Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 134
    Citim Postuar më parë nga AgainstAllOdds
    Tashi e di qe do ngrihen feministet te na bejne moral mbi barazine and bla bla , por ja qe te gjithe e dijme qe mashkulli me femren nuk jane njelloj , duke fillu prej anatomise dhe duke perfundu tek psikologjia !
    Qe burri dhe gruaja nuk jane njelloj e dime te gjithe, (te pakten ashtu shpresoj) por kjo nuk e ben burrin me te mire se gruan.

Te ulesh koken dhe te falesh sepse mendon se burrit ja kerkon pelivani, eshte mentalitet i grave te dobeta, te cilat nuk kane forcen mendore apo/dhe ekonomike te perballojne jeten vetem.

Ti mund te me thuash: Ja dhe Hillary Clinton, grua e forte dhe e zonja, e fali te shoqin. Te falesh burrin sepse mendon qe eshte zgjidhja e drejte eshte nje ceshtje krejt tjeter. Hillary Clinton e fali Bill-in, por jo sepse ai ishte burri dhe atij ja kishte qefi, apo se ajo e kuptonte qe nga ana biologjike pelivani i Billit nuk rrinte dot kycur, por sepse ata ishin figura shteti, dhe do beheshin gaz i botes me shume se u bene. Tani ajo e fali te shoqin publikisht, por kjo nuk do te thote qe e fali brenda vetes.

Ps. Fjalet e mia nuk jane feministe, por thjesht te llogjikshme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gogla e Kuqe : 26-05-2006 më 01:30
    Ignore List: Snow~Drop

roses_dr
    Anëtarësuar
    26-05-2006
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    5

Shume absurde

Te falet per cdo gje gje qe ke shkruajtur,je durrsak.E keni gati te gjith ne gjak te jeni pak prepotenta me femrat.Kur nje mashkull tradhton nje femer dmth qe nuk e respekton me,dhe kur humb kjo e fundit cdo gje ka mare fund.Te pakten keto jan mendimet e mia.Un studjoj ketu ne Milano per Marketig & Business kam pak a shume syt e hapura dhe nqs nje mashkull do ma bente kete do fshija nga jeta pernjehere .S'me interesonte te me jepte asnje shpjegim..Respekti per veten mbi te gjitha pastaj te tjeret....ciao ciao...Buon studio a tutti.....

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Hmmmmmmmmm
    Mendoj Se Tradhetite Zakonishte Ndodhin Atehere:
    Kure Dicka Nuk Shkon Mes Ciftit , Kure Keto Femra Pas Martesa Ja Varin Vetes, Ne Cdo Drejtim .Fillon Monotonia, I Remben Rutina E Je Nje Jete Thjeshte Amvise. Pra Ne Se Nje Femer Eshte Gjithmon E Mire E Fresket,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Aktive.
    Pra Kujdeset Per Veten. Pra I Jep Vetes Kohe Ne Gjithcka. Kjo Femer Nuk Tradhetohet Leht Nga Burri I Saj . Pra Ne Te Shumtat E Rasteve, Eshte Vet Gruaja Ajo Qe I Jep Shancet Burit Te Saj Per Nje Veprim Te Till . Asnjer Nuk Ka Mosh Per Te Qen E Bukur Dhe E Mbajtur Mire
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 26-05-2006 më 05:18
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Po mire , te jap nji shembull banal te thjesht un ty ( sa per ilustrim )...Futesh ne shpi dhe gjen komshiun qe eshte djale simpatik ( qe e ka hap deren me celes kopil ...lol ) lakuriq ne mes te dhomes duke te pritur ty...ca ban ti ?!
    Hmmm, shume pyetje e veshtire kjo. Sepse jo per gje por alternativat jane kaq konfuze saqe mezi po vendos .
    So, do zgjidhja nje moment qefi me komshiun apo familjen time? Shume e veshtire te vendos!

p.s ktu marr perbaze femren shqiptare ! Amerikanet e kane kalu me kohe mashkullin me emancipim dhe te drejta...prandaj e kane edhe familjen e shendoshe !
    Ej, femra shqiptare s'e ka kalu akoma sepse eshte rritur me mentalitet e meshkujve si puna jote, qe thone ne na falet tradhetia se s'permbahemi dot, kurse juve femrat, e keni sh me te lehte te permbaheni, prandaj, nese tradhetoni, te dhashe nje dru edhe te lashe. Hajde prapambetje hajde. Ta thashe edhe iher tjeter, kur te nderrosh seksin, atehere hajde me thuaj se kush e ka me te lehte. Deri atehere mos fol per ate qe ndjen seksi tjeter, sepse as qe e ke idene.

Po mire , ti ku e di qe ai do e perserisi prape nese i jep valixhet ? Ti s'do ta mesosh kurr sepse i dhe duart..!
    Anyway , me than dhe me ba jane dy gjana te ndryshme!
    Jo mor, po do rri e do pres qe t'a perserisi prap. E te me thyej prap zemren. eeeeee jo mer, kur si ben ai llogarite e veta, kujton se do i bej une? Nese me te vertet e do nje njeri, nuk arrin dot ne tradheti, sepse fytyra e atij njeriu dhe ndjenjat per ate njeri, te dalin mu perpara sysh, dhe s'te lejojne te besh budalliqe.
    E thena me te beren jane dy gjera te ndryshme per ata qe dine vetem te llapin dhe s'dine te bejne vepra. Une jam me shume e veprave sesa e llafeve.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps:

Citim Postuar më parë nga bebushja
    Hmmmmmmmmm
    Mendoj Se Tradhetite Zakonishte Ndodhin Atehere:
    Kure Dicka Nuk Shkon Mes Ciftit , Kure Keto Femra Pas Martesa Ja Varin Vetes, Ne Cdo Drejtim .Fillon Monotonia, I Remben Rutina E Je Nje Jete Thjeshte Amvise. Pra Ne Se Nje Femer Eshte Gjithmon E Mire E Fresket,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Aktive.
    Pra Kujdeset Per Veten. Pra I Jep Vetes Kohe Ne Gjithcka. Kjo Femer Nuk Tradhetohet Leht Nga Burri I Saj . Pra Ne Te Shumtat E Rasteve, Eshte Vet Gruaja Ajo Qe I Jep Shancet Burit Te Saj Per Nje Veprim Te Till . Asnjer Nuk Ka Mosh Per Te Qen E Bukur Dhe E Mbajtur Mire

Jam dakort me ty bebushe sepse arin nje moshe kur fermra krijon nje familje dhe duhet te mbaje kalamajte dhe te kujdeset per shtepine dhe per gjera te tjera qe kane te bejne me familjen por duhet theksuar se asnjehere nuk duhet te lere pas dore shume gjera te tjera ketu ne rastin tone burrin qe duhet te jete me aktive dhe te kete nje mardhenie aktive ne te gjitha sferat dhe ne vecanti ate seksuale qe burri te mos e tradhetoje sepse Ai ndihet i lene pas dore dhe kalon ne nje veprim te tille dhe duke pare qe femra nuk kujdeset per te dhe per lukun e saj dmth e le veten pas dore dhe njekohesisht dhe burrin !!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_
    Jam dakort me ty bebushe sepse arin nje moshe kur fermra krijon nje familje dhe duhet te mbaje kalamajte dhe te kujdeset per shtepine dhe per gjera te tjera qe kane te bejne me familjen por duhet theksuar se asnjehere nuk duhet te lere pas dore shume gjera te tjera ketu ne rastin tone burrin qe duhet te jete me aktive dhe te kete nje mardhenie aktive ne te gjitha sferat dhe ne vecanti ate seksuale qe burri te mos e tradhetoje sepse Ai ndihet i lene pas dore dhe kalon ne nje veprim te tille dhe duke pare qe femra nuk kujdeset per te dhe per lukun e saj dmth e le veten pas dore dhe njekohesisht dhe burrin !!

pse nuk thua qe burri deshiron vete te shkoj me nje tjeter !!! pse mos ti thote gruas ai nese e ndien veten te lene mbas dore !!! kshu kshu puna gruje mos shiko vetem kalamojte po edhe mua !!! po te njihen aq mire sa te jene martuar duhet te kene kurajo ti thone te gjitha gjerat njeri tjetrit e te mos e justifikojne veten qe me la gruja mbas dore edhe do shkoj me tjeter edhe do e tradhtoj !!!!!!! kshu qe rruga me e mire per te dy eshte ti diskutojne ato pika ku calojne ne martese apo lidhje cfare do qe te jete !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Visage

Ej, femra shqiptare s'e ka kalu akoma sepse eshte rritur me mentalitet e meshkujve si puna jote, qe thone ne na falet tradhetia se s'permbahemi dot, kurse juve femrat, e keni sh me te lehte te permbaheni, prandaj, nese tradhetoni, te dhashe nje dru edhe te lashe. Hajde prapambetje hajde. Ta thashe edhe iher tjeter, kur te nderrosh seksin, atehere hajde me thuaj se kush e ka me te lehte. Deri atehere mos fol per ate qe ndjen seksi tjeter, sepse as qe e ke idene
    Ma cito pak ku thashe qe mashkullit i falet tradhetia sepse ose kam fillu te bahem matuf , ose ti flet beacause you have too..lol
    Un flas ne ato qe mendoj dhe per vehte mendoj qe tradhetia e femres asht si puna e atij kristalit qe thyhet dhe s'ngjitet ma..!Ti fol per tradhetine e mashkullit se ne po hapim bllokum te marrim shenime..
    Masandej s'kam nevoje te nderroj seksin qe te njoh boten e femres...do zoti edhe kemi njohur ca...
    ...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Cere do beja ufaaaaaaaaaaaa, ja te mendohem njehere mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm them se do i therrisja per nje kafe ciftin e ri dhe do i thoja atij palloshit: ja ta gezoc dhe i pafsh hajrin kokrres se k'urves.

Dito.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    hgahgaghhaghgahgaghaghaghgha visage cma hoqe menjen me keto tema te papame.
    mendimi im eshte se gruja qe do me tradhetonte mua do pendohej per diten qe kishte lind lale ))))))))))))))))))))

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Burri te ma dridhte mua ,nccncnc o none o none me duket se do ngelte pa familje, edhe pastaj divorc kshu e menoj una .....

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Do të tradhëtonit kombin për besimin tuaj?
    Nga RaPSouL në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 19-12-2011, 15:00
  2. Tradhëtia në martesë!
    Nga Besa1983 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 03-07-2009, 17:30
  3. Kush gjini tradhëton më shpesh?!
    Nga Melser në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 14:11
  4. E. E. Cummings...
    Nga FLOWER në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 20:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •