Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga Ariani_KS
    PATRIOTI DHE NACIONALISTI

Nga Migjen Kelmendi

Arbenxhaferat e rexhepqosjat ma s’pari urrejnė. E vetėm mandej donė. Dhe e donė – vetėm veten. Popullin e kanė arsyetim..
    Semantike interesante nga nje gjuhetar qe kakaris e ben zhurme vetem per hir te berjes te zhurmes.
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
    keta djemte e vrare duhet te kene qene 'tifoza' te ideologjive te tjera konkuruese
    Kėta djemt e vrarė kanė qenė thjeshtė mish pėr top, viktima qė nuk e dijnė se pėr ēfarė u vranė e qė nuk marrin erė nga ideologjitė!
    Do tė shkruaj ca mė tepėr...

Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    Sa bukur flet Arber Xhaferri, eshte ajka e intelektualizmit shqiptar sot. I informuar, brilant, akut dhe elegant ne shtjellimin e ideve Xhaferri duhet studiuar edhe ne shkollat tona.
    Sa i shkon pėr shtat dikujt politika destruktive, antishqiptare e Xhaferit... o nga injoranca; o nga antishqiptarizmi
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nese nje njeri eshte perparimtar dhe sheh shume larg, atehere politika e tij eshte destruktive!!!
    Me te mire jane keta qe nxisin urrejtje fetare, qe i quajne vellezer arbet, qe fallsifikojne historine.., keta jane me konstruktiv. Edhe Arben Xhaferit i gjen faj!
    Mos e pate te aferm ate hoxhen e Shkupit qe don te " ēlirojne Rromen nga te pafete"?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para
    Me te mire jane keta qe nxisin urrejtje fetare, qe i quajne vellezer arbet, qe fallsifikojne historine.., keta jane me konstruktiv. Edhe Arben Xhaferit i gjen faj!
    Mos e pate te aferm ate hoxhen e Shkupit qe don te " ēlirojne Rromen nga te pafete"?
    Ti e ke fiksim apo jo? S'tė durohet ty pa ngatėrru fe nė ēdo temė ku llomotit? Sikur tė kishe pak kapacitet ndoshta edhe nuk do tė luaje rolin e papagallit qė i pėrsėrit fjalėt e njėjta, po do thojė ndonjė gjė pėr ndryshim Mos u merr me mu o trup... fol pėr temėn nėse ke najsen me than!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Fjolle e dashur,

E di besoj qe ka nje shprehje "hajde babe te te tregoj arat!".
    Me siguri keta mendjendriturit e forumit mendojne se ti ke qene ne gjume kur Arbėni rregullonte punet, keshtu qe po mundohen te te ndriēojne pakez. Mos ua merr per te keq, se per te miren tende e kane.

Ju shqiptaret e Maqedonise nuk mund t'i shihni mire ēeshtjet e atjeshme. Me se miri ato analizohen nga Amerika, Kanadaja, Suedia ose ndonje vend tjeter, sa me i larget.

Respekte!

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    Fjolle e dashur,

E di besoj qe ka nje shprehje "hajde babe te te tregoj arat!".
    Me siguri keta mendjendriturit e forumit mendojne se ti ke qene ne gjume kur Arbėni rregullonte punet, keshtu qe po mundohen te te ndriēojne pakez. Mos ua merr per te keq, se per te miren tende e kane.

Ju shqiptaret e Maqedonise nuk mund t'i shihni mire ēeshtjet e atjeshme. Me se miri ato analizohen nga Amerika, Kanadaja, Suedia ose ndonje vend tjeter, sa me i larget.

Respekte!
    Mė i nderuari Xeni

Njė njeri i menēur kishte thėnė "Disa gjėra mė mirė shifen nga afėr", por "fatmirėsisht" mendjet e "ndritura" tė forumit, janė aq largpamės sa qė shofin edhe nė distancė e nė errėsirė... prandaj edhe errėsirės i thonė dritė!

Tė habit fakti se si disa njerėz japin opinione mbi gjėra pėr tė cilat nuk kanė njohuri fare. Arbėn Xhaferi ėshtė politikan, ėshtė intelektual, ėshtė demagog, ėshtė, ėshtė, ėshtė... por assesi nuk ėshtė patriot! Ėshtė njė egoist, qė pėr interesa personale ka dėmtuar rėndė kauzėn shqiptare nė Maqedoni...

Me shumė respekt

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga fjollat

Tė habit fakti se si disa njerėz japin opinione mbi gjėra pėr tė cilat nuk kanė njohuri fare. Arbėn Xhaferi ėshtė politikan, ėshtė intelektual, ėshtė demagog, ėshtė, ėshtė, ėshtė... por assesi nuk ėshtė patriot! Ėshtė njė egoist, qė pėr interesa personale ka dėmtuar rėndė kauzėn shqiptare nė Maqedoni...
    Kauza Shqiptare ne Maqedoni e demtuar nga nje nacionalist? E me duket se e hengra sapunin per djathe. Pa he nje here, na thuaj, ne baze ta atij artikullit per Trangullin qe solla ketu, ku e shef te keqen e Xhaferrit ti?

Ideologjikisht une jam me te, dhe e pergezoj per kurajon qe ka. Zeri i vetem ne shkretetiren Shqiptare.
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Fjollat, une spo merrem me ty.
    Pse komentova Arben Xhaferin, nuk u be nami.
    Ti i quan tradhetare te gjithe ata qe nuk jan boll musliman(sipas mendimit tend).
    Te gjithe ata qe jane perparimtar, perkrahin rilindjen, nuk mjaftojne per ty. As une nga Suedia e as tjeret nga Turqia nuk mund ti dime me mire se ju atje, punet ne Maqedoni, e as te dashur nuk mund te quaj, se nuk te kam. Besoj qe edhe pos ketyre kemi te drejte te japim ndonje mendim per ndonje person ose ndonje ngjarje dhe duke shpresuar se nuk do te na quani. ...., ose perdorni fjalet ....off etj.. Me ato fjale tregoni se sa kulture keni.

Mue me pelqen Arben Xhaferi, ashtu si njeri, me vizione e tija qe i ka. Une e kam pare shpesh ne TV -ekrane dhe kam lexuar intervista te tij.

Skemderbeu, Rugova, Kadarea, Xhaferi,.... Nene Trerezen (kjo e lindur ne Shkup) e as per Naim Frasherin .... nuk kam pare qe i lavderon?!
    Ideologjikisht une jam me te, dhe e pergezoj per kurajon qe ka. Zeri i vetem ne shkretetiren Shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 01-06-2006 mė 10:32
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
    Kauza Shqiptare ne Maqedoni e demtuar nga nje nacionalist? E me duket se e hengra sapunin per djathe. Pa he nje here, na thuaj, ne baze ta atij artikullit per Trangullin qe solla ketu, ku e shef te keqen e Xhaferrit ti?

Qafir, "sapunat" qė prodhon Xhaferi vėrtet janė me ambalazh "djathi" dhe njėmend shiten nė tregun shqiptar pėr djath. Unė nuk mohoj aftėsitė intelektuale dhe largpamėsinė e tij, por them me plot bindje se Xhaferi vizionin e tij nacionalist e ka vetėm kamuflazh pėr tė larė veprimet e deritanishme antikombėtare dhe njė atu pėr zgjedhjet qė po afrojnė! Qė tė mos keqkuptohemi, unė plotėsisht jam dakort me pėrmbajtjen e Trangullit qė solle kėtu, jam nacionaliste sa s'bėhet, problemi ėshtė se Xhaferi nuk ėshtė dakord me vetveten nė kėtė aspekt. Ai njė thotė e tjetėr vepron. Ky politikan ka rekrutuar "ushtarė" (grup kriminelėsh), vetėm e vetėm pėr ti bėrė obstrukcione partisė pushtetare shqiptare, publikisht ėshtė deklaruar kundėr konfliktit tė 2001-it nė Maq. duke zhvlerėsuar tė gjitha idealet e luftės... sepse partia e dalur nga lufta ia paska marr pushtetin me luftė zotėriut! Aktivistė tė partisė tij deklarojnė se nėse partia e tij i humb zgjedhjet, do ta destabilizojnė shtetin...
    momentalisht kaq se nuk kam kohė.

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga fjollat
    Aktivistė tė partisė tij deklarojnė se nėse partia e tij i humb zgjedhjet, do ta destabilizojnė shtetin...
    .
    Kjo eshte politike konsistente me ideologjine nacionaliste Shqiptare. Ne baze te te kesaj ideologjie asnje shtet multi-etnik nuk duhet te ekzistoje.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Bilal Xhaferri
    Nga Dita nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-06-2011, 01:28
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli III - Virtytet
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 01:44
  3. Si duket edhe "PIRAMIDAT" paskan pasur Gjeneral
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 25-09-2002, 10:38
  4. Zbulimet me te fundit te Ministrise se Brendshme Maqedonase
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 05-09-2002, 16:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •