Pershendetje
Kam nje hall te madh, nje anetare i familjes sime eshte i perlier ne pune te pista ne internet, por tash une dhe familja ime duam te zbulojme shoqerine e tij/saj duke ju futur ne MSN.
Ne ja kemi kerkuar passwordin e MSN-se, por ai/ajo nuk e jep, dhe thote se s'ka cka ju duhet juve shoqeria ime, ndersa ky rast neve na shqeteson shume dhe na ben te mos jemi te qete dhe te merakosur per fatin e tij/saj. Passworid na duhet vetem te shohim se me ke kontakton personi ne fjale, kjo eshte e gjitha.
Problemi qendron ne ate se personi perkates, ka devijuar nga shoqeria dhe tere kohen rri ne MSN, dhe disa shoke te mi e kane pa se ai neper MSN ben gjera jo te hijshme.
Po patet mundesi te me gjeni ndonje program qe une kur flas me te ne MSN, te dergoj ndonje program spiun qe te merr passwordine tij/saj qe mandej une te mund te futem me MSN e tij/saj qe te shoh ku qendron problemi dmth te zbuloj mer vone rrjetin me te cilin ai/ajo eshte i/e lidhur.
Ky eshte nje shqetesim teper i madh familjar, dhe na duhet nje mjet per te gjetur njerezit qe keqperdorin anetarin tone te familjes, ah ajo behet vetem ne menyre duke ju futur ne MSN te tij dhe duke pa kontaktet qe ai/ajo kontakton.
Besoj se kuptuat rastin tim, ju po patet mundesi ty me gieni ndonje menyre si mund te futem ne MSN te tij/saj do ju isha mirenjohes.
Krejt cka dua te bej eshte ajo te shoh se kush keqperdor atė, t'ja njoh shoqerine.
Nese munde tte me ndihmoni ju lutem me kontaktoni ne privat.
Krijoni Kontakt