Do hyja ne zjarr , me keq ska mendoj.!
Do hyja ne zjarr , me keq ska mendoj.!
Sui generis
cdo gje do beja per dashurine...........
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Per dashurine do beja çdo gjë që me vjen ndër mend, cdo gjë................
do shkruaja shume por ja qe nuk kam dhe kohe
kaloni bukur.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
mire themi ne cdo gje po a do lejoje te humbje nderin tend? ate qe ti je?? ate qe te tjeret te kane njohur qe je? a do lejoje te shkeleshe per hir te dashurise??? e di cme ndodhi sot?? vajta tek parukierja ketu ne shqiperi. edhe ajo zuri po tregonte nje ngjarje nga ato qe me duket se vetem ketu tek ne ndodhin. ishin tre femra ne parukeri tha, dy prej tyre kishin lyer floket edhe po rrinin. njera ishte 35 vjece tjetera ishte 50 vjec. 50 vjecarja e martuar me nje goce nja 24 vjec. ajo 35 vjecarja me nje femije dhe e ndare nga burri. kjo 35 vjecarja ishte dashnorja e burrit te kesaj 50 vjecares. dhe ne mes te parukerise kishte nisur nje sherr per flokesh me sharje dhe ulerima se i kujt ishte burri, dashnorja thoshte eshte i imi se mua me ka mbuluar me flori dhe ty te rreh cdo nate, gruaja thoshte ik moj ordinere andeja se ai sme le mua. ec e gjeje ti tani se i kujt eshte burri, dhe ke donte ai........... bosi me leke qe tall..... me ndjenjat e dy femrave dhe ato qe zihen dhe behen gazi i qytetit ne mes te parukerise per dashurine e dikujt qe ndoshta si do hic asnjeren prej tyre........ a ja vlen kjo per dashurine?????????????? a ja vlen te luftosh deri ketu?????? si mendoni juve kot jam kurioze te di????????????
![]()
popop vetem neve keteja e kemi ate ekskluzivitet . sa gjynaf juve nga qytetet e tjera skeni mundesi te shikoni edhe degjoni perla te tilla............![]()
![]()
![]()
lol, ke te drejte, po labet e bejne sherrin me te forte ama, i kam pa vetePostuar më parë nga bija_e_detit
![]()
Ajo qe thua ti per fat te keq po degjoj qe po behet shume e "modes" ne Shqiperi. Keta "bosat" kapin dy lek dhe fillojne e zejne dashnore, duke e majt grun ne te njejten kohe. Dhe meqe grate andej (kush jane pa shkolle) e kane kollaj te rrine pa pune, zihen me njona tjetren pastaj ne vend t'ia numerojne atij plakushit aty dy fije qe i kane ngel ... Ne Shqiperi duhet bere ligji i dovrcit si ketu ne Amerike, atehere rregullohen keto probleme. Pasi t'i marri gruja leket atij mikut, ta shofi ai pastaj sa i zoti esh me gjet dashnore.![]()
kete mendoj edhe une gjithmone ketu ne shqiperi shume martesa i mban zvarrre zvarre mos te them ne kembe se martesa te tilla jane pertoke, vetem ana ekonomike e keqe e gruas. se besoj se te ngelet ndonjecik dashuri ne zemer per burrin nqs vete puna deri ketu se kam idene si mund tja shtroje buken ajo gruaja burrit pas gjithe asaj qe i ndodhi traum e madhe jo llafe. te kishte ligje ketu i merrte leket ajo edhe see ya pastaj. le te vazhdonte ai me tjeteren........
per dashurin do beja vetem dashuri 24/24![]()
pppppppppp
ZEMRA IME
ELBASANI
ahaPostuar më parë nga elbasanlliu_20
ti ke shkare more derbardhe
se ke kuptuar aspak thelbin e kesaj pyetjeeeeeeee
nese ne te vertete eshte e vetmja gje qe mund te besh ateren me ler te te them se nuk di te dashurosh.
![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Krijoni Kontakt