Close
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 181

Tema: Xhelozia!

???

Citim Postuar mė parė nga dizer7
    xhelozia eshte dicka normale,po ka dhe lezet se eshte nje prove.
    kur kam ndjere veten qe kam mendime xhelozie,humbas nje pjese te respektit per vajzen,po nuk i them gje,ndjej se u vendos vula per ndarje. andej e tutje shikon qejfin.... pestaj se vret shume mendjen..... gjerat marin rrugen vete
    ??????????????????????????

Sqarohu pak te lutem!
    Ignore List: Snow~Drop

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Postime
    23
    Dashuria pa xhelozi nuk mund te quhet DASHURI
    dhe ajo e semura(xhelozia)nuk ekziston pa pasur shkak.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Xhelozia?!

Thjeshte ben pjes ne jeten e perditeshme...

Lind qe ne vogelsi..kur shef qe mami ose babi pergezon me shume vellain/motren tende me shume se sa ty..

Ne shoqeri..Kur dikush i jep me shume muhabet shoqes/shokut tend te perzemer se sa vete ty..

Ne dashuri..Kur shef amoren tende duke takuar apo biseduar me nje tjter person..mendja shkone gjithandej,por xhelozia eshte nxitese e kesaj.

Ehh xhelozia..Eshte ber dhe nje kenge.

Xhelozia xhelozia sec mi mori mend e mia,etj etj

Ate e gjen diku sepse jeta pa te nuk do kish fare kup,e rendesishme eshte mos te tejkalohet.

Nje kshu muhabeti [-_^]
    Feel the pump √

H 2 S O 4 Maska e `Ac|D`
    Anėtarėsuar
    13-05-2006
    Vendndodhja
    Kush E Gjen 1000000000000000000 $ :)
    Postime
    96
    Pa Xhelozi Nuk Mund Te Ket Dashuri Kuptohet Jo Xhelozi ''E Kote '' N.q.s Nuk Ka Xhelozi Me Mire Eshte Te Bashkjetosh Dhe Je Ne Rregull .
    DaNg3r StAy AwAy Fr0m M3

Xhelozia prish harmonin ne nje lidhje.keshtu duhet te mundohemi te jemi sa ma pak xheloz
    Just Be a EsKlUzIve person in the Life

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    masen e xhelozise asnje nuk po e gjen, ky eshte problemi

eshte e vertete qe ku ka xhelozi ka dashuri

por ku ka xhelozi ka dhe grindje dhe shpesh ngaterresa deri ne ndarje
    po te ishte nje termometer ku do ta dinim graden atehere ndoshta do te dinim cfere te thonim me sakte

jam ne nje mendje me hapesin e temes kur thote se

"xhelozia eshte mungese besimi ne vetevete"

pra jam e mendimit qe nuk duhet te perpiqemi te ndryshojme partnerin por te dy partneret duhet te perpiqen qe te ndryshoje veten per mire ne cdo aspekt dhe cdo dite
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hope31 : 19-06-2006 mė 06:22
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Me pak fjal sma ndjen per xhelozi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 20-06-2006 mė 06:12
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e Cosmopolitan
    Anėtarėsuar
    13-06-2006
    Vendndodhja
    kujt i intereson ne kete forum?
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    Ndoshta eshte edhe shenje dobsie apo pasigurie, perderisa ju e thoni me kaq force, po mua sme duket kshu, te pakten ne menyren si e kam jetuar..
    Nuk do beheshit xheloze nese do shihnit nje mesazh femre disi kompromentues ne celularin e tij..(rastesisht kjo, se normalisht sdo kontrolloni nje dy tel.)Tani kjo s'do te thote se ai s'eshte mashkull per ju, ai ndoshta ju do shume, dhe me ate ska gje..as qe skeni besim te vetja sdo te thote se perderisa vazhdon te jete me ju jeni ju " ezgjedhura"..por sduhet harruar si jan njerzit perreth sot..Sa femra jane gati, ta shkelin syrin menjeher..lol..tani ky ndoshta ska treguar afrimitet me ndonje, po dhe fakti qe mund te kete folur ose mes tyre mund te kete ndonje gje ne te ardhmen me shqetson...
    Nejse pse shkoj kaq larg un..un e kam vene re dhe ktu ne forum tek shume veta ate ndjenjen e xhelozise.Dmth sesht e thene te kesh nje lidhje tamam qe te provosh te tilla ndjenja.Si e kam then dhe me pare xhelozine duhet ta shohesh me te dyja anet, negativen, per ate qe e perjeton por edhe pozitiven,si interesim nga ana tjeter..Per kete ju them te flisni me nje grua te martuar per te cilen burri sdo tja dije ku e kur del, me ke e si del..cvesh e cben..zere se ajo s'ekziston e nga ana tjeter padyshim ai e ka gjetur zgjidhjen e vet, nje tjeter:-)..
    Marsela: Ta mbeshtes mendimin ketu, femrat sot jane shume te shpjeta. Po me thosh nje shoqe ne Tirane qe aty ka arrit kulmi i vjedhjes te mashkullit. Dhe po qeshja kur tha qe ke frike se ngrihesh ne mengjes dhe ta kane rrembyer burrin nga shtrati... hjade ta gjesh se me ke ka shku, lol.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cosmopolitan : 19-06-2006 mė 11:31
    "...beauty comes from inside....the mind comes from reading"

i/e regjistruar Maska e Cosmopolitan
    Anėtarėsuar
    13-06-2006
    Vendndodhja
    kujt i intereson ne kete forum?
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga Pilivesa
    Kjo e mesipermja i ve "tapen" sic i thone. Xhelozia eshte shenje dobesie, pasigurie. Sado negative qe mund te duket, ka edhe nje aspekt "optimist " te saj. Prezenca e xhelozise ne nje lidhje siguron me teper egzistencen e ndjenjave, "marifeti" i punes qendron sa i zoti eshte nje partner per te mos lejuar xhelozine te verboje llogjiken dhe arsyen e tija.

P.S.
    Cosmo. K. si me je?
    Edhe ty Pile ta mbeshtes mendimin. Megjithate ate lloj xhelozie qe po pershkruan ti, mua me duket me shume nje ndjenje dashurije qe ke per nje njeri qe sapo te ka filluar dhe ke frike se mos e humbesh. K.
    "...beauty comes from inside....the mind comes from reading"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Cosmopolitan
    Marsela, se e ke dhe emrin shume te bukur - Nuk ka pse te ekzistoje xhelozi te partneri qe dashuron, apo qe ke, sepse neqoftese dashuria midis dy njerezve eshte e paster dhe e sinqerte nuk ka perse te ekzistoje xhelozija.

Neqoftese une takohem me nje njeri qe eshte "donzhuan" dhe i pelqen te shkoje me me shume se nje femer ne te njejten kohe kur eshte dhe me mua, une nuk do lidhem me kete njeri sepse vlerat time dhe kerkesat time ne nje lidhje dashurie nuk do perputhen me te tijat. Dmth une do mundohem te gjej njeriun qe do me doje mua, per ke jam dhe une do e dua ate per ke do te jete ai. Dhe mbasi une e njof kete njeri mire, dhe e pranoj per ate qe eshte nuk kam perse te behem xheloze sepse do e di qe ne syte e tij do ekzistoje nje njeri. "Une".

Po sic thashe dhe me pare, xhelozia si fjale eshte shume e madhe. Une me shume po flisja ne pergjithesi. Dhe prape mendimi im eshte qe nje njeri qe ndihet xheloz per c'do gje, ka dobesi ne vetvete.
    Sa bukur flasin te gjithe ketu . Por harrojne se xhelozia eshte ndjenje shume e lidhur me dashurine. Nese Dashuron , edhe xhelozon . Ky eshte fakt , dhe sado ju i jepni ngjyra te tjera jo po pasiguri , jo po inferioritet dhe bllah bllah ...

Dashuria nuk eshte e perjetshme , qe njeriu mos behet xheloz .. dhe kur sidomos ditet e sotshme ...
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 21:28
  2. Histori Dashurie N.2
    Nga no name nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 16:54
  3. Xhelozia
    Nga YaSmiN nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 03-04-2005, 11:40
  4. Edukata seksuale
    Nga Ferdinandi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-05-2003, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •