Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    roses_dr
    Anėtarėsuar
    26-05-2006
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    5

Post Per te gjith studentet

Shume vajza e djem shqiptare kane marre rrugen per te studiuar jasht shteti,kudo neper bote shumica ndoshta ketu ne Itali ku ndodhem dhe une..Jemi perballur me probleme nga me te ndryshmet kush me pak e kush me shume.Te integrohesh ne nje vend te huaj ka veshtiresit e veta,provimet ne nje gjuhe te huaj,larg familjes tende,nuk ke me shoqerin tende,shume kane probleme ekonomike dhe detyrohen te bejne si punen si shkollen (gje shume e veshtire) etj etj...Te gjitha keto sakrifica per tu diplomuar,per te pasur nje te ardhe me te mire...Heret a vone te gjith do e arrijme ate dite....Do doja mendime nga te gjithe ju anetaret e forumit.Te gjith ate pune te gjith ato sakrifica kujt do ja dedikoni: vetes tuaj apo familjes?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-05-2006
    Postime
    87
    Une e kam mbaruar fakultetin, dhe tani po vazhdoj masterin. Te gjitha ato qe shkruan ti jane te verteta, eshte e veshtire, sidomos integrimi ne vendin e huaj. Gjithcka kam arritur mendoj se eshte merite e imja sepse kam mbaruar me rezultate shume te mira por edhe e familjes ne te njejten mase per sakrificat qe kane bere.
    Roses dr urime per studimet dhe pac fat.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une shumicen e punes ose mbariin e studimeve ia dedikoj te shpise !!!!! ata kane bere shume sakrifica per mua edhe une ia di per nder atyre !!! edhe ti ia kalofsh sa me mire atje ne itali edhe tu plotesofshin te gjitha deshirat !!!! god bless you
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Une do ja dedikoja vetes,dhe se dyti do e beja ne shenje falenderimi familjes time qe me dhane kete mundesi.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

ncncncncn

Citim Postuar mė parė nga roses_dr
    Shume vajza e djem shqiptare kane marre rrugen per te studiuar jasht shteti,kudo neper bote shumica ndoshta ketu ne Itali ku ndodhem dhe une..Jemi perballur me probleme nga me te ndryshmet kush me pak e kush me shume.Te integrohesh ne nje vend te huaj ka veshtiresit e veta,provimet ne nje gjuhe te huaj,larg familjes tende,nuk ke me shoqerin tende,shume kane probleme ekonomike dhe detyrohen te bejne si punen si shkollen (gje shume e veshtire) etj etj...Te gjitha keto sakrifica per tu diplomuar,per te pasur nje te ardhe me te mire...Heret a vone te gjith do e arrijme ate dite....Do doja mendime nga te gjithe ju anetaret e forumit.Te gjith ate pune te gjith ato sakrifica kujt do ja dedikoni: vetes tuaj apo familjes?

E ku osht kerkimi i romances ktu??
    Osht teme per ke BASHKATDHETARET neper bote...ka nje forum me vete kjo

it's me against the world . kam nevoje te bej ca njohje ketu ne italy se po studioj qe prej gati nje viti dhe nukkemi bere asnje organizim . une studioj ne piemonte. kush munde te me ndihmoje? lar urrejtjes drejt bashkimit

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Po cfare pyetje ben derman.
    Personalisht ja kam dedikuar edhe do ja dedikoj Familjes sepse duhet kujtuar nga vijme per te mbajtur mend kush jemi.

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    vetes ne radhe te pare pastaj familjes!!!!!!!!!!1
    failure is not an option!

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    shum teme e bukur Roses dr, me pelqen cfare ke thene.
    Si individ jam shum e pavarur (edhe kur kam qene/jetuar) me familjen mundoja qe te perballoja - me sa mundesi qe kisha vete (flas nga ana ekonomike). Jo se e kisha familjen keq- perkundrazi, por thjeshte jam rritur me ate conceptin qe nuk ke pse te jetosh me djersen e tjeterit- ashtu sic mami im arriti te mbante 30vite pune edhe te rriste femite ne te njejten kohe.

E vetmja gje qe jam mirenjohje per prinderit eshte ikja nga shqiperia- edhe sakrificat qe ato kan mare per ta na sjellur (neve femive) ketu ku jemi. Lenja e prinderive te tyre ( ne mosha shum delikate- ku vdekja ishte shum afer) jane keto gjera qe nuk ma do mendja qe do mundem ti shperblej ndonejhere- mbase kur te behem prinder vete do e kuptoj me shum. Por kuptohet qe cdo situate eshte ndryshe, disa ikin vete- edhe e cajne (qe me te vertete i admiroj) disa me familje e disa me partner, sido qe te jete nuk eshte e lehte.

Persa i perket studimeve- ja dedikoj vetes- pasi jam une ajo qe rrij deir vone naten duke lexuar, edhe zgjohem perseri ne mengjes, jam une ajo qe lodhem. Por jam shum mirenjohese per perkrahjen qe me jep femilja mentalisht edhe shpirterisht (por sic thashe ekonomikisht - qekur kam filluar Universitetin te gjitha i paguaj vete).
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Familja ka bere shume per mua: me ka qendruar prane(dhe vazhdon te me qendroje)gjate gjithe trajektit tim arsimor,me ka motivuar konstant,ka bere te pamunduren te me krijoje kushte optimale.Duke ja filluar nga gjerat me te "thjeshta" sic jane larje e shperlarje,duke mbaruar tek pagesa deri ne centin e fundit e cdogjeje ngaqe dega qe studioja/studioj eshte teper e rende per te me lene kohe te punoja.

Besoj qe ato jane pjese e pandashme e suksesit tim ne studime,biles ndoshta dhe ne jeten private: me kane mbrojtur nga gabime qe shume te rinj shqipetare ne nje ambjent te huaj,pa pike mbeshtetjet mund te benin,kane qene mbeshtetja me e madhe morale.
    Nuk e di nese do arrij te jua shperlej ndonjehere por mirenjohja ime s'do ju mungoje kurre.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketė pasė Hymnin vet qysh nė vitin 1935
    Nga RTP nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Naim Frashėri
    Nga Marsel nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 31-10-2012, 11:23
  3. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •