e pra keshtu eshte, po nejte si shum me je te huaj,lere mos e luaj,ska thejesht shoqeri porse dicka ka hy.
e pra keshtu eshte, po nejte si shum me je te huaj,lere mos e luaj,ska thejesht shoqeri porse dicka ka hy.
Po si e tha edhe Visazhja: Cdo gje me karar!!!
Kisha njehere njerin dhe me vinte inat qe s'ishte xheloz fare, dhe fap u kthye tjetri dhe pastaj nuk beja dot nje hap pa pyetur ai. I dhashe duart po ne fakt mire ma beri.![]()
![]()
![]()
Ignore List: Den Bossi
gjella me kripe edhe kripa me karar !! pra dashuri me xhelozi por edhe xhelozia me karar !!! kshu them une !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Xhelozia Eshte Pjes E Dashurise
Por Duhet Deri Ne Ate Pike Sa Te Duket Kujdes
Jo Kure Arin Ne Semundje Se Eshte E Padurushme Pastaj
^^I WAS THE ONE^^
Xhelozia ne dashuri eshte normale por me kufi.Se duroj dot xhelozira te kota si tel ku je?Me ke je ? te kam thene nuk me pelqen ai njeri te shikon ashtu keshtu ?Keto jane gjera qe arrin nje dashuri ne fund edhe nje njeri te ulet ne anen time.
Une vura re shenja te tepruara xhelozie, me pare t'i jap se t'i fus duart!
Nuk kemi me nerva me u marre me kalamaj.
Le te gjejne menyre tjeter njerezit te shprehin pasigurite e tyre.
Ja keshtu![]()
tani une spo marr vesh
njona thot jom e sigurt
tjetri thot i kom dhon durt. kujt me i besu mer daj
lesh arapi
no glove no love
sa hutohesh dhe ti. flasin hypothetically njerezit....po, po... Dmth...Une PO vura re shenja xhelozie, ose....Une PO humba 30 lbs nga 250 qe kam vajtur![]()
Pikesisht, edhe mua pak shenje papjekurie me duket.Postuar mė parė nga Ihti
Sigurisht qe e respektoj mendimin e te gjithe atyre qe e kane shprehur. Ne fund te fundit xhelozia eshte ndjenje e per to s'ka perkufizime....
Un sjam shume xheloz
Ne kuptimin qe per gjera kot nuk hidhem perpjete por nese nuhas dicka qe s'shkon atehere filloj
Ka anen e vet te mire sepse tregon qe shqetesohesh per te dhe e don.Mund te jete sjellje egoiste ne raste te vecanta por ne pergjithesi xhelozet duhen respektuar
Xhelozet qe kane te drejte ama jo ata qe marrin kot.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Krijoni Kontakt