Per dashurine time do beja gjithcka qe do mundja qe ajo te mbetej e imja pergjithmone.
Per dashurine time do beja gjithcka qe do mundja qe ajo te mbetej e imja pergjithmone.
Kumbulla, nuk ju duket se tregoheni shume posesiv/e ndaj dashurise, duke e thene nje gje te tille? Me duket se ju identifikohni individin me fenomenin. Eshte e gabuar te thuash "Une te dua ty dhe vetem ty" sepse dashuria nuk eshte nje individ, por nje fenomen, dhe si e tille, e humbet konceptin e materializimit individual
Cdo gje qe nuk na vret na ben me te forte
ca me bo..?? kur ske gje ne dore ske ca bo.
Epo une duhet te hyj te keta te fundit:STRATEGJIKET,nese behet fjale per dashurine femer-mashkull;ndersa per dashurine ndaj femijeve,nenes,babes motres,vellait,DO JEPJA JETEN TIME pa dyshim.
Pse te japesh jeten, kur me jeten tende mund te marresh hak te ai qe ka demtuar familjen tende psh...!!
Jeta eshte e shtrenjte shume, kshu qe mendoje edhe nje her RENEGATA.
Strano si ke re me te hic.
Kush foli per deme ndaj te dashurve.Nese une e jap jeten time,ndodh vetem nese me kerkohet per ti shtuar ymer njerezve te mi te dashur,sepse me duket me mire,mos te jetoj une,sesa te jetoje pa ta.
... do vrisja Albon.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Per Dashurine ?
do ti qethja floket thjesht. a doni me shume?
![]()
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
Do doja shum shum ate qe dua, asgje me teper.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Asgje jasht normales ..........
Krijoni Kontakt