Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499

Drogat dhe shoqeria

u zu liliana kondakci me droge?
    droga shitet dhe perfitimet i marrin politikanet shumica. peshqit e vegjel e paguajne shtrenjte.

une habitem e njerezit. pse duhet ndaluar droga? njerezit bejne veprime nga me te ndyra dhe te rrezikshme pa pasur fare ndikimit e drogave.

eshte aktuale qe shqiperia, si vendet e tjera po e marrin persiper legalizimin e drogave. ne kete menyre nuk behet kjo loje e piste qe behet sor me trafikimin e drogave e cila shume here i kushton jeten njerzve.

mendimet e mia personale jane se vertet drogat jane "adicted" por keshtu eshte dhe hajdutlleku dhe alkoli. njeriu ka mend ne koke dhe nuk me duket "humanitare" qe ne te influencojme jeten e tjetrit. ku vajten lirite e njerzve?

ok une jam konsumator i kokaines dhe alkolit. te dyja jane droge. por pse shoqeria i bie mbas avazit politikaneve, te cilet nen rrogoz fitojne, te kontrollojne sjelljet e njerzve?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    droga duhet ndaluar sepse njeriu eshte i lire te beje cdo gje perderisa nuk cenon lirine e tjetrit, dhe dihet shume mire se si veprojne drogaxhijte te cilet per te marre drogen jane te afte te bejne cdo gje. Pra liria e njerezve te tjere cenohet, prandaj droga ndalohet. C'do te ndodhe nese neser ti vritesh nga nje i droguar i cili ne gjendje deliri te vrau per te te marre ato leke qe kishe ne kulete per te blere pak droge pa te cilen nuk mund te rrinte?Ai thote qe nuk mban mend gje dhe se e shtyu etja e madhe per droge, ti do ta falje kete njeri ne emer te lirise absolute ?????M'u pergjigj kesaj pyetje.

NJE TOQE NGA BERATI Maska e Ligesia
    Anėtarėsuar
    26-09-2005
    Vendndodhja
    Ne qytetin e miut
    Postime
    64
    Ndalimi i droges eshte i kot sepse po pati bleres do kete shites, por droga nuk eshte mire ne nje shoqeri sepse ajo e shthur are, njerezit nuk duan te punojne, martohen, te kujdesen per femijet e tyre e shume te tjera, keshtu qe ajo e shkateron ate.

Po ti ke filluar nje kurimin me mariuna, dhe tani vjen dhe jep mend... ajo eshte shume e mire... me pelqen... kot e shajne njerezit... une e dua... e pi dite per dite... e kam mama dhe baba...

Tema tė Ngjashme

1. Shoqėria "Bashkimi" nė 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. Njeriu dhe shoqėria civile
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-11-2008, 04:46
  3. Bursa
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  4. Shoqėria Civile dhe Politika
    Nga liberal nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 19:07
  5. Shoqėria politike dhe demokracia
    Nga Albo nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •