Postuar mė parė nga Ihti
........Ska LiDhje Fare![]()
Postuar mė parė nga Ihti
........Ska LiDhje Fare![]()
Feel the pump √
sic tha dhe gabrieli, ska lidhje. S'gjen shume tipa serioze qe jane te trashe; pothuajse tere kohen tipat serioze jane te zgjuar.Postuar mė parė nga Ihti
Fizikisht me pelqejn cunat brun me sy te zinj ose jeshil. Ata qe te bejn pervete me shikimin e syve, ose me buzeqeshje te embel...Te mos jet i shendosh, te ket trup te rregullt sportiv, edhe ata qe i mbajn floket te prera shkurt dhe bukur. \
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Ela der te syte qekam ok
Trup sportiv po,i shendoshe jo,floket shkurt prap po,me shikim te mys fare(joke)
Per sa i perket temes,do thoja qe deshira e te gjitheve eshte qe te jete sa me perfekt/e,por kur dashurohesh kjo nuk eshte primare.
Mjafton te ndihesh mire dhe tia kalosh mire,normalisht ajo eshte i/e bukur per ty.
Ciao![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AlbaneZ : 01-06-2006 mė 08:19
Fizikisht:-)?
I gjate mbi 180, trup i lidhur me pak fare muskuj, shpatulla te gjera e prapanica te mbushura
Floket sa me shkurt, edhe zero pranohet;-), ngjyra ska rendesi..
Sy te zgjuar e shprehes, mgjyra prap ska rendesi, buzqeshje te embel, joshese
Lekura e paster e ngjyr cokollate:-).
Ta mbaje veten, te vishet mire dhe te perdori parfumin qe do izgjedh una..lol..
fare pak dua apo jo?
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Ah mer Lindi, u plakem, na kane ardh trute eeeeeeeeeeeee!!!Postuar mė parė nga AlbaneZ
![]()
LoooL, jam dakort shume me kete qe thua.Eshte pergjigje shume smart dhe me te vertete ajo qe ka rendesi.
/PS. do te jepja pike po s'me le ky dreq forum me te dhene. Kam dhene shume thote. :P
Mbi te gjitha te ket shpirt te mire, tani te kolluar sjemi ansje !
Fati e di kete, se ne mund te endrrojme shum por cdo na bie per hise si dihet.
Fizikisht te jete normale ne kuptimin qe shikimi i pare mos te jete shkak per nje shikim te dyte![]()
Per mua e rendesishme eshte qe te jete e ndershme e arsimuar dhe te kete nje qellim preciz dhe te mire per te ardhmen e saj.Dhe serioze gjithashtu..
Ore mileti deshira me realitetin jane larg prandaj mos ecni kot me fantazi se pastaj do e takoni te dashuren/in tuaj edhe do ju duket si dicka e pavlere.![]()
Ashtu sic e kam -- me parakrahe muskuloze qe i dalin vijat e tendoneve kur ben gjera nga me te rendomtat, si psh kur ngre telefonin afer veshit, apo kur te merr cantat e dyqanit nga dora... lol. Edhe nje cike quks.
Cuditem kur lexoj/degjoj vajzat e tjera te thone qe s'e dashkan me muskuj. Kjo c'qenka?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 01-06-2006 mė 14:01
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt