oj gje e rozte ti ngordhc se me knoqe.
Pse mi duhet ta kesh te shemtuar per te mos qene xheloze![]()
Po ne na doli shkumba duke thene se eshte siguria qe te jep partneri ne lidhje ti vazhdon fyellit...
![]()
oj gje e rozte ti ngordhc se me knoqe.
Pse mi duhet ta kesh te shemtuar per te mos qene xheloze![]()
Po ne na doli shkumba duke thene se eshte siguria qe te jep partneri ne lidhje ti vazhdon fyellit...
![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Ehhhh ca bo experienca
Merni mesim![]()
Postuar mė parė nga Cosmopolitan
Edhe nuk e ke perjetuar asnjehere kete ndjenjen si ja thone emrin .. Xhelozi ?
Mos me thuaj u trust him ... me shume se veten tende ? lol
ps: Kaltersi , cfare kupton me siguri ti ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
dmth kur jemi ne kurva (jo ti e une...bi fjala dmth), mund te jene dhe ata kurvare?Postuar mė parė nga PINK
![]()
kur ndan jeten me dike, vendos te besh keshtu se e do jo te engledisesh sa te dale tjetri ne porte.
e si gjithmone, mendje mendje, experienca experienca. peace y'all. Lol.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 23-06-2006 mė 12:57
Postuar mė parė nga PINK
Asnjehere nuk kam perjetuar ate ndjenje, jo vetem tek dashuria qe kam tek njeriu qe jam lidhur, por as edhe tek shoqja me e thjeshte qe mund te kem patur ne jeten time deri tani. Kam ambicie, me kuptimin qe dua te arrij gjera qe i kane arritur te tjeret sepse kam besim tek vetja ime, por nuk kam pat xhelozi per ata njerez qe i kane patur ato gjera me perpara se une.
Dhe po, me njeriun qe jam lidhur kam me shume besim se c'kam ne veten time.C'te te them me, jam shume me fat.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cosmopolitan : 23-06-2006 mė 13:16
"...beauty comes from inside....the mind comes from reading"
O Kuqe po ke te vetja mi po s'ke te te tjerat..Une nuk e njoh burrin tend po un me c'shoh rrotull s'ka mashkull qe po s'ja lujte cik syrin s'eshte gati..Kshuqe te mos jesh xheloze fare i thone ose te mos duash te shohesh,te mos te te beje pershtypje c'ben, ose te kesh burre shum shum te vecante (jo burre me pak fjale)..
E thashe dhe me lart pse je e lumtur e te jep siguri fakti qe ai perqendrohet vetem te ty, te do ty etjetj?..Se thelle thelle, ne vete e ke ate ndjenjen qe ndoshta s'eshte tamam xhelozi, po tip deshire per te qene e vetmja dhe per te qene e sigurte gjithmone. Nuk eshte e thene ta perjetosh vazhdimisht xhelozine dhe nuk eshte e thene qe te jet ne te njejtin intensitet ne cdo lidhje.Thjesht pranojeni qe eshte pjese e nje lidhje dhe aspak mungese besimi te vetja, pasiguri etjetj..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
appunto.Postuar mė parė nga marsela
Na lodhet! lol
Mars, ti nuk e di se cfare relate ka Kuqa (fjala bie) se cfare forme komunikimi ka ajo me te dashurin e saj dhe ti kurre nuk mund te hamendesohesh se ajo nuk eshte ne dashuri per arsye se nuk xhelozon. It is ridiculous. Ndjenjat nuk shpjegohen o milet, sepse ato nuk kalojne nga filtri i logjikes dhe i perceptimit, thjesht perjetohen.
Ka meshkuj sa te duash qe dhe perendeshe e bukurise tu flirtoje mbajne qendrim serioz... se nuk dua te permend vellain tim ketu apo bandillin tim apo te Cosmos apo te Kuqes (meqe va njof qe te dyjave dhe meqe qe te dyja jane ne diskutim).
Une e thashe dhe me lart lets agree to disagree, po aha ne vesh te shurdher ka rene.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 23-06-2006 mė 13:21
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Postuar mė parė nga marsela
Sic duket me xhelozi keto e = pasiguri te vetja.![]()
Nejse me xhelozi une kuptoj ate ndjenje te lidhur fort me dashurine. (jane motra lol ) E them prape me plot gojen AI/AJO QE DASHURON DHE XHELOZON .. jo Ekstremisht por ndodh. Tani disa mund tia japin ngjyrat e forumit si te duan . nobody gives a shit .. fundja fundit ketu eshte bukuria e diskutimit.
Cudi te genjesh veten se dathuron kembe e koke , dhe mos jesh "qerruar" pak fare ? Cfare kontradikte e vertete .![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 23-06-2006 mė 13:40
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kaltersi pse thua lets agree to disagree ktu per te diskutuar jemi e spo u veme njeriu pushken ne gryke
Ok ti( ose te tjere ktu) merr raste konkrete, per te cilat un prap kam rezerva se xhelozia nuk ekziston asnje grime nga asnjera pale ne asnje rast, dhe pergjithson lidhjet, ndjenjen e xhelozise dhe personat qe e ndjejne..sme duket shume e drejte.
Nejse dua te shtoj qe edhe un njoh njerez qe s'behen xheloz per asgje, po un gjithmone e kam vene ne dyshim forcen e dashurise tek kto cifte..Ka dashuri, ka respekt, ka thjehst mardhenie..(Ky paragrafi fundit ska te beje me ju ee, thjesht per temen)
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Po prinderit me njeri-tjetrin i keni cik xheloze ju goca? Lol.![]()
Krijoni Kontakt