C'te te them patriote, e ke qarePostuar mė parė nga nausika
. Nejse nejse, shume e thelle formula. Une po votoj vetem per *e ... aka random error.
C'te te them patriote, e ke qarePostuar mė parė nga nausika
. Nejse nejse, shume e thelle formula. Une po votoj vetem per *e ... aka random error.
kjo si puna e atij MIT nerd-it qe nxori televizori para ca kohesh qe "llogariste matematikisht" sa perputhej me njerzit per dashuri, a dicka e tillePostuar mė parė nga nausika
![]()
P.S. E bete matematiken one-fit-all shkence dhe pergjigje per gjithshka, sic e kemi ne shqiptaret rakine si holy water![]()
se jeta eshte mate ma tiiiiiiiiiiiiik!!!!!!!!!!!!!!
nausika po pse lol na i ben gjerat kaq te veshtira jo per gje por jemi dobet nga ajo fushe!!!!!!!!!!!!
failure is not an option!
Postuar mė parė nga diikush
me fal por me ke keqkuptuar...metaforen e mesiperme e kupton me mire nje artist sesa nje shkencetar ...ja prit te hidhet ndonje qe i ka qejf numrat dhe ti beje grafikun formules se shkrete![]()
When in Doubt, Act Stupid!
- nje parimor
- nje realist
- nje pasionanti dhe nje te afirmuari
- nje me pare
- nje qe ka nevoje per mu
God is coming and SHE is mad
Do zgjidhja ,,,,, liberalin,realistin,pasionantin,artist,tek e fundit si ndaj dot do te doja te kishte nevojen time dhe une te tijenPostuar mė parė nga Julius
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Sikur ti kete te gjitha keto por te jete aq i zgjuar sa te dije t'i alternoje dhe ti perdore kur duhet , kjo do ishte idealja.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Do te zgjidhja thjeshtesine...mendoj se eshte me e sinqerta nga te gjitha.
Living la vida Loca
Liberal- Njerezit parimore ne pergjithesi jane te ngurte dhe te palogjikshem, liberalet kane fleksibilitet mendimi.
-Realist- I'm a virgo, lol
Nje i afirmuar-dikush qe ka qene i pasionuar dhe i ka realizuar qellimet, pasionantit nuk i dihet si do i veje filli.
-Nje me pare (mgjs shume artiste sot jane me pare![]()
-nje qe kam nevoje per te-do stresohesha shume me dike qe ka nevoje per mua, i'm a receiver
p.s. Julius po thote zgjidhni nje nga keto ose mos u pergjigj, se c'lidhje ka me temen pastaj, hapni noi teme vete edhe thoni si e doni...
Krijoni Kontakt