Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Abdiladi definitivisht na fal per sharjet, nuk de perseritet mo
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Hej hej - avash mos e shani se ende eshte me JU.
    Ky lajmi ishte i vitit 2006. A nuk i shihni aspak ju temat, apo vetem nxitoni te postoni, ku te del - le te del. Pa cka se shani partnerin tuaj te koalicionit qeveritar!
    Lum Partia per bijte qe ka!

Fajet e mdhoja i ka Cimo. Se ki shkon na e kujton nostalgjine e dikurshme. Edhe kto tjeret nuk e lexojne se cka ka shkruajtur Cimo, e as e shohin qe tema eshte para 2 vjetesh. Por te vine me vrap ta bejne nje postim dmth kshu kot tja rasin ahahah.

Rapsoul = +1
    #VamosArgentina

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    thekthi tej pse sja maresh pak Alienated shtahij, se rahat kemi si mungove pak ne forum, erdhe pak te najsish me rend kitve

Tej nuk kie bolche per ktau, shko agje ke romanca ke pershendetjet me kenge bon kitth mithh kojdi xhi ok
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Hahahhahahahahah Rapsoul i kallet ije tej per parti.

Une nuk mejtem ti thi gishtat kta tu shkrujt per Partit, e te votoj neper sondazhe! Kur vjen koha e votimeve une shkoj te shkolla e rethakoj njonen ene e terti te kutejat.

Tej nuk kije ala te drejt vote, nuk e kije moshen te miresh me politik.
    Voto neper sondazhe kta ne forum.
    #VamosArgentina

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Hahahhahahahahah Rapsoul i kallet ije tej per parti.

Une nuk mejtem ti thi gishtat kta tu shkrujt per Partit, e te votoj neper sondazhe! Kur vjen koha e votimeve une shkoj te shkolla e rethakoj njonen ene e terti te kutejat.

Tej nuk kije ala te drejt vote, nuk e kije moshen te miresh me politik.
    Voto neper sondazhe kta ne forum.
    Taj sduhet te votojsh hic, se nuk perfitojsh dns pi partive, taj shko atine femnave bonu kith mith te thash ene ma nalt..

Ktau ka dekush xhi han buk pi partise, ene xhi e mbron me cdokusht ok??!!

Hajt ncaret shtahij tpasha.
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Une personalisht skom pas asni cfar fe dobije pi partive politike! As pi njanes e as pi qetres, nvotime nuk dal te votoj per interesin familjar po shkoj ja jap voten "Katundarit tem"! (I mejr i kec, caj osht i joni). E more vesht?

A tej xhi hanke buk pi partis na fal. Vazhdo me votimet neper sondazhe ne forum!

Se mu hic cari sem han per asni parti.
    #VamosArgentina

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Une personalisht skom pas asni cfar fe dobije pi partive politike! As pi njanes e as pi qetres, nvotime nuk dal te votoj per interesin familjar po shkoj ja jap voten "Katundarit tem"! (I mejr i kec, caj osht i joni). E more vesht?

A tej xhi hanke buk pi partis na fal. Vazhdo me votimet neper sondazhe ne forum!

Se mu hic cari sem han per asni parti.
    Kur nuk te ha, mos hajde ateher te shkrujsh ktau ok?? Sa traull ie andi folen tjetersend kendi thot sem han cari per asni parti, po ather xhi mke hi ke kjo teme psh tem shkrujsh, hec be vlla , shko kerko romancen!!
    Sui generis

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Hej hej

Ca fjalori! Boooooooooh
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e nuro1
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    wien
    Postime
    133
    per hajr u qoft bdi'se nese eshte vertet por une sa e di ppd eshte izbeglic per bdi,por ku ka fut hunden komandant pashteta(argeta-ata comerc)nuk ka pa hajr aj grup interesi si eshte per shembull bdi,por hajliqoft kur eshte njeri ne zort edhe me izbeglice de kese pun por mos harojn se i ka ka viti bdi ja romet,boshnjaket,serbet ,vllehet ene ku e di cilet por kot fitorja do te jet e pdsh se tunga nga gv.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga nuro1 Lexo Postimin
    per hajr u qoft bdi'se nese eshte vertet por une sa e di ppd eshte izbeglic per bdi,por ku ka fut hunden komandant pashteta(argeta-ata comerc)nuk ka pa hajr aj grup interesi si eshte per shembull bdi,por hajliqoft kur eshte njeri ne zort edhe me izbeglice de kese pun por mos harojn se i ka ka viti bdi ja romet,boshnjaket,serbet ,vllehet ene ku e di cilet por kot fitorja do te jet e pdsh se tunga nga gv.
    O nuro1: Lexo se cka jemi duke shkruajtur, dhe shife temen se eshte e hapur qe ne vitin 2006 kur u be kualicioni BDI-PPD. Nuk eshte per zgjedhjet e tanishme.

Tung...
    #VamosArgentina

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •