Hi Sinner mire se gjej edhe une juve edhe ju kalofshit sa me mire.
Bye te pershendes.
METAXA faleminderi edhe ti qe shkrove, edhe vallain kan shenu shume, vec mire esht esht lol, Te pershendes. bye
Hi Sinner mire se gjej edhe une juve edhe ju kalofshit sa me mire.
Bye te pershendes.
METAXA faleminderi edhe ti qe shkrove, edhe vallain kan shenu shume, vec mire esht esht lol, Te pershendes. bye
hi.. kur te nisem per ne Prishtine pa tjeter do behem i gjalle, s'eshte nevoja te jap adresen, se sapo te zbresesh ne aeroport pyet per Steven, dhe direkte do te sjellin ke une ha ha ha ha ..... E-Mail mundem ta jap vetem ne priv.....ok baby!
Shqiponja
ahahahhahah steve, nuk e di se a shkoj en kosov mor, vec nese shkoj ska problem,
Ika une se u bo 1:00am here, se neser duhet mu zgju heret.
Kalofsh mire Steve, Mwahhh, sweet dreams
Priētinalike:
kukuuu kukuuu kukuuuuu
More te paskan myt ty moj qyqajk kta "tipat"
jaaaaaaaaaaaah moter, une ni ditė mos me kan n'Forum ty paskan me te myt e mos me t'ba hesap hiq... av av av av!!
qe qeeeeeeeeeee ani KILLIN TYM
ahhahaha I KILLIN' MIZA tybe...
Hej nime, ēika e mire...
A ne London je a ?!
"Fikė se fikė bile me muzikė"
Shqipe quheshit apo?
Edhe mua me vjen mire qe te pashe ketu dhe eshte e vertet qe thua se nuk ka me prishtinaliket heheheh! Ne jemi gjithnje ne ne qdo vend dhe qdo kohe....Shpresoj se vin edhe vajza te tjera ketu nga Prishtina jone e bukur.
Pershendetje Arjeta
[size=0.5]Sometimes friends
cause You pain & happiness
they come & go
but one thing 4 sure
they Love & miss you,
believe me I am 1
of them......!!![/size]
Arjeta
A edhe ti e Priētnies na dole a...??
Hajde mashallah, mashallah...
Pershendetje
"Fikė se fikė bile me muzikė"
Ahahahah bablok ani kill miza kill, vec tash na shkoi vera e ska mo miza. Valla jo bablok nuk jam en london po ne canada (Toronto), Ok Bablok se ika e te pershendet Priqtinalikja, Tung hun kalofsh mire
Arjeta si je qiki a je mire? Ishalla vin me shume Priqtinalike, edhe e bojm ktuhen xix kejt, Ok ihera ika une e kalofshit mire. Ciao
Pershendetje ..........
prishtinallije i bone robt me fol me vete i bone...endi o tu kerku me te gjet shpin ne toronto............
nejse...mireseerdhe dhe ja kalofhs si te dush ti....mos merr arme me vete te rrasin mrene......
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
hahhaa bayerno ku ta gjeje shpine ai i shkreti ai rro per vete me i kotec pulash :P:P
xhan xhan![]()
Krijoni Kontakt