Doktoreshe
Diplome qe te siguron qe eshte e zgjuar dhe me leke.
Doktoreshe
Diplome qe te siguron qe eshte e zgjuar dhe me leke.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Te jete vetvetja ne radhe te pare...Mjafton te jete njeriu ideal i jetes...profesionet iken dhe vjen...
Do te mjaftonte ta gjeja kete njeriun e jetes sime,se pasaj cfare diplome do te kishte ne xhep,do te ishte jorelevante.
Po meqe duhet t'i permbaheshkemi temes,do preferoja qe:
1-te kishte nje profesion te atille qe le hapsira edhe per jeten bashkeshortore.
2-te ishte mjek e te punonim ne nje spital,klinike a ku di une bashke![]()
Elegance is an attitude.
Nqs do zgjidhja [Perla] do preferoja dike me ide te perparuara dhe me nivel jetese...te pakten te me pershtatej dhe profesionit tim
Tjeta !
Per te qene e sinqerte do te me pelqente arkitekt sepse eshte dega qe me pelqen me teper,sigurisht pas asaj qe kam zgjedhur,stomatologjise.
E dashur, ne kohen e xhaxhit jo te gjithe kane qene me shkolle te larte ashtu si prinderit tane , dhe mundesite kane qene me te pakta per shkolle , dhe cfare i bie qe te kene pasur nje profesion te rendomte ?Me keto qe shpreh do te thuash qe nje njeri nqs nuk ka shkolle nuk ka asnje vlere ? Avash avash do mesosh ca gjera ne jete dhe do vleresosh njerezit jo profesionin apo thjesht nje cope diplome . Ai qe eshte i zoti ska nevoje per diplome per te qene i tille . Gjithsesi ky ishte mendimi im .
Per mua nuk ka rendesi profesioni, por c'fare ka ne tru.
njeri qe merresh vesh se dryshe .......
profesioni?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Pse si kane jetuar ata prinder qe kane patur pune krahu?Ne varferi .Sipas teje te pazotet bejne shkollen dhe te zotit cfare bejne qe quhen te zote se se mora vesh?
Une flas nga pervoja nuk flas kuturu.Jam aq e rritur sa di ta vleresoj sa vlen profesioni.Po s'pate nje profesion te sakte do rrish tere jeten duke numeruar leket ne fund te muajit ,te dalin apo s'te dalin.Une te zote quaj ate qe ben te pamunduren per te permisuar kushtet e jetes ,per ti siguruar nje te ardhme me te mire familjes,qe nuk mjaftohet me pak ,por qe kerkon gjithmone me shume nga vetja.Ketu ne Amerike po s'pate nje profesion te sakte s'ben kurre prokopi.Me ndihma nga shteti i ke shumicen e atyre qe kane pune krahu apo jo nje profesion per te qene.Mendojne si te rrjepin shtetin dhe jo te bejne dicka per veten.A mos eshte zotesi te rrosh ne kurriz te te tjereve?
Te cilin profesion preferoni te ket i dashuri, apo e dashura e juaj?
per te dashurin tim do te deshiroja te ishte guzhinjer
me pelqen kur gatujne ekstra per mu.
Liebe geht durch den Magen!!!!
ishalla ja arrij qellimit![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt