desha te them qe une si shqiptar ne rradh te pare megjithse jam katolik kurr nuk do te delja kunder nje shqiptari mysliman dhe te behem me nje italian (fjala bjen)Postuar mė parė nga besimja
vetem se ai eshte katolik.
desha te them qe une si shqiptar ne rradh te pare megjithse jam katolik kurr nuk do te delja kunder nje shqiptari mysliman dhe te behem me nje italian (fjala bjen)Postuar mė parė nga besimja
vetem se ai eshte katolik.
per ta marrin nga kater gra se kane morale te madhPostuar mė parė nga brahobravo
ne cfare dimensioni ti e kupton moralin?Postuar mė parė nga detiad
mua me duket moral me i madh te marresh 25 gra si mohammed apo 4 gra sa lejon kurani sesa fshehtas te jetosh me 20 dashnore.
si ne islam si ne kristianizem poligamia,prostuticioni,harremet jane prezente. ne islam eshte zyrtare jo dyfytyresh, ne kristianizem eshte "e fshehte".
sado njerezit te flasin keq, islami ka arritur pike me pozitive ketu ne historine njerezore. nuk eshte me dyfytyra.
Nese e veshtron njerezimin si nje te tere,qe per mua nuk eshte i tille,do te dallosh nje vershim kryesor: te vetendergjegjesuarit perendimore, ndergjegjia humane e te cileve eshte vetekerkuese ne menyre konstante... si edhe nje pellg me uje te ndenjur,kenete,islami oriental,te cilve sahati i humanizmit i ka mbetur 15 shekuj mbrapa,te dorezuar totalisht e pa kushte ndaj nje kondicioni psiqik, '' i te falurit 5 here ne dite tek Frika ndaj te Panjohures'' dhe Hipokrizia si rrjedhoje e kesaj Frike,hipokrizi e cila duke qene se une personalisht e shoh si nivel i ulet lithiumi ,por ngaqe ka prodhuar edhe fenomenin e Jihad-it,po tenton ta 'infektoje' mbare boten me bipolarizem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LONDON-TIRONC : 28-05-2006 mė 21:06
Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.
Si Cifute dhe Arabe zjarrin duhet me i ven te dyve...
o orion je gomar je derr , ta kesh per nder, mos ma merr per keq po meqe me lavderove mua si qafir ta kam borxh ta kthej urimin.Postuar mė parė nga ORIONI
?????????????????????????????????Majmuna ne kuptimin se njerzit jane te priru te imitojne njerzit per cdo gje sidomos ato te hollivudit.Po qe njeri nga simbolet qe ju adhuroni homoseksual te gjithe homoseksual beheni ju.
sa i zgjuar qe je, se nga i merr vesh keto gjera , te jesh medium valle ti njohesh njerezit pertej ekranit te forumit?
Interesante.
mu me duket se te gjithe njerezit hane te njejtat lloj ushqimesh,Kurse kuptimin derra e ka se hani pa karar dhe nuk beni klasifikim te ushqimit te mire apo te keq.Mjafton te mbushni barkun dhe te tjerat skane rendesi.
po ti ēfare ha MU.T?
ka nje ndryshim thelbesor midis njerezve qe paragjykojne si puna juaj dhe homoseksave, se ju i jepni te drejten vetes te nderhyni ne jetet e te tjereve per te bere "drejtesi" ne emer te zotit qofte edhe duke marre jete,Ka me derra dhe majmune ne bordellot tuaja.
Ju jeni me keq se derrat sepse lejoni homoseksualet te martohen ne kisha.Asnje prej jush nuk e konsideron te ndaluar ate dhe askush prej jush nuk e ngre zerin lart dhe kur islami e denon kete si fenomen ju thoni kane te drejten e tyre per te vepruar cdo gje ne jete.
kurse homot te pakten bejne ēa bejne nuk i bejne dem njeriut,
po qe se jane per tu gjukuar vetem Zoti ka te drejte ta beje kete.
nuk besoj se ka shume ndryshim perderisa jemi vertebrore,gjitare dhe na ka krijuar Zoti. Nuk besoj se Zoti i shan kaq shume krijesat e veta.
Atehere nga ndryshoni ju nga derrat dhe majmunat?
kjo ngelet per tu provuar,Jam cudi me ju nuk e kuptoni ju se feja Islame eshte e vetmja fe hyjnore .
e vetmja e vertete hynore eshte qe e verteta nuk dihet ende.
feja juaj eshte shume tokesore per te qene edhe hyjnore.
nuk eshte ndonje sakrifice e madhe te agjerosh jo,Kjo duket qarte ne mynyren e besimit ne Zot dhe dispozitat ndaj Zotit.Mjafton vetem falaj qe i bejne muslimanet Zotit dhe kjo tregon realitetin hyjnor te saj.Mos flasim pastaj per sakrifikimin gjate agjerimit, haxhit dhe luftes ne rruge te Zotit.
une kam agjeruar me muaj te tere pa problem, pastaj ēfare problemi ka kur vjen darka e ha si derr, nuk vdes njeri per 12 ore pa ngrene e pa pire.
E keni te qarte kuptimin e "luftes ne rruge te Zotit" apo e keqkuptoni me "vrisni e prisni ne rruge te Zotit".
cilen te vertete?Ku do ta pranoni te verteten?
More nyje... ithtarėt e Bin Ladenit nuk humbin kohė nė forum me nyjet si puna jote, prandaj mos llap kot! Ama, nyjet si puna jote, vėrtet janė beter ithtarėve tė Bin Ladenit... nevoiten budallenj si puna jote pėr tė vazhdu sagėn...Postuar mė parė nga Cappuccino
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
Postuar mė parė nga Cappuccino
Pasi sot gjeta kohė tė kem njė qasje tė shkurtėr nė Forum po tė pėrgjigjem mė shpejtėsi e ditėve tjera nėse ka nevojė tė pėrgjigjem prap.
Edhe ti ( kape .... ) lexo ma me kujdes sepse sėpaku sipas forografisė qė ke vėn pėrfundi emrit tėnd tė ka verbuar imitimi i Jezusit nė pozitėn qė ke marrė.
Ēka mendon se do tė arrini ti me shokėt tu qė kacafyteni kėshtu pėr fenė? Doni t akompenzoni armiqėsinė qė ka munguar me parė apo edhe mė shumė?
Unė ende nuk po kuptoj a jeni ju tė gjithė shqiptarė apo prifta e hoxhė?
Nėse jeni tė tillė atėher sėpaku deklaroheni e nėse jeni vetėm besimtar tė thjeshtė e neutral kjo nuk ju ka hije fare. Vėrtet jeni verbuar shum! Ju duhet njė operacin kirurgjik me laser nė klinikėn e syve.![]()
Shikoni se ku keni arritur te derrat e gomarėt! Dmth. Nė trevat shqiptare po jetokan vetėm kafshėt?
Une nuk cuditem nga ky realitet primitiv ne A. Saudite. Keta njerez prandaj nuk bejne hajer ne kete bote, sepse ja helmojne trurin femijve qe ne vegjeli duke i marre ne qafe. Gjynaf per femijet se rriten me urrejtje dhe mllef te pabaze. Si mund te rritet e te behet njeri normal qe studion e punon ndershem dikush te cilit i eshte mbushur mendja se qendron me lart se te tjeret?
Lerini se cfare mesojn femijet ne Arabine Saudite, ne krahasim se si trajtoen grate to trramakseni...
Grate jan si skllaver dhe trajtoet si te burgosur...por me shume me vjen keq per femijet qe kan nje te ardhme te verbert ku e dim shume mire ku perfundojn! Sa per grate do duen dhe sia shekuj te tjera te pakten te ken te drejta qe grate ne Perendim kan!
Kjo eshte Arabia Saudite dhe Islami, sic e thash me pare po te shikoni dhe studioni me thelle se cesht Arabia dhe Islami sic e thash do tramakseni dhe do falenderoni Zotin qe nuk jeni Arab apo Islamik fundamentalist edhe pse kemi disa prej tyre ketu!
Krijoni Kontakt