Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Djaloshi me top... Maska e Coli-i-vogėl
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Shkodėr
    Postime
    25

Angry Kam njė hall :-(

Pershendetje

Kam nje hall te madh, nje anetare i familjes sime eshte i perlier ne pune te pista ne internet, por tash une dhe familja ime duam te zbulojme shoqerine e tij/saj duke ju futur ne MSN.

Ne ja kemi kerkuar passwordin e MSN-se, por ai/ajo nuk e jep, dhe thote se s'ka cka ju duhet juve shoqeria ime, ndersa ky rast neve na shqeteson shume dhe na ben te mos jemi te qete dhe te merakosur per fatin e tij/saj. Passworid na duhet vetem te shohim se me ke kontakton personi ne fjale, kjo eshte e gjitha.

Problemi qendron ne ate se personi perkates, ka devijuar nga shoqeria dhe tere kohen rri ne MSN, dhe disa shoke te mi e kane pa se ai neper MSN ben gjera jo te hijshme.

Po patet mundesi te me gjeni ndonje program qe une kur flas me te ne MSN, te dergoj ndonje program spiun qe te merr passwordine tij/saj qe mandej une te mund te futem me MSN e tij/saj qe te shoh ku qendron problemi dmth te zbuloj mer vone rrjetin me te cilin ai/ajo eshte i/e lidhur.

Ky eshte nje shqetesim teper i madh familjar, dhe na duhet nje mjet per te gjetur njerezit qe keqperdorin anetarin tone te familjes, ah ajo behet vetem ne menyre duke ju futur ne MSN te tij dhe duke pa kontaktet qe ai/ajo kontakton.

Besoj se kuptuat rastin tim, ju po patet mundesi ty me gieni ndonje menyre si mund te futem ne MSN te tij/saj do ju isha mirenjohes.

Krejt cka dua te bej eshte ajo te shoh se kush keqperdor atė, t'ja njoh shoqerine.

Nese munde tte me ndihmoni ju lutem me kontaktoni ne privat.
    V.F.L.P.

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Po sikur te merrnin passwordin e msn tend si do reagoje ?
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shiko per programet Msn password Logger v3.0 dhe Msn checker sniffer.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Mund te perdoresh edhe ndonje program monitorizimi spiun qe pervec messenxherit regjistron faqet e para dhe tekstet e krijuara nga tastjera.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 27-05-2006 mė 16:35
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga Coli-i-vogėl
    Pershendetje

Kam nje hall te madh, nje anetare i familjes sime eshte i perlier ne pune te pista ne internet, por tash une dhe familja ime duam te zbulojme shoqerine e tij/saj duke ju futur ne MSN.

Ne ja kemi kerkuar passwordin e MSN-se, por ai/ajo nuk e jep, dhe thote se s'ka cka ju duhet juve shoqeria ime, ndersa ky rast neve na shqeteson shume dhe na ben te mos jemi te qete dhe te merakosur per fatin e tij/saj. Passworid na duhet vetem te shohim se me ke kontakton personi ne fjale, kjo eshte e gjitha.

Problemi qendron ne ate se personi perkates, ka devijuar nga shoqeria dhe tere kohen rri ne MSN, dhe disa shoke te mi e kane pa se ai neper MSN ben gjera jo te hijshme.

Po patet mundesi te me gjeni ndonje program qe une kur flas me te ne MSN, te dergoj ndonje program spiun qe te merr passwordine tij/saj qe mandej une te mund te futem me MSN e tij/saj qe te shoh ku qendron problemi dmth te zbuloj mer vone rrjetin me te cilin ai/ajo eshte i/e lidhur.

Ky eshte nje shqetesim teper i madh familjar, dhe na duhet nje mjet per te gjetur njerezit qe keqperdorin anetarin tone te familjes, ah ajo behet vetem ne menyre duke ju futur ne MSN te tij dhe duke pa kontaktet qe ai/ajo kontakton.

Besoj se kuptuat rastin tim, ju po patet mundesi ty me gieni ndonje menyre si mund te futem ne MSN te tij/saj do ju isha mirenjohes.

Krejt cka dua te bej eshte ajo te shoh se kush keqperdor atė, t'ja njoh shoqerine.

Me qenese jeni vene koplete ne dyshim si familje per kete gje,une do te sygjeroja te shkarkosh MSN + gje kjo qe te ndihmone shume duke ruatur gjithcka qe flet.Mund ta kerkosh ne GOOGLE dhe mund ta instalosh fare lehte.

Shpresoje te kem ndihmuar sadopak.

Rrespekte Dj
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Postime
    45
    Citim Postuar mė parė nga Coli-i-vogėl
    Pershendetje

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pershendetje :
    Me ket qe ke kerkuar ndihm eshte fare e leht te msn Optionen edhe aty ku eshte lajmi duhet te aktivuar edhe qdo shkrim ku behet neper mjet msn do kesh rastin ti lexosh . Une aq njof kjo eshte menyr me e mire .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    109
    Mund tju rekomandoj nje keyloger. mjafton qe te shkruash me google keyloger software te dalin me qindra dhe keshtu zgjidh njeren dhe kur te jesh vetem mund te shikosh se cfare jane shkruar ne komjterin tend kur nuk je ti.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •