Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Ne pergjithsi i kam marre cash leket ne fillim simestrash, kur shkon shpesh e ke kte avantazh..Westernin e perdorim kur mbesim keq( fund simestri ska lek bilete psh.lol) ose kur na vjen ndonje dhurate kshu jasht familjes..
    Kjo menyra qe thua ti ne fakt esht e mire dhe perdoret thuajse nga te gjithe ktu..Nejse boll i kam nja 4 karta te bursave:-), mir the mbaroi tani..;-)
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Gjallica
    Nuk di cte them per ligjet lol se nuk angazhohem ne kto lloj punesh, po per kto qe thash nuk kan me shume kohe se 6 muaj.... pra per vit te ri
    Ti ke te drejte, se kshu eshte vepru, por problemi eshte se ne cark nuk bien minjte e medhej, por gjithnje fakirat...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Atehere hiqeni nga truri qe nepermjet bankes te shkojne leket per 2 dite ne Shqiperi!

Nejse te kthehemi ke shoku qe ka hapur temen.

Mendimi im personal eshte qe leket ti dergosh :

1) Me banke (nese ja dergon nje llogarie bankare ne Shqiperi flas), edhe pse do te duhet te pakten 1 jave qe te shkojne po ama ke kursyer leke dhe dergimi eshte i sigurte.

2) Western Union eshte shume i shpejte dhe pa shume praktika e lodhje, vetem se paguan shume perqindje per mendimin tim, dhe sinqerisht nuk ja vlen barra qerane. (super i shpejte)

3) Nese pret puna dergoja leket me ndonje person te besueshem, mendoj qe sduhet te bejn shume probleme.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Ore ne radhe te pare hall si ky joti pacim te tere,dmth te kemi leke,se rrugen si ti nisim e gjejme kollaj

Per ti kaluar vete si person ne aeroport,varet se ku je ti,se anej nga USA nuk e kam idene,po ketej nga Europa kane kaluar njerezit lloj lloj shumash dhe me sukses kane dale.Megjithate asnjere nuk eshte 100% e sigurt qe s'te dalin ne scaner dhe qe s'te ndalojne.

Per Western Union nese je ne USA mendoj se te leverdis,se nuk ke konvertim valutash per te bere,se ketej me shume te qeth konvertimi te W&U sesa tarifa qe duhet te paguash per dergesen.Po kjo ama ngelet me e shpejta.

Banka eshte me ekonomikja ama.Nese ti mundesh ti futesh tera leket qe ke per te derguar pa problem ne banke,atere perundimisht ti dergosh me ane te Bankes do te te leverdise me shume.Tarifat jane me te uletat dhe per shpejtesi mund te te vene edhe per dy dite nese i ben transferta urgjente.

Po qe se te ka zene hall i madh fare,dmth ke shume shume fare,atere kombinoji te gjitha keto te sipermet dhe shiko mos gjen edhe nonji qe ti con poshte duke te mbajt nonji perqindje.Ka edhe nga keta sa te duash.
    Ajde tu shtofshin vlla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 30-05-2006 mė 20:24
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kur ndo nje shoqe ose nje e familjes mund te kete nevoje per ndo nje shume lekesh ne fillim te simestrit ne Shqiperi, e kemi bere me transferta bankare pa asnje problem (miq si ne paci dhe ju... lol)... mgjs per mendimin tim une them eshte me e mire tu hapesh ndo nje llogari bankare dhe ti nxjerrin leket andej. Por deri sa tu lindi nevoja serish atyre te tanve, them me mire mos e zgjojme "shejtanin," te pakten jo tani.

Ne aeroport, ka vajtur im ate me te pakten $3000 ne xhep ne nje zarf. Kur arriti te scaneri, vuri kuleten, zarfin, rripin e pantallonave, cakmakun dhe kaloi pa asnje problem. Asnje cerek fjale s'i thane, kur une mendova se tek e pakta ose do i kerkonin llogari ose do i jepnin sho-shoqit ndo nje shikim te cuditshem. Keshtu pra, them ta fusesh tek canta e dores (dhe mos besh gafe ta leshosh nga dora gjekundi) dhe nisu nqs do vesh vete ne person.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Western Union!!

Vertet mbahet nje perqindje e lekve,por eshte gjithcka e sigurt dhe leket personi i ka ne dore per 2 ore.
    Feel the pump √

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 17:05
  2. Policia shqiptare zbulon fabrike fallsifikimi parash nė Pogradec
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 19:59
  3. SHBA: Pastrim parash nė Bankėn Kombėtare Shqiptare
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2005, 11:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •