kush me ka derguar reputacion te kuq mua? une smbaj mend tia kem bere njeriu kete gje.
kush me ka derguar reputacion te kuq mua? une smbaj mend tia kem bere njeriu kete gje.
kararsėz - te tjera ben moj te tjera me thua, qe te ma prishesh ti mendjen mua.![]()
derman - s'gejn derman. s'i rri byēa me nje vend. pothuajse e ngjashme me kete siper.
viran - i/e shkreti/a ti! Sa viran njeri/njera. (me ton ironik, doemos)
karagjoz/kė (my favorite lol)
p.s are there 3 yet? lol
kam harruar:
karavidhe = s'mbush mire
bizbiqkė = camarroke
kaposh = gjel
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
karakatine
karafilo-manxhare
pispiluqke
bumbashire
bashibozuk
xhordullane
te gjitha kane te perbashket damalukllekun - nje nga hija nje nga vija![]()
e andej na fshati yve ku te dehurit bien ne cati ne vend te kanalit e ku te numerohen e germat e llafeve te gojes, le me te shkrimit, ku s'ka se si te kishte e murgesha, se papu i fshatit lidhte e macen kur ante memeligje, jo me te mbante fryme me stoma e zorre si te vetat, te vetmet gra ne te zeza vejushat kane qene. me e pa pika.Postuar mė parė nga Kuqalashja
tani ti e kupton qe une si mbase dhe tere te tjeret e fshatit tim nuk po te shkojme kondra zotrote, zot na ruaj se i vemi kondra ballit te vendit, po edhe sikur te te shkonim nuk do behej qameti jo, e shumta, e shumta ca puthka me shume to merrnim, por per hir te dashurise per gjuhen meme duam vetem te te zgjerojme ca orizontet se dhe ato me pikatore i shperndajne vende vende.
tashi api mire xerxallat e mblidhi grerat nga i ke shperndare e mbaj vesh se ajo qe di ti eshte vetem njecke. car te thava une andej na fshati neve ishte car na ndrite ti plus ca me shume. shushke.
shushke e sat'eme (mos t'ia them emrin se ben vaki dhe na lexon, lol)
te paska zene vapa, shko dil nje xhiro te perroi i fshatit, freskohu e qetesohu. E pasi te jesh njomur i teri, dil e bej ca tifozllek rrugeve po mos ngacmo goca se do na i kthesh ne 'kallogre' te gjitha.![]()
te ishe e timmeje nuk brockullisnje kodra pas bregut, joooo.Postuar mė parė nga Kuqalashja
ku m'a pe termometrin ti mua njere? kallogrete e mia ia kane dhuruar jeten te Madhit fare. e ne fshatne tim jane simbol besimi, miresie e urtesie. edhe ne fund edhe respekti. po me ty car te bej thuaaaaaj.
Postuar mė parė nga uj me gaz
![]()
ate qe ke dashur te besh gjithmone.....![]()
shko, shko se ta nxjerr inatin n'fund te vitit, no christmas present for you. lol. :P
nje dacke surratit e kam enderr akoma.Postuar mė parė nga Kuqalashja
s'ka gje se me ze gjumi e me carcafe basme mua.Postuar mė parė nga Kuqalashja
naten kuqka pipiruqka.
Krijoni Kontakt