Close
Faqja 22 prej 37 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 367
    . Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Julius e ka grun italiane Marko van basten mos harro ja ka mbledh ajo i ka then boll me loje argetuese po shko mblidh djemt e merr na 1 kup si gjith bota
    .

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Cool

Citim Postuar mė parė nga Pilivesa
    E mire qe e mblodhe mendjen , hajde ik oj po ky (lol) xebxebexebe si grua e lige.
    Hollanda doli nga grupi. Fitoi. Mori 3 pike. Ti tani kerce pupthi bashke me Anti-Hollandezet e tjere.

p.s.
    Te pakten fitorja e saj ishte AS-MAC ne krahesim me fitoret e Gjermanise apo Anglise.
    po jo mi jo se sjam Hollandez, une jam per loje te bukur dhe te ndershme, kur ka spektakel une sngelem asihere i zhgenjyer por kenaqem, ajo qe u bo ne fushe ishte e ulet, ai Van Bommel sidomos, e pe si ja boni dhomet ai Afrikani, se jane kanibale ata, te kijne kocken, meqe ra fjala po j uthem i barcalete me te Zinj qe hane mish njeriu te qeshni cik :

Ishin 1 Anglez, 1 Hollandez , 1 Gjerman. Ene rane ne nji ishull ku kishte kanibale. Ene i kapin kta ene i thone, " Do ju plotesojme nje deshire ca te doni juve edhe pastaj do ju vrasim ene do ju morim lekuren se dum me bo varke "

Shko i pari Hollandezi ene i thote " une du te iq gocen me te mire te fshatit " ja japin kta e vrasin i morin lekuren. Shko i dyti Gjermoni ene i thote " une du te haj ushqimin me te mire ne fshat " ja japin kta e vrasin i morin lekuren. Shko Anglezi ene ju thote " mu me sillni nji pirun " " pirun i thane kta, ce do pirunin mer jahu ? " " ore me sillni pirunin se ate du " ca te bojshin kta i sjellin nji pirun. I te mor pirunin Anglezi nje te ca barkun anej knej ene tha " na boni varke tani bqima " o sa kom qesh

bye

P.S. Julius, ca gjona i ke gabim aty, nuk duhet te luaje njeri futboll te piset, sikur ta bente Anglia do isha i pari qe do ta kundershtoja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 16-06-2006 mė 15:03

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Julius i ke rene ne koke

Ka mesuar shume gjera Van Basteni nga kohet e Milanit dhe futbollit qe ka luajtur ne Itali. Komentin e ndeshjes e ke bere shume mire.

Vetem ne nje aspekt e ka gabim ate van Brockhost a ce ka (GIO) nuk ka kapacitet per 90 minuta me duket mua.

Fitore ndaj Argjentines!!!!!!!!!!
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Isomer937
    Fitore ndaj Argjentines!!!!!!!!!!
    Ne endrrat e Van Bastenit!

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Suksese Tulipaneve .
    Shyqyr qe fitut se kush nigjote plakun me nerva per nja 2-3 dite
    Akoma thote 74-78 duhet te ishin tonat...lol
    I them une , ēi do , mire qe si keni ato kupa se do ishin ndryshk deri tashi , merrni 2006 e keni te re fringo LOL

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    i paskemi pleqte me hollanden lol

goli i pare spektakolar...

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Urime gjithe tifozave te HOLLANDES dhe nga fitorja ne fitore.
    Mendoj se skuadra do kete nje ngritje te metjshme ne ndeshjet qe do te vine.Mendoj se ky ekip qe disponon tani Hollanda nuk e ka treguar akoma tamam tamam kapacitetin qe ka dhe se per sa eshte i afte te dhuroje ne fushe.
    Shpresoj te kemi rezultate pozitive ne ndeshjet qe na presin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 16-06-2006 mė 18:33
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Komentoni, komentoni edhe po me i vrim i bini muhabetit sidimos keto Gjermont. Jo ju boni kshu Bregu jo ju boni ashtu. Kur ju thonim ne , ore po Hollanda e boni ate ekipin tjeter lesh arapi pavarsisht se u rraf me penallti, na i kthejshit pergjigjet..-Kush fitoi?
    Tani qe fitojm ne, na ktheheni tek loja e bukur. Me i fjale nga te fryj era.

Bregu u cilesua si ekipi me ne form Afrikan. Luan si Nigeria e para disa viteve.
    Nuk haen dot Hollandest as ne nji ekip tjeter me fizikun edhe shpejtesine e Bregut. Ajo ca bom ne ishte zgjidhja e rezultatit qe pjesen e pare. Nje penallti sade e Roben qe su dha do kishte mbyllur neshjen 3-0 iher e pergjithmon.
    Hollanda spo kryen ate volum loje qe eshte mesuar te kryej pasi i mungon nje 11-tshe me lojtar te medhenj por ama po tregohet shume racionale ne ndeshjet ne grupe. Ju siguroj qe ne ndeshjet me eleminim direkt do shikoni Hollanden te hidhet e gjitha ne sulm kur te kete nevoje per gol, ashtu si eshte mesuar gjithmone.

Jam dakort qe jemi nen nivel ne mesfush. Cocu e Van Bommel kane eksperienc por jo takat. Por do mendoj Van Basten, per kete jam i sigurt.
    E vertet eshte qe na u bo gjaku uje 20-25 minutat e fundit. Sa here shkonte topi nga ne, fytyra na ikte e na vite. Pacat e zinj sikur pijn karburant para se te futen ne fushe. Por Hollanda fitoi. Van Persie shkelqeu ne kete ndeshje. Nje e majt vdekje prurese qe dha alarm per cdo skuader. Roben eshte nje engjell qe na i ka fal Zoti. Zvarr do i terheqi te gjith, kush ti dale perpara. Ishte keshilla e Van Basten qe topi te luhej me shume tek Van Persie ne kete ndeshje pasi do ishte me i lire ne markim. Roben mendohej te markohej me dy lojtare statik edhe nje te levizshem, pasi ishte pare ndeshja me Serbine.

Fytyra e Van Basten tregon gjithnje besim edhe anjehere shenja frike. Mendoj se ideja e tij per te qen racional ne ndeshjet ne grupe edhe me agresiv ne neshjet me eleminim direkt do e ndihmoj Hollanden te shkoj larg.

Ndeshja me Argjentinen nuk ka rendesi per ne. Argjentina do luaj me shume pasi nuk rezervohet tek lojtaret. Ka edhe nje 11-teshe ne pankin qe nuk do bente diference nga ekipi pare. Megjithate te presim vendimin e Van Basten per formacion etj.

Si e shpjego faktin ti qe Brazili edhe pse luan gjithmone mire prape fiton? nje rastesi apo cfare?
    Luajti mire Brazili me Kroacin?

Edhe sa per ate Polonine tate mos harro qe Ekuadori ia cau piten 2-0 edhe ti mezi bone gol ne fund.

Hollanda eshte mire fare. Kemi siguruar kualifikimin ne nje grup te hekurt qe 2 ndeshjet e para. Ca doni mo? Roben me Van Persie nuk mahen. Van Nisterlooy eshte pushtuar nga nje ndjenje ankthi. Duhet te clirohet e te luaj per qejf ndryshe nuk ka per te bo gola.
    HOLLAND...

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Citim Postuar mė parė nga Pilivesa
    (se skam skam patur kohe te hyj ne forum prandaj ke livadhisur ti ketuja )
    More djale, une respektoj mendimin tende, nqs ty te behet qefi vazhdo mendo se Gjermania do fitoje, por mos tejkalo se kur shpresa eshte e madhe po aq i madh eshte edhe zhgenjimi edhe nuk do me pelqente te pesoje ndonje gje (shaka)

Edhe njehere, Gjemanezet mund te kene fituar daljen nga grupi, por kurresesi kupen.

Edhe une jam me ty qe nuk jemi favoriti kryesor per te marre titullin,por edhe nuk e kam mendjen te shpresa, por te fakti qe Gjermania mund te marre kampionatin boteror, sepse po luan shume mire ( me mire se sa pritej ) dhe tifozat vendas jane ata te cilen e mbeshtesin kombetaren ne cdo ndeshje.
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    O bo bo Po lot shume mire thote, more djale Gjermanine tende do e shofim tani ne 16-she, se me "djemte e mehalles" Gjermania e ndriti .

Edhe mos bej reklama ketuja ne "Sofra e Hollandezeve" se dihet "Oranje jane Champions"

My whores left me no time to get married.

Faqja 22 prej 37 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisė!
    Nga Isomer937 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francės!
    Nga Juventini nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Foto nga tifozat me te flakte ne bote!!!
    Nga Noerti nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-02-2006, 16:02
  5. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •