Close
Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 181

Tema: Xhelozia!

echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    xhelozia ka qene gjithmone e perkthyer me power dhe em fuqi, jo me dashuri
    Cupke lexo edhe njehere postimin e Cosmos. E ka thene shume qarte ( me nje gabim ne te shkruar "em" - "me") Tani kush eshte ajo qe po kundershton veten?

Edhe sa per Arrogance, me teper se ctregove ti me kunderpergjigjen tende, nuk besoj se tregoi njeri.
    My whores left me no time to get married.

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    e ka thene moj e ka thene. per ate po them edhe une, qe postimi s'i qendron gjekundi ti pile lexon, por a kupton gje apo jo? lol
    Summertime, and the livin' is easy...

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga ooooo
    Me duket se shume nuk e kane kuptuar tamam temen! Faleminderit te gjithe atyre qe lexojne e postojne, por ideja eshte cfare eshte XHELOZIA, e jo nese duhet te ndjejme ose jo!
    pergjigjen me te sakte e ka dhene Asteraki, qe me sa pashe eshte keqkuptuar:

Ai: Paola, kur do te pushosh se qenuri xheloze?
    Ajo: Kur te me therrasesh Antonela.

Normalisht, ajo duhej te behej xheloze kur ai ta therriste Antonela...por jo! kur ai ta therrase Antonela, ajo s'do te kete me arsye per tu bere xheloze. Ajo nuk e ka me ate...e ka humbur me kohe. Prandaj dhe "morali" i thenies eshte "jam xheloze per aq kohe sa te dashuroj dhe me dashuron" Vetem kur dashuron dhe te dashurojne therret qe ta marre vesh e gjithe bota se "you're mine, mine only!" Cause you're proud of it.

ika se me late pa pune o qe u lencin mente me teper se cu kane lene
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
    pergjigjen me te sakte e ka dhene Asteraki, qe me sa pashe eshte keqkuptuar:

Ai: Paola, kur do te pushosh se qenuri xheloze?
    Ajo: Kur te me therrasesh Antonela.

Tani per ne qe japim pergjigjen me te sakte , ka ndonje lloj shperblimi, apo ju i bini qylit me mendjen tone?
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Goca mja grite sallate, lets agree to disagree!
    Dy lidhje te njejta nuk ka sepse ndjenjat perjetohen ndryshe dhe kjo sepse njerezit jane te ndryshem. Tregoni nje cik me fleksibilitet ne bisede. Nuk po ju kerkon njeri bekimin tuaj per dashurite pa xhelozi por te pakten pranoni faktin qe dhe keto lidhje jane te mundura.
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar Maska e Cosmopolitan
    Anėtarėsuar
    13-06-2006
    Vendndodhja
    kujt i intereson ne kete forum?
    Postime
    76
    Ua Ua, c'u beka ketu. Qetesohuni me femra se muhabet po bejme. Ose me mire nje shkembim mendimesh, pavaresisht se ca njerez marrin per kot dhe fillojne ofendojne ke t'ju dale perpara. Nejse, une nuk po vazhdoj te shkruaj se c'fare eshte xhelozia se e kam thene mendimin tim nja 10 here deri tani. Por, po ja le radhen patriotes, Cupkes pe Korce te diskutoje se e shof qe paska shume qef te duket. Mesa po shof une ajo paska me shume fillozofira dhe argumente hynore per te na mbushur mendjen te gjitheve qe argumenti dhe fillozifite e saj, pervec anes gramatikore por edhe argumentuse qenkan "the bezzt".
    Chill out cupka!
    "...beauty comes from inside....the mind comes from reading"

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Ne rregullore Albo duhet te nenvizoj:
    Nuk duhet te lejohen 2 Korcare me mendime te ndryshme ne debat,se ndizet flake forumi.
    lol

Atje ku ka ndjenje ka dhe xhelozi
    Rendesi ka te mos jete "e semure" deri ne ate pike sa te shkateroj cdo gje.Si puna e kripes,me karar .

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Une them se xhelozia lind prej deshires per te qene ne kontroll (qe kur venitet romanca e fillon te pershtasesh partnerin), por ne fakt te jep vec iluzionin e ketij te fundit. Sado xheloz te jesh, nuk i vendos dot kufi partnerit (te pakten jo ne praktike). Gjithkush mund te beje c'te doje e kur te doje. Xhelozia mund te jete nje arsye me shume per te bere ate qe ke deshire te besh. E cu pa pastaj se ti rri e turfullon? Lidhja eshte marreveshje midis te dy paleve qe mund te prishet nese njeri (ose te dy) e sheh/shohin te arsyeshme ndarjen. Keshtuqe, xhelozia eshte e tepert ne nje lidhje, si tip mbeturine e egoizmit.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Kjo po qe eshte lufte..
    Nuk ka perse te ziheni sepse mos renia dakort ne kte bisede nis qe nga mos percaktimi i njejte i xhelozise nga te gjithe..Nese per dike xhelozia shihet si frike, mosbesim, gje e mallkuar, per mua apo dike tjeter eshte edhe ajo ndjenja qe e ben Kuqen ose Kalton te jene te lumtura qe partneret e tyre shohin vetem ato..
    Gjithsecili e mendon dhe e pranon ndryshe, mjafton qe te dish ta menaxhosh e sic e ka thene edhe Snow me lart te te mos errsoje syte. S'di pse s'me mbushet mendja qe nje njeri jo tolerant ne nje bisede te thjeshte, do te mund te ishte jo xheloz-e ne cfardolloj situate..
    Gjithsesi diskutim te mbare!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar Maska e Cosmopolitan
    Anėtarėsuar
    13-06-2006
    Vendndodhja
    kujt i intereson ne kete forum?
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Ti Cosmo a ke dathuruar mi cuc ?

Nese ke a real hottie next to u , Of course do behesh xheloze .. if not n'qafe pac veten.

Kam dashuruar c'mendurisht dhe vazhdoj akoma te jem e dashuruar kok e kembe. Dhe keto qe po them i kam nga eksperienca.
    "...beauty comes from inside....the mind comes from reading"

Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 21:28
  2. Histori Dashurie N.2
    Nga no name nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 16:54
  3. Xhelozia
    Nga YaSmiN nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 03-04-2005, 11:40
  4. Edukata seksuale
    Nga Ferdinandi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-05-2003, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •