Dmth ti je marrur me nje te tille? Nese eshte keshtu, faji yt...Femra eshte budallek te frekuentoje nje mashkull qe eshte poshte statusit te saje ekonomik, social, intelektual,...keshtu po te eci keq, te pakten s'i ke ulur standartet vetes.Tani si femra qe jemi, ca rregulla duhet t'i kemi te qarta... e kupton vete ti
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 11-09-2008 më 06:25
Kam vetem nje limit: qiellin!
Kuku BLUE ke nevoje per terapist.
Nganjehere diliri i madheshtise ti errëson syte.
ps. une e kam noren ekonomiste dhe paret i mbaj vete.
do doja te ishte TRAJNER i ndonje skuadre te njohur futbolli ...![]()
Cilin profesion preferoni te kete e dashura e juaj?!
Fiziko-terapiste, te me bej masazh cdo dite, kam shume nevoje![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
ndonjeher ne jete njeriu nuk mund te bej do zgjedhje dhe je i detyruar ti nenshtrohesh fatit. une do kisha deshire te kisha nje njeri qe te me donte dhe te me respektonte per kete qe jam, pastaj tek profesioni nuk do ta kisha shum problem, po thjesht do kem deshire qe personin ne krahe ta kem psikologe, me pelqen te diskutoje dhe te mesoje me shum, kur ke nje njeri qe ka studiuar per psikologji dhe e ke ne krahe ateher je shum me i qete sepse ke nje njeri qe te ndihmon ne cdo situat.
Ndryshuar për herë të fundit nga E=mc² : 11-09-2008 më 12:09
Cili kishe me qene profesioni per partneren mendoj qe ish kan mire me qene ekonomiste ose juriste e kurre skisha mujt me mendu si infermiere e pse e dini besoj
Do doja te ishte antropolog, se keshtu te pakten do shetisnim e do jetonim ne shtete te ndryshme duke zbuluar e jetuar lloj lloj jetesh, edhe se ne fund te fundit jeta do behej si nje lloj ylberi pa nje ngjyre te vertete... Sidoqofte lejohen endrat![]()
La vita è bella...
............edukatore, ne nje qerdhe femijesh![]()
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Pilot![]()
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Krijoni Kontakt