Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    i/e regjistruar Maska e nuro1
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    wien
    Postime
    133
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    O nuro1: Lexo se cka jemi duke shkruajtur, dhe shife temen se eshte e hapur qe ne vitin 2006 kur u be kualicioni BDI-PPD. Nuk eshte per zgjedhjet e tanishme.

Tung...
    nouk bre ku e di thash helbet mos ma kan mar ograk kto kate ppd ose jon ngrejt lugat kto te ppd tung kretve.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    thekthi

Tej nuk kie bolche per ktau, shko agje ke romanca ke pershendetjet me kenge bon kitth mithh kojdi xhi ok
    hahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhah ahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahaha hahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahaha hahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhahahah ahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahh ahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahaha hahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahaha hahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahha hahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahah ahah

Postim i vititi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ucka ahahahhahahaha

Ec cel deni tem me sondazh te votoje pak Rapi, ta boje. +1
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Do të ishte mirë sikur të bënin marveshje përsëri. Janë më të afërta me programe politike. Mirëpo marveshje të mirëfilltë, që të bashkojnë të gjitha partitë në një qëndrim. Munden nëse duan, nëse nuk duan asgjë nuk shkon mbarë për asnjërin, e jo më për popullatën shqiptare.
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •