Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Rregullore pėr tė shikuar futboll pėrgjatė Kupės Botėrore!

Kampanja e shkėlqyeshme pėr popullarizimin dhe ashtu tė popullarizuar Kampionatit Botėror tė futbollit , ėshtė nė pėrfundim e sipėr. Kėshilli organizativ i kėtij evenimenti mbarėkombėtar ka lėshuar njė rregullore me 12 pika, drejtuar kryesisht grave, tė fejuarave ose te dashurave, tė cilat pėrgjatė kėtij Botėrori nuk do tė kenė vendin e tyre tė mėparshėm ndėr meshkujt.

1. Nga 9 Qershor deri mė 9 Korrik 2006, ėshtė e patjetėrsueshme tė lexosh rubrikat sportive nėpėr gazeta, revista ose dėgjim tė rregullt tė lajmeve tė sportit pas ēdo edicion lajmesh nė tė gjithė kanalet, si ato shqiptare dhe ato tė huaja, me qėllim qė tė jesh nė rrjedha tė ngjarjeve tė Kupės Botėrore, kėshtu qė tė mund tė kyēesh nė bisedė nė shoqėri dhe tė mos injorojnė tjerėt.

2. Pėrgjatė kohės sė Kupės Botėrore, televizori ėshtė pronė juridikisht e fizikisht e imja, pas asnjė shpjegim. Po qe se hedh sy tek telekomanda, mund ta pėsosh keq.

3. Nėse pėrgjatė ndeshjeve rastėsisht kalon para televizorit, nuk do tė mė pengoj nėse pastron diēka poshtė nė dysheme. Por, tė lutem, tė lutem, kujdesu mė shumė pėr veten, sepse nėse rastėsisht biesh nė spital, nuk do tė kem kohė tė vrapoj andej-kėndej pas teje, pėrgjatė gjithė muajit tė futbollit.

4. Nė kohėn e ndeshjeve do tė jem qorr, i shurdhėr, i heshtur, por nėse duhet tė kėrkoj ndonjė pije ose ēipsi nė frigorifer do ta bėj vet. Ti je e ēmendur nėse mendon se do tė dėgjoj ty, do tė hap derėn, do tė pėrgjigjem nė telefon ose tė kthej mesazhet, ose mos Zot tė kesh probleme shėndetėsore me foshnjėn, mė mirė tė bie tė shkosh tek prindėrit e tu se sa tė drejtohesh tek unė.

5. Pėr tė mirėn tėnde, ėshtė mirė gjithmonė nė frigorifer tė ketė birra tė ftohta, preferohet Amstel, dhe diēka pėr tė ngrėnė nga supermarketi. Tė ndaluar e ke tė flasėsh mė miqtė e mi, nėse vendosėn tė shikosh njė ndeshje me ne. Nė kundėrvlerė do tė lejohet ta shfrytėzosh televizorin nga ora 0:00 deri mė 6:00 tė mėngjesit, vetėm nėse rastėsisht nuk ka ritransmetim tė ndonjė ndeshjeje, se pėrndryshe aty jam.

6. Tre herė tė lutem! Nėse rastėsisht vėren se jam bėrė nervoz, nėse ndonjėra ekip e imja humbėn, mos mendo tė mė largosh pikėllimin me fjalėt si: ‘Ėshtė vetėm futboll, mos u mėrzit zemėr’ ose ‘ Mos u zemėro, do tė fitojnė herėn tjetėr’. Nėse i thuash kėto fjalė mundesh tė ballafaqohesh me opsione si mundėsi ndarje ose ndėrprerje lidhjeje. Pra, kujdes, tre herė tė jam lutur, mendo si vepron, qė tė mos jetė vonė nesėr!

7. Lirisht mund tė vish tė shikosh njė ndeshje me mua dhe mund tė flasėsh vetėm nė kohėn e pushimit ose gjatė emetimit tė reklamave, me kusht qė rezultati tė jetė nė favorin tim. Vėrejtje: Kam thėnė vetėm njė ndeshje ta shikojmė bashkė, tė mos gėnjehesh tė mendosh se Kupa Botėrore ėshtė mundėsi e mirė pėr momente tė lumtura bashkė.

8. Reprizat e golave janė shumė tė rėndėsishme. Nuk mė intereson, i kam shikuar apo jo, dua ti shikoj pėrsėri, edhe shumė herė.

9. Thuaji shoqeve tua tė mos organizojnė mbrėmje tė ndryshme, ditėlindje fėmijėsh, ose ēka tjetėr qė duhet t’i vizitoj sepse pėrgjigja ime do tė ishte:

a) Nuk do tė shkoj
      b) Nuk do tė shkoj
      c) Nuk do tė shkoj

Por, nėse ndonjė mik i imi mė thėrret tė dielėn tė shikojmė njė ndeshje bashkė, ne do tė vizatohemi atje pėr disa sekonda.

10. Rishikimi i momenteve mė interesante tė ndeshjeve ėshtė shumė i rėndėsishėm, sa edhe vetė ndeshja, dhe as mos mendo, jo mė tė thuash: ‘po ti e shikove kėtė zemėr, pse nuk e ndėrron kanalin, ku mund tė ketė diēka qė tė gjithėve na intereson’. Pėrgjigje pėr kėtė mund tė gjesh duke u thirrur nė rregullėn numėr 2, tė kėsaj rregulloreje.

11. Dhe tė lutem, shmangu komenteve si: ‘Falė Zotit qė Kupa Botėrore ėshtė njė herė nė katėr vite’, sepse jam i prekshėm nėse mė thuash kėshtu, por mė vonė vjen Liga e Kampionėve, Primera Spanjolle, Calcio-ja Italiane, Kampionati anglez, etj.

12. Ju faleminderit pėr bashkėpunimin

Pėrshėndetje, burri yt!

---

Pėrgatiti: Davius © ( )
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Kupa e Botės, "armiku" i femrave...

Njė grup femrash holandeze janė ngritur nė protestė kundėr Kupės sė Botės. Nė fakt duket e ēuditshme, por edhe ato e kanė problemin e tyre. Bėhet fjalė pėr bashkėshortėt, pasi ata janė shumė tė pėrqendruar pėr Kupėn e Botės dhe gratė ndihen tė lėna pas dore gjatė kėsaj periudhe. "Ne gratė pėr futbollin e lirė nė Holandė, jemi ngritur nė protestė kundėr Kupės sė Botės. Nuk duhet tė lejojmė qė burrat tanė tė magjepsen nė njė mėnyrė tė tillė nga njė kompeticion. Kupa e Botės nuk duhet tė zhvillohet mė.

Ne lihemi pas dore gjatė gjithė asaj periudhe dhe e rėndėsishmja ėshtė se njė kompeticion sportiv po arrin tė ndėrhyjė nė marrėdhėniet bashkėshortore tė njerėzve. Jemi shumė tė pakėnaqura dhe kėrkesa jonė do tė shkojė mė larg se kaq. Nuk mund tė qėndrojmė tė heshtura mė. Jemi shumė tė mėrzitura me kėtė qė ndodh. Burrat tanė qėndrojnė gjatė gjithė kohės para televizorit, ose jashtė shtėpisė pėr tė parė ndeshjet.

Po roli i femrės ku ėshtė?

E gjithė kjo nuk ėshtė e drejtė. Tė gjithė mendojnė se femrat nuk e kuptojnė futbollin dhe roli i tyre ėshtė pėr tė shėrbyer birrėn dhe pėr tė mos shqetėsuar gjatė ndeshjes. Ėshtė vėrtet diēka e keqe," - ėshtė thėnė nė deklaratėn qė kanė bėrė ato. Me sa duket, pėrveē spektaklit dhe emocionit qė dhuron, futbolli e ka edhe njė anė negative, por kjo sipas femrave...

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Bangladesh, studentėt kėrkojnė tė shikojnė botėrorin

Qindra studentė nė Bangladesh kanė kėrkuar nė zyrėn e zv.kancelarit, qė t'i shtyjnė provimet qė kanė pėr tė dhėnė, pasi janė gjatė kohės qė zhvillohet Kupa e Botės.

Universiteti i Inxhinierisė dhe Teknologjisė nė Bangladesh ka deklaruar se provimet do tė bėhen nga data 3 deri mė 29 qershor, pa i vėnė rėndėsi kėrkesės sė studentėve.

Gjithsesi, duket se studentėt e shumtė janė tė vendosur se duhet tė gjendet njė zgjidhje nė favor tė tyre dhe vazhdojnė tė protestojnė dhe tė kėmbėngulin nė realizimin e kėrkesės sė tyre.

======

Kjo duhet te vlene edhe per ne, sepse edhe ne ne kohen e Kupes Boterore kemi provime, edhe ate goxha shume...

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Femrat falenderojne data 28 dhe 29 qershor

2 dite pushim.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Ja, si mendojne meshkujt ncncncncnc.

Nuk eshte kupa e botes armiku i femrave te dashur meshkuj, jane meshkujt vete qe s'dine te bejne dy pune ne te njejten kohe. e pastaj mendohet se femrat ja vene fajin futbollit nderkohe futbolli eshte sebebi, se problemi eshte burri ne kete rast.

p.s Davius ai artikulli i pare eshte copyright i yti apo....
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    2 pune per i here gjithmone perfundojne shkil e shko
    Shume ankoheni dhe ju femrat merrni shembull nga ne meshkujt qe edhe pse na hani nga nji jave muj per muj nuk na nihet zoni : lol

femra supozohet t'ju shtoje nga nje jave muj per muj kshu qe shifi dhe nje here ato shumzimet e pjestimet se dicka nuk shkoka me duket
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Epo te qahen per i cike futboll kjo s'ishte pa!

Po ne qe sqahemi per ato shopingat e tyre gjithe jeten?

i/e regjistruar Maska e lorina
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Middle Earth- :)
    Postime
    79
    une per vete nuk e kam problem.. mund te them qe jam une ajo qe cohem ne mengjes dhe shikoj ESPN dhe ndjek cdo ndeshje dhe cdo koment qe behet per Kupen e Botes.

Per mua nuk eshte fare "armik" sepse me pelqen sporti. dhe me e keqja eshte sepse ne i kemi lojrat kendej ne mengjes (9:00) dhe ne mbasdite (3:00). Pak problematike sepse me duhet te jem ne komputer 2 ore kur jam ne pune ti ndjek persedrejti. Ne kete kohe per mua armiku No.: 1 eshte puna.

Boterori eshte feste per ne Europianet keshtu qe une e mirepres.

L.
    I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones

Tema tė Ngjashme

1. Tė drejtat e gruas nė njė kėndvėshtrim global
    Nga Lioness nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 171
    Postimi i Fundit: 25-03-2013, 09:30
  2. Pėr ‘inferioritetin’ e femrave
    Nga Jimmi_1978 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 09:46
  3. Kriza e botės bashkėkohore
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44
  4. Statusi i femres ne "Perendim".
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:18
  5. Dhunimi Plagė Qė Vėshtirė Shėrohet
    Nga abdulselam nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-01-2003, 14:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •