same here ..........Postuar më parë nga Dj-GabrieL
same here ..........Postuar më parë nga Dj-GabrieL
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Une kam shume enderra. Po nuk mendoj te realizoj asnjeren. Vetem planet kam ndermend ti realizoj. Enderrat me pelqejne ashtu si jane.
Ignore List: Snow~Drop
Marinella, te lutem spjegoma pak, se si e mendon qe eshte kollaj te fluturosh...po te ishte kullaj nuk do te ishte endrra e ime e par...Postuar më parë nga Marinela_Greqi
...vet kam shuuuuum endrra qe pres te realizohen, por kejo te fluturoj eshte nder te parat...nuk jam duke u tallur, met vertet kisha pasur deshir te fluturoja, porsi nji zog,fati i keq qe nuk eshte e mundur por gjithnje do te mbetet nji deshir, ket mund vetem ta enderroj
...duaaaaa.... te fluturoj....ndihm...
....o zot perse nuk e kemi ket mundesi...apo dua te shendrrohem ne zog...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
mendoj se eka me kuptim qe eshte kollaj te enderosh...Postuar më parë nga xixe xixellonja
po njera te me realizohet mua pa ska rendesi se kush![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
naten te gjitheve
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
ahahahahahhaPostuar më parë nga EkOnOmIsTi
ishalla
Postuar më parë nga gabriela_athine
gabriela qe te ndihmosh te varferit duhet te jesh si ata edhe te mendosh si ata prandaj nene tereza ishte e pasur se ishte e varfer edhe i ndihmoi ata !!! se te jesh i pasur edhe te ndihmosh nuk eshte ndonje gje madhe !!!po te jesh i varfer edhe te ndihmosh te tjeret ajo eshte gjeja me e bukur !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Angel, te falenderoj per sqarim...po ashtu edhe vet besoj qe e mendoji ket dhe Marinella.Postuar më parë nga ^AngeL^
...po ti si Angel, e ke mundesin![]()
, po ta kam lakmi...
...te deshiroj çdo te mir,.
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Kam shume enderra keshtu qe s'mund te them se kam vec nje.Por nje gje e kane te gjitha te perbashketa, QE ENDERROJ T'I BEJ REALITET.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Visage : 01-06-2006 më 10:23
Krijoni Kontakt