Me ndihmoni te harroj dike qe nuk e meriton dashurine time...
Me ndihmoni te harroj dike qe nuk e meriton dashurine time...
E vetmja alternative eshte KOHA!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
E di qe eshte koha sheruaei i te gjitha gjerave, por koha eshte kaq bosh dhe e rende ne kujtesen time sa une nuk po mund ta heq nga mendja ate person, edhe pse jam perpjekur me te gjitha forcat...
Ndoshta nje dite kujtesa i kthen kujtimet ne pluhur dhe asgje nuk mund ta perceptojme ashtu sic e kemi jetuar dikur dhe gjithcka shohim eshte "dhimbje", por tani per tani koha nuk po mund te jete sheruesi im sepse e mendoj hde e shoh perdite ate person...
Kam tre vjet qe e njoh...Ai e di shume mire qe e dua dhe nuk reagon fare kerkon vetem te jemi shok dhe se une nuk mund te jem kurre dicka me teper sesa shoqja e tij.....
Gjithsesi faleminderit per mbeshtetjen.
Andres e shoh qe je verbuar nga ideja e nje qellimi ndjesor per te arritur gjithcka dhe si kerkon ti vete, por therrisni nje moment logjiken e ftohte, bejeni kete gje duke zhveshur veten nga cdo ndienje qofte edhe nje cast te vetem, pastaj do kuptoni qe dashuria ashtu si feja nuk arrihen me force.Postuar më parë nga Andres
Ju thote nje odeon me sinqeritetin tim me te thelle; Lereni te shkoje ne udhen e tij njeriun e ndienjes suaj, eshte me mire, ndryshe do fitoni nje armik dhe urrejtja do lind midis jush. Dikur dhe une aplikova forcen kembenguljen te arrija ate c'ka donte shpirti dhe perfundimi: Tashme jemi dy njerez me mendime kontradiktore per njeri-tjetrin dhe gati me mllef karshi njeri tjetrit. Lereni te shkoje ne udhen e tij/saj kjo eshte logjika e rrjedhes.
Dito.
Deri tani kemi arritur t'a mbajme shoqerine edhe pse mund te ishim lidhur nga ana e tij. Asnjehere nuk kam dashur qe ai te beje dicka te sforcuar (te lidhej me mua pa me dashur) prandaj kam refuzuar te lidhem sepse nuk dua qe te jem pengese per jeten e tij. Nuk e di nese keni degjuar ndonjehere per dashurine e vertete, ate dashurine pa kufizime dhe pa detyrime, por une gjate gjithe kohes jam perpjekur te bej kete gje. Tani jam ne nje faze kur po i mbush mendjen vetes se ai nuk eshte fati im, sepse pavaresiaht nga deshira ime, fati im duket se te jete diku tjeter.
Faleminderit Dito...keshillat e tua ishin shume te vlefshme!
plumbi del me plumd
lidhu me nji tjeter ene kalon
o-le-le firma
Pajtohem me mendimin e Tilonce gjej 1 tjeter edhe lidhu edhe pse e ke te veshtire mundohu sepse do te ke sh me lehte pastaj.
M&M
Kjo bota sotme nuk eshte me bota e ndjenjave dhe romanticitetit...Postuar më parë nga TiLoNcE
Jetojme ne nje bote praktike ku ndjenjat nuk kane me vlere...
Por mund te them qe kur flet per dashuri nuk mund te flasesh per plumba apo jo
Nuk mund te flas edhe per zhveshje ndjenjash sic citon Odeoni spese ndjenjat jane ato qe na bejne njerez,qe na ndajne vec nga kafshet.
Atehere e dashur Andres,derisa ti arrite ne kete pike qe nuk gjen dot paqe ne shpirtin tend,duhet te gjesh nje force ne shpirt dhe per kete nuk te ndihmojne forumistet dhe asnjeri tjeter,duhet tia dalesh vete,duke menduar se ke nje familje,qe ka menduar per ty,qe te kane rritur me vuajtje dhe sakrifice,dhe nuk eshte ky shperblimi qe mund ti japesh,nuk mund tia lejosh vetes.
Te kuptoj plotesisht Andres. Ne rastin tuaj do te kisha bisedur shume lirshem me personin qe e dashuroni sepse po nuk e that ate qe e ndjeni as ai nuk mund te te kuptoje ndjenjen tuaj. Ka mundesi qe dhe ai te jete i dashuruar ne juve.
Andres, mos u merzit fare per te. Kur dikush te refuzon ne dashuri te duket sikur erdhi fundi i botes, sikur ti je e pa vlere. Por s'eshte ashtu fare. Gjithnje kije ne mendje se ti meriton ndonje me te mire, ndonje qe do te doje dhe do te respektoje.
Ate mos e shiko me sy te dashurise me, ai s'e meriton vuatjen tende, por tani eshte koha qe ti nxjerresh ne pah gjerat qe s'te kane pelqyer ne te por qe je bere sikur s'i ke verejtur kur ke qene ne dashuri. Mos e lut aspak qe te ktheheni bashke dhe mos e lejo qe ai ta vereje se ti e do akoma, vetem behu indiferente perpara tij. Nese ai te veren ty qe vuan, do te ndjehet akoma me krenar...
Nese s'mund ta durosh qe te jesh shoke me te ne moment, atehere mundohu te largohesh prej tij, dil me shume me shoqeri dhe mundohu te njohtosh ndonje tjeter. Beri pyetje vetes, perse une te vuaj per te kur ai tani ben qejf? Kur atij as qe i shkoj une ne mendje, perse une e kam gjithnje perpara syshe?
Ti je dashuruar ne te meqe ti beson ne dashurine e cilter, por je dashuruar ne njeriun e gabuar. Do te vi dita kur do ta takosh ate qe do te beje te lumtur dhe pastaj do qeshesh me veten perse ke vuajtur aq shume per nje njeri qe s'ia vlen. Dhe pastaj bile do ta falemnderosh ate qe e beri kete, meqe ti kurre s'do kishe mundur.
Mos harro se ke plot njerez te tjere perreth (familje dhe shoqeri) qe te duan!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Kërçovare1 : 10-08-2005 më 10:59
Happiness is: ME & YOU ;)
Krijoni Kontakt