Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Ermiona Lekbello

p.S. Mos me thoni qe kjo goca eshte forumiste...lol

Bashkėjetesa mė mėsoi shumė gjėra

Pasi ka eksploruar me shumė sukses nė konkurset e bukurisė dhe nė sfilatat botėrore, Ermiona Lekbello, eksploron me dinjitet edhe nė muzikė: Sapo ka nxjerrė nė publik albumin e saj tė parė “The Princess”. Ėshtė njė album shumė interesant qė pėrmban tė gjitha rrymat muzikore. Pėrmban 8 kėngė dhe ėshtė i shoqėruar me njė klip, mjaft tė arrirė artistikisht, tė realizuar nga “BBF Studio”. Krahas albumit, Ermiona flet edhe pėr jetėn e saj private dhe profesionale. Nė moshėn 15-vjeēare ėshtė shpallur “Miss Durrėsi”. Pas kėtij ēmimi ėshtė larguar jashtė Shqipėrisė, ku ka punuar si top modele nė Itali dhe nė SH.B.A.Ka fituar edhe titujt “Miss Globe Europe” dhe “Miss Performanca nė tė kėnduar”, ēmim qė e ka marrė nė vitin 2004 nė Amerikė. Pas njė muaji, ajo do marr pjesė nė njė aktivitet nė Amerikė, me agjencinė e modės “Ford”, nė sfilatėn “Vjeshta & Dimri 2006”, ku marrin pjesė shumė stilistė me emėr nė botė, si D&G, Prada, Blumarine, etj
    -Sapo ka dalė nė publik albumi juaj i parė. Ēfarė pėrmban dhe cilėt janė kompozitorėt?
    -Ky album pėrmban regeton, baladė, muzikė orientale dhe kėngė tė lehta. Flitet pėr ndjenjėn, pasionin dhe dashurinė me dhimbjet dhe kėnaqėsitė e saj. Flitet pėr gruan si pjesa mė e fortė e shoqėrisė shqiptare. Kompozitorėt janė Ardian Hila, Flamur Shehu, Gazmend Mullai dhe Genti Lako. Nė album ėshtė Ermiona Lekbello e kthyer nga njė Miss dhe modele nė njė interpretuese, ku ka investuar 5 vjet lodhje. Tre kėngė janė tė festivaleve, kurse tė tjerat janė bashkėpunime me kompozitorėt. Njė kėngė ėshtė nė anglisht, e prodhuar nė Amerikė. Me kėtė album ndihem shumė e lehtėsuar, sepse ėshtė puna ime 5-vjeēare. Shkak u bė njė miku im, i cili u bė edhe sponsor pėr kėngėn e videoklipit.
    -Si titullohet kėnga e klipit dhe cilės rrymė i pėrket?
    -Titullohet “Nuk harroj”. I pėrket rrymės regeton. Autori ėshtė Genti Lako. Ėshtė bashkėpunimi im i parė me tė dhe jam shumė e kėnaqur. Xhirimet e klipit janė bėrė nė Durrės dhe nė Tiranė. Kjo kėngė flet pėr njė ndarje, qė si ēdo ndarje ka dhimbjen e vet, por qė asgjė nuk duhet marrė brenda vetes. Ēdo gjė kalon me kohė.
    -Njiheni si kėngėtare, prezantuese dhe modele. Ku ndihesh mė mirė?
    -Ndihem vetvetja nė fushėn e modės, kurse kėnga ėshtė ndjenjė, pa tė do tė isha jo e plotė. -Kur keni kėnduar pėr herė tė parė? -Nė Festivalin e Kėngės nė Radio-Televizion nė vitin 2001. Mora pjesė dhe nė vitin 2002, 2003, 2005. Pra nė katėr festivale. Bukuria e kėtyre festivaleve ėshtė qė janė "live" dhe ti tregon zotėsinė tėnde 100 pėrqind. Ėshtė ndryshe nga festivalet e tjera. Zemra tė duket sikur tė del prej vendi nga emocionet.
    -Nga evenimentet tuaja artistike kė do tė veēonit?
    -Veēoj Festivalin e Fundvitit tė organizuar vitin e kaluar nga Radio-Televizioni Publik. I kėndova gruas sė suksesshme, tė fortė, qė ka nevojė pėr ndjenjė dhe ngrohtėsi, por shumė pak e kuptuan.
    -Qė 15 vjeē jeni shpallur “Miss Durrėsi”, mė pas keni fituar dhe dy tituj ndėrkombėtarė, “Miss Globe Europe” dhe “Miss Performanca nė tė kėnduar”, ēmim qė e keni marrė nė vitin 2004 nė Amerikė. Sa tė ka ndihmuar bukuria dhe titujt nė jetė?
    -Natyrisht bukuria dhe titujt mė kanė ndihmuar, por intelekti im i ėshtė pėrshtatur bukurisė sime.
    -Pėrse braktisėt prezantimin dhe sfilatat pėr kėngėn?
    -Sfilatat nuk i kam braktisur. Nė korrik kam njė aktivitet nė Amerikė me agjencinė e modės “Ford”, nė sfilatėn “Vjeshta & Dimri 2006”. Kjo sfilatė do tė zgjasė njė javė dhe aty do tė marrin pjesė shumė stilistė me emėr nė botė, si D&G, Prada, Blumarine, etj
    -Qė 18 vjeē keni provuar bashkėjetesėn. Nė moshėn 19-vjeēare lindėt dhe njė vajzė. E kujton shpesh ēastin e njohjes dhe ditėn kur u bėre nėnė?
    -Ėshtė e freskėt nė mendjen time ēdo hollėsi dhe detaj lidhur me ēfarė pėrjetova ditėn qė solla nė jetė vajzėn time, Erlesėn. E shikoj sot pas 8 vjetėsh dhe jam shumė e lumtur pėr zgjedhjen qė kam bėrė.
    -Si tė duket bashkėjetesa nė moshėn 18-vjeēare dhe tė bėrit nėnė nė moshėn 19-vjeēare?
    -Bashkėjetesa ishte njė eksperiencė qė mė mėsoi shumė. Disa gjėra nė jetė ndonjėherė nuk kemi mundėsi t’i komandojmė, por tani qė shikoj vajzėn time teksa rritet, jam tepėr e lumtur pėr zgjidhjen qė kam bėrė. Ėshtė gjėja mė e bukur qė kam tani nė jetė. Tė qenurit nėnė sigurisht qė do ta provoj pėrsėri. Jam vetėm 26 vjeē dhe tek e fundit edhe vajza ime Erllesa e do njė vėlla apo njė motėr.
    -Kur dėshironi ta plotėsoni kėtė dėshirė tė vajzės?
    -Tani nuk e kam nė plan. Jam mė shumė e interesuar tė siguroj tė ardhmen time dhe tė vajzės, pa pasur nevojėn e njė personi tė tretė dhe pse nė netėt e vona ndjen mungesėn e njė shpatulle, mbėshtet kokėn dhe e di qė do tė dėgjohesh.
    -Me bashkėjetesė do ta bėsh fėmijėn tjetėr…?
    -Oh, jo, jo. Nuk do tė ketė mė bashkėjetesė pėr mua.
    -Thonė qė kur njė dashuri nis me rrėmbim, shuhet shumė shpejt. Kjo profeci e provuar edhe tek ju sa e vėrtetė ėshtė?
    -Dashuria ėshtė embrioni, motivimi, pasioni dhe dėshira qė ēdo gjė e shėmtuar tė ketė njė kuptim ndryshe nga ēfarė ėshtė nė tė vėrtetė. Pra, ēdo gjė lulėzon dhe ėshtė kalimtare.
    -Vajza, ju ngjan mė shumė juve apo babait tė saj?
    -Ėshtė kopja ime, veēse sytė i ka jeshil, si tė babait tė saj.
    -Vazhdoni t’i ruani akoma lidhjet me babain e vajzės suaj?
    -Nuk kemi shumė lidhje, pasi ai nuk jeton afėr nesh.
    -Mendoni qė njė ditė, do tė jetė pikėrisht vajza juaj qė do ju bashkojė sėrish?
    -Vajza nuk u bė arėsyeja qė do tė na mbante bashkė, jo mė tė na bashkojė.
    -Vajza komunikon me babain e saj?
    -Rrallė…
    -Thonė qė dashuria e parė nuk harrohet. Sa e vėrtetė ėshtė…?
    -Ēdo dashuri ėshtė e ndryshme. Secila ka bukurinė dhe zjarrin e saj.
    -Ēfarė kujton tani nga dashuria e parė?
    -Nga dashuria e parė pata njė plus; vajzėn time, por nuk di ēfarė tė them: Isha vetėm 18-vjeē. Tani pyes: -A ishte vallė vėrtet dashuri?!!.
    -Tani qė Ermiona humbi dashurinė e parė, a ka mė forca tė dashurojė me aq zjarr si nė dashurinė qė u kurozua me vajzėn tuaj?
    -Nė Amerikė thonė qė dashuritė e vėrteta lindin pas moshės 21 vjeē.
    -Nisur nga kjo thėnie, ju nuk e keni gjetur akoma dashurinė e zjarrtė dhe shpresoni ta gjeni?
    -Shpresoj tė ekzistojė ajo ndjenjė qė tė mė bėjė tė lumtur dhe tė mė japė emocione tė forta.
    -Pėr 11 vjet jetoni sa nė Amerikė nė Shqipėri. Ēfarė tė gėzon dhe tė trishton nga kėto dy shtete?
    -Nė tė dyja vendet ndjehem mirė. Kur jam nė Shqipėri mė merr malli pėr Amerikėn dhe kur jam nė Amerikė mė merr malli pėr Shqipėrinė. Si nė Shqipėri, ashtu edhe nė Amerikė kam shumė miq. Nė Amerikė kam dy miq (Sonien dhe Xhimin) qė janė familja ime nė njė sens.
    -Si reagon kur tė ngacmojnė meshkujt?
    Gjithmonė rri me njerėzit qė mendoj se janė tė pėrshtatshėm pėr mua. Kur fillojnė tė mė besdisin, u jap menjėherė drejtim.

Gazeta SOT.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Nuk e kam degjuar ansjehere.Shpresoj ta degjoj se shpejti...
    ArsGothicė

Kjo vetem kengetare nuk eshte
    Me sa kam vene re po behet boze duke dale neper televizione dhe duke dhen intervista vetem per tu ber e njohur.Nuk eshte edhe ndonje femer qe te bie ne sy,se di sa te verteta jane kto pjesmarrjet neper sfilata.
    Me pak fjale eshte kot fare.
    :^zilet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2006
    Postime
    66
    Kenga qe i ka bere Genti Lako eshte shume e bukur sepse e kam degjuar, por Ermjona vetem kengetare qe nuk eshte. Nejse me kete kenge eshte bere kengetare prej atij qe ka bere kengen se kenget qe ka kenduar ne festivalet e medha e tregojne bloze fare. Sa per modele...puuuuuuu.....eshte 26 vjece ngjan si 36. Futja kot Ermjona. kur tna sjellesh ne forum fotot qe ke neper pasarelat e Ford do e besojme, po kshu me llafe te gjitha shqiptaret ne bote i ke kengetare qe kendojne per Sony bmg dhe qe sfilojne per Armanin. Ka disa qe i kane arritur keto gjera, po ti o Ermjone.....

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2006
    Postime
    66
    e ca jane keto???? Puuu sa fshatare

e lehte dhe e tejdukshme Maska e ana.luna
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    ne maj te botes
    Postime
    61
    po ate fotografin e ka bo posht pallatit ke lagja apo si eshte puna (nje sfond i mrekullushem,sidomos shkallet)
    disobbedisci a chi ti vuole servo
    di un dio,
    di un esercito,
    di una patria...

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Kengetare qe nuk ka bere nje disk por ama nje divorc e ka bere . lol

E kam degjuar ne nje interviste tek Zona e Lire dhe mund te them (sipas mendimit tim kuptohet) se zonja kishte probleme te theksuara "inteligjence" si dhe shume probleme te tjera.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Era1 : 01-06-2006 mė 13:28
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Brari, eshte e motra e Tur lekbellos.
    :^zilet

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    god pse mi goca e zhanit qeka kjo

turinjt e zhanit paska. tip mistrece
    no glove no love

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •