Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 147
    Gjithcka e mire ka Fund!! Maska e Warning
    Anëtarësuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    I pergjithshem lol ska me mire :P ndersa sa iperket profesionit shkrimtar hahahaha (qe te rri tere diten mbi libra dhe ta di qe e kam tere diten ne shpi)
    !Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar më parë nga Warning Lexo Postimin
    I pergjithshem lol ska me mire :P ndersa sa iperket profesionit shkrimtar hahahaha (qe te rri tere diten mbi libra dhe ta di qe e kam tere diten ne shpi)
    Perseri do te te tradhetonte. Me personazhet e tij. lol
    • The rest is silence.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    Milanistja el, ajo grua qe lan, hekuros dhe mban femijet sma do mendja qe quhet skllave, por quhet nje princeshe. Si mendon ti, nqs burri shkon ne pun gjith diten, lodhet dhe ka stresin e biznesit.... do te ishte mir qe ti bente ai punet e shtepise apo ju? Kurse per punen e lekeve gruaja duhet te me pyes mua dhe un jam i detyruar te ja plotesoj kushtet du filluar nga rrobat, ushqimet, makinen, celularin ,leke...etj. pse keq e ka b.then ajo. Tashi sa per punen e rroges mos i fut te gjithe ne nje thes se ka rroga e super rroga, kurse sa per frenat as mos e diskuto fare se kjo eshte marr vesh me kohe.

rrespekt
    padrilla nuk po flasim per faktin qe burri te rrije gjithe diten ne pune dhe gruaja te dali xhiro dhe nuk po them qe punet e shpise t'i beje burri, aspak. Por nuk mund te shumezohen me 0 shume vite sakrifice ne shkolle dhe shume shpenzime te tjera. Por ka femra e femra ke te drejte: Te siguroj se ka dhe shume femra qe punojne, bejne punet e shtepise, gatuajne, hekurosin, kujdesen per femijet, kujdesen per veten dhe madje gjejne kohe te dalin dhe neper kafene me bashkeshortin, e atehere nuk jane me princesha, por mbreteresha.
    Mua personalisht nuk me duhen leket me thase, s'me duhet makina, rrobat firmato nese nuk ndihem e realizuar, nese une rri gjithe diten duke bere punet e shpise, duke u kujdes per femijet, per gatimin, hekurosjen (pune qe normalisht duhet t'i beje nje femer, jam dakord), nderkohe qe burri punon gjithe diten, vjen ne shpi i lodhur e te kthen kurrizin, ose vjen nga puna e del me shoqerine ose me ndonje "shoqe". Nje cope buke i jepet dhe qenit, tani dhe qente kane filluar t'i veshin me rroba firmato, jam shume me teper une, vlej shume dhe dua dike qe te me pranoj per ate qe jam dhe me te gjitha ato qe kam...
    Megjithate ti mos u merzit, se sot ka dhe femra qe i duan gjerat gati.

Nejse uroj ta gjesh shoqen e jetes ashtu si ta do zemra dhe nese e ke gjetur qofshit perhere te lumtur
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une do e doja administratore biznesi !!! te administroj biznesin tim !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin

Per mua nuk ka shume rendesi profesioni i partnerit, e rendesishme eshte te kete mendje dhe vullnet per te punuar se te tjerat rregullohen me kalimin e kohes.
    Po nqs partneri ka si profesion nje deftes me 8 klase shkolle? Veç po te shkoje ne emigracion rregullohen punet me kalimin e kohes se ne Shqiperi spo gjene pune ai me 2 diploma dhe jo me...

Per mendimin tim, arsimi, kultura, prejardhja familiare etj jane gjera te rendesishme qe ndikojne ne zgjedhjen e partnerit/partneres. Profesioni nuk eshte se ndikon dhe aq.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Nuk ka rendesi se cfar profesjoni ka por njeriu
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Profesioni ideal për partnërin/eren tuaj?!

Drruvar.
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Presidente ose kryeministre e vendit ku jeton.

i/e regjistruar Maska e JOY
    Anëtarësuar
    08-02-2003
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    12
    Sigurisht qe nuk ka rendesi profesioni por njeriu:arsimi,kultura,preardhja familjare.
    Por nje njeri mre arsim dhe kulture te kenaqeshme ka dhe arrritje te kenaqeshme ne anen profesionale
    You only live once, but if you work it right, once is enough.

i/e larguar Maska e Gloria83
    Anëtarësuar
    24-09-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    184
    Te jete i zoti vetes, dhe te kete mend ne koke , per profesion ose pune te kete cte doje . Sot ka rendesi njeriu nuk ka rendesi profesioni e gjera te tilla qe per mua mund te jene te pavlera, krahasuar me vlerat njerezore .

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë profesioni keni ose çfarë doni të bëheni?
    Nga baby dream në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 16-02-2024, 04:08
  2. Cili është profesioni juaj dhe qka mendoni se ka te veçantë në të??
    Nga Ermelita në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-01-2024, 11:39
  3. Më e rëndësishme paga, se sa profesioni!
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-03-2007, 17:35
  4. Profesioni dhe jeta private.
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-02-2006, 12:17
  5. Profesioni i partnerit
    Nga Klevis2000 në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 04-12-2005, 06:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •