Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507

Femra dhe Mashkulli te barabart ne lidhje??

Une per vete mendoj qe jo sepse Meshkujt kane me shume autoritet ne nje lidhje.

Po ju cfar mendoni?
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar mė parė nga AnGeL_DeViL Lexo Postimin

Po ju cfar mendoni?
    Nuk eshte Autoritet por femra lidhet me nje mashkull me te madh se vetja relativisht 2-3 vjedh dhe kjo gje eshte respekt qe ka femra ndaj mashkullit dhe e shikon mashkullin si njeri ku mbeshtetet
    skerdigodo@hotmail.com

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Ka mashkulli me autoritet???????????' Per ke kategori po flet per ata qe u thone femrave"viktima"bej c'fare te them une ose mos shiko andej se te lash dhe te shtroj ne dru???
    Ne mardhenien time s'ka autoritar,s'ka frikacak por vetem barazi,dashuri respekt.
    Qe partneri me jep siguri nuk i jep atij te drejten e autoritarit.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    barazi sko gjikund po ec mo themi se ka se kanari i her shko majtas i her djathtas. asi her nuk ri ne ven
    no glove no love

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga AnGeL_DeViL Lexo Postimin

Po ju cfar mendoni?
    Varet ke quajm autoritet ne nje lidhje. Nje lidhje pa barazi ,mirkuptim e dashuri nuk zgjate,,,,,,, e ai tipi ti pije lengun autoritetit ne dashuri,,,,,,,.
    nocja ime thote nje fjale te urte "personit qe i ke zbath b..... nuk i mban dot autoritet por vetem afrimitet"
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk mund te flitet per barazi ne nje lidhje sepse femra e mashkulli si natyre kane role te ndryshme, qe me kompromis e me dashuri i japin kuptim familjes apo asaj gjeje qe krijojne se bashku!
    La vita č bella...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Well, burri eshte ai qe vendos ne shum gjera, kot nuk eshte koka e familjes. Por burri duhet te marre edhe miratimin e gruas. Luaje nga ta luash, burri eshte burre.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Apollyon...
    varet nga burri e varet nga gruaja, sepse nqs gruaja e ka mendimin me te sakte e eshte me inteligjente se sa burri eshte e kote te merret mendimi i burrit e te shkosh ne tym... E madje duhet te jete vete burri qe te pyesi gruan per dicka, gjithmone nqs eshte e nevojshme, jo per gje por kot nuk thuhet qe "pas cdo burri te madh ka gjithmone nje grua te shkelqyeshme"... sikurse nga ana tjeter thuhet qe "Po s'te deshi burri s'te do gjithe katundi"... Prandaj nje burre eshte me te vertete burre e ka rol te rendesishem nqs pike se pari respekton gruan e tij ne cdo situate e vendim me rendesi; Nuk jane burra ata qe mburren e thone une une une si me qen ne pyll e per lufte mbijetese!
    La vita č bella...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    [era] Burri eshte kryefamiljari, kot nuk e ka kte titull. Me kaq besoj se i thashe te gjitha. Mos insisto kot.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    [era] Burri eshte kryefamiljari, kot nuk e ka kte titull. Me kaq besoj se i thashe te gjitha. Mos insisto kot.
    Me kete qe the ia ule shume vleren burrit, eshte si te thuash burri e ka kete me certifikate e jo me vepra.
    Nuk eshte kjo vlera e burrit!
    Mjafton te mendosh qe ne rolin e kryefamiljarit sic thua ti hyn cdo burre qe ka nje familje, qofte ai pijanec, bixhozci, njeri qe rri mbas grave te huaja e qe shef vetem qefet e veta...
    Pra fjala jote "Kryefamiljar" ka kuptim bosh e me kete i thash te gjitha.
    La vita č bella...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 13:43
  3. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  4. Bashkim Gazidede prononcohet nė media pėr ish-detyrėn si kreu i SHIK
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •