nje familie ka gjithmon nevoj per doktor o avokat,
nje familie ka gjithmon nevoj per doktor o avokat,
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
Jam parrukiere e tim shoq e kam parrukier punojme te dy,por ju siguroj qe eshte e veshtire por dhe e bukur sepse kemi te dy te njejten eksperienze dhe sakrifizat i bejme te dy bashke...Por do me pelqente dhe mua o avokat o doktor edhe pse doktorat turnet i bejn me infermieret e avokatat me sekretaret,kshtu qe kornat jane te medhaja........
Per kte qe me pelqen te kemi te njejten profesion......
xixe xixellonja
PERSHENDETJE IHER SI TE KAM SE U BAN KOHE QE STE SHOF NGA QE SPARA FUTEM AS VET une spo e them se e kam sekret apo hajd ma mir ta them per partneren time do kisha deshir te ishte xhenerike nese e kupton qe kur te me prishet kerri te ma riparojne ahahahahhahahaha shaka ishte e imja, ska rendesi çar profesioni do kisha deshir per partneren time deshira ime normalisht te jet me shkoll por dhe si prefesion te ket dashurin ndaj meje apo e kam gabim ahahahhahahahha kalo mir ti iher se je lepurushja jeme ti ahahahhaa kissssssssssssssssss me forc kam dit pa te kisssssss ahahhaha
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Edhe pas kaq kohesh , perseri lulishtar do zgjidhja, se na eshte bere shtepia rreth e rrotull sikur kemi mbjelle miser dhe jo bar. Kur kalojme duhet me e hap me duar rrugen sikur po bejme not bretkoce.
Apapa... sa inat i kam meshkujt qe s'korrin barin.E kam me verte edhe pse me vjen per te qeshur. Me e tmerrshmja eshte kur del babi jashte e thote, se bari eshte rritur nje cike si shume. Duhet patjeter qe meshkujve neper shkolla tu mesohet perdorimi i draperit, ose te kene patente autokombajne.
Ah qe s'me ra lulishtar, do ishte i shemtut e pa dhembe, por do m'korrte barin.
Where does a thought go when it's forgotten?
Cora kur bleme shpine ketu e 6 years ago , komshiu qe kena ngjit njeri i mire shume (rreth 60 vjec ), por vetem me bente pershtypje se ngaqe donte te ishte sa me i gjindshem .. sa here vija nga puna e gjeja barin te korrur . Hapja syte njehere dhe mendoja po sikur kur ika ne mengjez ishte ca i rritur . Tani kush e beri si qilim vija vija .. se e korrte me stil dhe model .
1 here , 2 .. 3 here kete pune dhe nuk durova dot .. enough !! E korrim vete , maqine korrje kemi . Nuk duam me .![]()
E dua farmacist, qe te jet vazhdimisht i lidhurmos te me iki gjekundi(shaka)
Me jafton te kemi pak a shume te njejtin drejtim profesional, duke patur te njejtat interesa kemi mundesine te ndihmojm dhe njeri tjetrin![]()
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Analist (politik) , Ing.Informatik![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Psikologe.
shkrimtare.....................
e nivelit te kesaj psh
Virginia Woolf
Ndryshuar për herë të fundit nga ABSOLUTE : 11-08-2008 më 10:15
Doktoreshe. Me pelqejne kta doktoreshat.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt