Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 84
    i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Smile Sa pėr sqarim!

Citim Postuar mė parė nga Alket123
    genjeshter!

ne cdo te diele ne kishat orthodokse shqiptare prifti ne fund te meshes thote "zoti e bekofte qeverine, shtetin, dhe presidentin tone".

skam vajtur ne asnje kishe orthodokse ne amerike, por ne shqiperi kete e kam vene re.

ne xhami thuhet ndonje gje?
    Sa pėr sqarim po ta pėrsėris edhe njė herė pjesėn e tekstit qė e ke cituar tė cunguar! Nuk ishte fjala pėr bekim tė qeverisė e dokrave tjera tė stilit:

"zoti e bekofte qeverine, shtetin, dhe presidentin tone".

Fjala pra ishte te guximi i besimtarėve si ti tė bėjė njė pyetje provokuese
    pėr PREDIKUESIN TĖND TĖ FESĖ! JA LEXOJE EDHE NJĖ HERĖ ME KUJDES!

Shqetėsimin tėnd tashmė e kam kuptuar kurse timin e kam shprehur ku ėshtė vendi bile edhe nė radio emisione direkte ku kam pyetur hoxhėn qė predikonte vėllazėrinė muslimane se: " shqiptarėt myslimanė, a i kanė vėllezėr myslimanėt arabė e tyrq apo shqiptarėt e krishterė???"

Unė ende nuk kam dėgjuar se ndonjė i krishterė i ka bėrė kėso pyetje priftit!!!

SA PĖR XHAMI SE KE GJETUR NJERIUN E DUHUR SE UNĖ ATY SHKOJ SHUM RRALLĖ VETĖM PĖR NDONJĖ VIZITĖ SĖBASHKU ME NDONJĖ TĖ HUAJ QĖ I INTERESON TRASHĖGĖMIA KULTURORE.

MIRĖPO SA PĖR NJOHTIM MUND TĖ TREGOJ SE ATY ME SIGURI FLITET DIĒKA E NĖSE DON TA DIJSH PROVO TĖ SHKOSH VET SIKURSE UNĖ QĖ KAM SHKUAR DISA HERĖ NĖ KISHĖ PĖR TĖ PARĖ SE ĒKA FLITET DHE ĒKA NDODHĖ ATY.

PROVO EDHE TI SE NUK TĖ NDĖRROHET FEJA!

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Citim Postuar mė parė nga Rejjan
    Je out fare !

FMSH pikerisht eshte e kunderta e asaj qe thote i huaji qe as nuk ia ka haberin realitetit islam ne shqiperi. jo cdo gje qe na servirin te huajt merret apriori, imagjino kur flasim per isalmin.
    Lobizimi eshte legjitim ne cdo grupim. PErderisa eshte aprovuar nga GJykata ky organizem mun dte kryeje aktivitetin e vet edhe pse nuk u pelqen antishqiptareve.
    Nuk po te akuzon njeri Rejjan dhe ta thash qe artikulli ishte i huaj dhe autori me siguri eshte nxituar kur ka folur ashtu per forumin tuaj. Sidoqofte shembulli i kontrastit te trajtimit te ujgureve dhe ceshtjes Tereza sikur ju largon pak nga ngjyrat e theksuara pro-kombetare qe perpiqeni te theksoni. Lobizmi eshte gje normale por edhe tema ka vleren e vet pasi saudite ka dhe ne Shqiperi dhe keshtu do keni nje ide me te mire se ne cfare sistemi jane pergatitur ata njerez me te cilet mund te te bjere muhabeti nje dite.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    182
    Ermal 9999999999 !

E para u bere sebep ti qe une te hulumtoj tek faqja e FMSH, se nuk e njoh fare ate organizim, dhe nga te dhenat qe ka aty dilte pikerisht perfundimi im.
    Mos u merzit pse shtohet organizimi ne menyre te institucionalizuar i muslimaneve, kam kenaqesine qe te lajmeroj se ky eshte vetem fillimi.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar mė parė nga vrojtuesi
    SA PĖR XHAMI SE KE GJETUR NJERIUN E DUHUR SE UNĖ ATY SHKOJ SHUM RRALLĖ VETĖM PĖR NDONJĖ VIZITĖ SĖBASHKU ME NDONJĖ TĖ HUAJ QĖ I INTERESON TRASHĖGĖMIA KULTURORE.
    hajde kulture myslymane hajde!

i thua vetes myslyman ti vrojtuesi? e dine keta myslymanet e tjere kete? megjithate as ata nuk e besoj nuk falen as 2 here ne dite.
    nje nder ata qe ndihmojne infidelet ne irak indirekt jeni juve ketu ne forum qe vetem per te qeshur po na beni. nuk e besoni apo sdoni ta besoni?

500 muhaxhedine dalin kuftojne nje ushtri 150,000 infidele me kolaboratoret e tyre, ndersa 10milione myslymane diskutojne neper forume. eh cfare thote allahu.

V per Vendeta Maska e ORIONI
    Anėtarėsuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Shkup-Prishtine-Ulqin-Tirane-Cameri
    Postime
    919
    Ne Arabine Saudite eshte e vertet qe ka rryma ekstremiste te cilat ne saj te injorances qe mbartin me vete shpesh here perdoren nga plehrat "Jewish" qe te bejne injoranca ne publik si prerje kokash edhe bomba e me the te thash ne menyre te atille qe njerzit e pa informuar te urrejn myslymanet. Por keto jane pakica. Ekstremista ka kudo edhe ne cdo fe si edhe tek ata qe jane pa fe. Ke injorant ketu sa te duash qe jane gati te zihen me ty vetem pse beson Zotin etj etj.
    Paske rene dhe ti pre e Jehudizmit dhe propogandes sioniste evengjeliste.

Po ketu nga pese diskutues 4 jane prifterinj.Nje ortodoks nje katolik dhe nje pastor protestant.Kurse tjetri eshte prift ose rabin cifut.Eshte nder te jesh Hoxhe midis ketyre.

Kush i shan muslimanet nga presioni i propagendes anti-islame me mire le te heshte .Kjo vlen per cdo kend qi i thote vetes musliman dhe beson ne Kuran.Mos kujtoni se Islamin ia ul vlerat krenaria apo lufta ne rruge te Zotit per clirimin e tokave Islame.Islamin ia ul vlerat ai qe nuk e ka lexuar ndonjehere suren "Teube dhe Enfal".

Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Alket123
    hajde kulture myslymane hajde!

i thua vetes myslyman ti vrojtuesi? e dine keta myslymanet e tjere kete? megjithate as ata nuk e besoj nuk falen as 2 here ne dite.

nje nder ata qe ndihmojne infidelet ne irak indirekt jeni juve ketu ne forum qe vetem per te qeshur po na beni. nuk e besoni apo sdoni ta besoni?

500 muhaxhedine dalin kuftojne nje ushtri 150,000 infidele me kolaboratoret e tyre, ndersa 10milione myslymane diskutojne neper forume. eh cfare thote allahu.

Meqė nxitjet pėr reagime nė tema po ndikojnė nė shtimin e postimeve tashmė kam filluar edhe ti kapėrcej temat dhe nuk po kam mundėsi tė jem nė kontakt tė vazhdueshėm me debatuesit tjerė.

Prandaj edhe ty Alket mund tė fali kėte herė qė tė mos pėrdori fjalė tė vrazhda e vulgare sepse ti vėrtet e meriton sipas citimeve dhe vlerėsimeve qė bėn!

Sėpari nė asnjė postim me sa mbaj mend nuk kam deklaruar se cilės fe i pėrkas por pėrkundrazi sidomos nė postimet e para kam dhėnė vazhdimisht shembuj tė tolerancės fetare sidomos nė Gjakovė.

Sa pėr falje tė namazeve, pėr muxhahedin e allah tė lutem leji rehat edhe ata edhe veten !

Tek e fundit ajo gjė nuk mė intereson fare se ēka bėjnė ata! Nėse ti mendon se edhe ata janė shqiptarė apo shqiptarėt musliman janė arab atėher nuk ėshtė diēka nė rregul me pikpamjet tua!

Unė nuk di pse ti dhe disa tjerė luani vazhdimisht nė kėte letėr?

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Citim

Ne Arabine Saudite eshte e vertet qe ka rryma ekstremiste te cilat ne saj te injorances qe mbartin me vete shpesh here perdoren nga plehrat "Jewish" qe te bejne injoranca ne publik si prerje kokash edhe bomba e me the te thash ne menyre te atille qe njerzit e pa informuar te urrejn myslymanet. Por keto jane pakica. Ekstremista ka kudo edhe ne cdo fe si edhe tek ata qe jane pa fe. Ke injorant ketu sa te duash qe jane gati te zihen me ty vetem pse beson Zotin etj etj.
    me fgal po kjo eshte e kahershme dhe me vjen keq injorancen e kan pas dhe e kan per deri sa luftojne per tu ber xhihad , me fal ky eshte mendimi im por pa fyer fen e muslmanizmit rrespekte per gjith juve qe flisni per kete tem rrespekte kaloni mir
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Citim Postuar mė parė nga Rejjan
    Ermal

E para u bere sebep ti qe une te hulumtoj tek faqja e FMSH, se nuk e njoh fare ate organizim, dhe nga te dhenat qe ka aty dilte pikerisht perfundimi im.
    Mos u merzit pse shtohet organizimi ne menyre te institucionalizuar i muslimaneve, kam kenaqesine qe te lajmeroj se ky eshte vetem fillimi.
    Kenaqesi e madhe lere mos e pyet. Vetem lexo mbi vendet ku po rritet rroli i islamit dhe e kupton se nuk ka shume vend per eufori.

Citim Postuar mė parė nga ORIONI
    Islamin ia ul vlerat ai qe nuk e ka lexuar ndonjehere suren "Teube dhe Enfal".
    nje personalitet iu drejtua keshtu myslimaneve qe nje e dy te permendin Kuranin: ju nuk keni lexuar [kuptuar] Biblen

pershendetje Vrojtuesit per dhenie shembuj tolerance fetare. Mbaji syte nga plazhi ndonjeher [vrojtoje]]

Pyetjet qe shtrohen per Saudine mund te jene disa, si per shembull
    meqenese Saudia ka vehabizmin si fe themelore, sa mund te rreformohet kjo fe?
    Mos valle eshte e pamundur te behen libra shkolle ku te mos flitet per urrejtje apo perbuzje ndaj te pafeve apo feve te tjera?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    182
    Uahabizmi nuk eshte fe, te lutem pash zotin mos na harxho kohe te luftojme injorancen tende.

Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Smile Kėnaqja e syve

Citim Postuar mė parė nga Ermal 22
    pershendetje Vrojtuesit per dhenie shembuj tolerance fetare. Mbaji syte nga plazhi ndonjeher [vrojtoje]]

Pyetjet qe shtrohen per Saudine mund te jene disa, si per shembull
    meqenese Saudia ka vehabizmin si fe themelore, sa mund te rreformohet kjo fe?
    Mos valle eshte e pamundur te behen libra shkolle ku te mos flitet per urrejtje apo perbuzje ndaj te pafeve apo feve te tjera?

Po ē'ma dha ate adresė or Ermal, unė prap po tė them se ne duhet tė bisedojmė pėr shqiptarėt e jo arabėt. Ēėshtjen e ferexhes nė Gjakovė dhe edhe nė njė pjesė tė madhe tė Kosovės e konsiderojmė tė zgjidhur menjėher pas luftės sė dytė botėrore!

Sa pėr plazhet kosovare mund tė vijsh lirisht gjat verės nė Gjakovė nė plazhet e lumit Ereniku dhe Drini i Bardhė apo nė ndonjėrėn nga shumė pishinat e tė shofish modėn e fundit tė bikinive. Dhe kjo gjendje nuk ėshtė qė ka lindur tani por ka ekzistuar sėpaku tashmė 50 vite!

Deri atėher kush dėshiron mund ti kėnaqė sytė edhe me kėto foto nga plazhet e botės ku Kosovarėt kanė frekuentuar qė moti:

http://galleries.hunterscash.com/beach/044/?adv=araxes

http://galleries.hunterscash.com/bea.../?adv=public66

http://voy-zone.com/nu/beach/6/index.shtml?83

U pafshim me t'mira!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vrojtuesi : 16-06-2006 mė 06:51

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjendja e fėmijėve jetimė shqiptarė
    Nga Albo nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Njė epidemi e rrezikshme
    Nga Apolloni31 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 16:08
  3. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  4. Atropina
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  5. Tė mėsosh aktrimin njėherėsh me abetaren
    Nga TiLoNcE nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-09-2005, 09:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •