Une nuk i bej llogarite me laps, se lapsi fshihet, i bej me stilograf!
Une nuk i bej llogarite me laps, se lapsi fshihet, i bej me stilograf!
Ignore List: Snow~Drop
5'5", gjokcet C cup, bel te vogel, byth te madhe, kembe te formuara si te volejbollisteve, floke te zeza kacurrella te gjata, sy te medhenj jeshil.
bsdev (03-03-2017)
pse s'thua qe qenke i mbarum per latinet ti.Ketu te pijne syte, e te gjitha ashtu si pershkrimi yt me siper i gjen (vetem se shpesh jane D cup, lol)
midwesti i ka femrat shume te bukura. te gjata, bjonde, trupa te formuar, e lekure te bardhe te paster.
bsdev (03-03-2017)
jo D por C thashePostuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
Latine, Arabe, Assiriane po ke edhe shume shqiptare sidomos nga jugu qe i kane ato tipare.
bjonde te gjata gjen boll, sa per trupin e formuar ehhh varet. Shume nga ato s'kane ***** fare, jane si drrase dhe ke plot gjithashtu qe jane si pela me shpatulla si puna e burrave lol
ku ti gjesh ato lloj grash, per te shkundur ullinjtePostuar mė parė nga i_pakapshem
![]()
ĒAM 24 KARAT
Te mos jete i shendoshe, te jete me i gjate se une... te jete i kerkuar - sa me shume ta duan te tjerat, aq me shume ta dua une.
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Si veten time edhe une
/looool sis te njejten gusto eeee? No wonder !!!![]()
Ska formula per keto gjera ..
Si te dali .. ashtu do ta dua![]()
bsdev (03-03-2017)
nuk i dihet kurre se c'kerkonPostuar mė parė nga Gogla e Kuqe
![]()
I dua femijet sic i kam me asgje me pak e asgje me shume, pervec jete dhe mend!(Dhe zemer ne Zotin)
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Krijoni Kontakt