendime xhelozie,humbas nje pjese te respektit per vajzen,po nuk i them gje,ndjej se u vendos vula per ndarje. andej e tutje shikon qejfin.... pestaj se vret shume mendjen..... gjerat marin rrugen vete
    Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!

Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 21:28
  2. Histori Dashurie N.2
    Nga no name nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 16:54
  3. Xhelozia
    Nga YaSmiN nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 03-04-2005, 11:40
  4. Edukata seksuale
    Nga Ferdinandi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-05-2003, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •