Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 134
    Citim Postuar më parë nga LOTI_NE_SY
    ....prandaj femra duhet te jet me tolerante dhe gjithmon duhet te zhdukesh mentalitetet e kalbura ne kok xhelozin qe eshte nje semundje shkaterruse ne shum familje ...
    Toleranca nuk ka te beje me femer e me mashkull. Femra duhet te behet tolerante nese e ndjen te jete tolerante, dhe jo pse eshte femer.

Mentalitet i kalbur eshte ai qe mbron idene se femra DUHET te jete tolerante, dhe jo ai i xhelozise. Xhelozia eshte nje atribut njerezor e jo mentalitet.
    Ignore List: Snow~Drop

Çapkene... Maska e Arbresha
    Anëtarësuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    Underneath the tears of the Sun...!!!
    Postime
    260
    Une per vedi kurr nuk do ja falja. Tradhetia nuk falet sepse nuk harrohet kurr vec nese genjen vedin. Une per vedi nuk do kisha durim me jetu as nje minute me ate person sa do qe do e doja dhe po ti kisha 10 kalamaj. Kurr nuk mund ta shikoj ate person me te njejtin sy dhe respekt. Ka njerz qe e bojne dhe ju lumet but jo une. Ai qe tradheton i jep shkelmin familjes qe ka per 10 min pleasure. How sad is that?

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga asnjona
    Ne qoftese do me tradhetonte?
    hmmmmmmm rrobat ne valixhe me gjithe qejf doti hapja dhe deren dhe do ti tregoja rrugen.
    Tradhetia eshte gje e keqe se po u be nje here pastaj thua hajd se nuk u be qameti dhe e ben rruge ate veprim
    Po mire , si do ja besh ti nese ai me te cili lidhesh pas ketij qe e ndan te tradheton prap...? Prape do ja beje valixhen gati ? E keshtu me rradhe...sa do nderrosh ?
    Pak a shume , meshkujt kane te njejten psikologji ! Te gjithe e kane ne qef femren (lol) kjo besoj shpjegon edhe arsyen pse burrat i vardisen femrave dhe jo e kunderta
    Tashi per sa i perket tradhetise , meshkujt ndahen ne 2 kategori ! Ne tradhetare aktiv ( dmth qe jane vazhdimisht ne kerkim te dashnoreve ilegale lol ) dhe e dyta...tradhetare pasiv ( qe nuk jane ne kerkim te ndonje aventure dashurore ) !
    Por edhe keto te fundit , ne kushte ideale laborotorike , fjala vjen...hyn tjetri ne shpi dhe gjen kojshin qe eshte e bukur te zhveshur ne dhomen e gjumit...s'do i thote Ik !lol
    Ket ta garantoj...vetem nese e kemi nga ato te fushes ose e ka te prere lol
    Kjo sdo te thote qe i iku dashuria per gruan...!Thjesht po e nxjerr trunin ne vacation per nja gjyse ore dhe po i nenshtreohet instinkteve te pakushtezuara
    Ndryshuar për herë të fundit nga AgainstAllOdds : 25-05-2006 më 20:26
    ...

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Eshte shume e veshtire per te vendosur ne nje rast te tille,por jam ne nje mendim me Strano sepse kur e do shume edhe mund ta falesh.
    Nuk di c'te them me shume sepse eshte nje rast delikat.

Peace

ne krahet e zemres time Maska e LOTI_NE_SY
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    brenda ne shtepi edukoj dy arushet e mij us
    Postime
    105
    Gogla eKuqe nuk me ke kuptuar sepse femra duhet te jet tolerante dhe ta ndiej ne zemer se per cfar e pertyp kete tradheti dhe pse toleron bashkshortin e saj per hir te familjes per hir te femijes per respektin dhe dashurin qe kan nje cift ndermjet njeri tjetrit pak para casteve qe ka dal tradhetija e hapur ...do te thuash kur ai ka dashuri per ty pse te tradheton .... burri dihet qe te tradheton dhe kjo varet nga se detyrohet (ai ) ose (ajo) cfar kushte e shtyjn qe te arrij deri ne kete pik ....arsyet jan te ndryshme qe arrihet deri tek kjo tradheti .....por dije se po te mori vesh ty se e ke tradhetuar hidhu nga kati i pest vet se nga ozhaku i apartamentit te hedh ai koken me qoshe e ke lol...jo pse je femer duhet te tolerosh.... por ne qofte se do nje familje te vertet neqofte se do te rritesh femij te gezuar dhe jo te lenduar neqofte se midis jush do te ket harmoni dhe jo me tradheti ...pas tradhetis fillon shenjat e xhelozis dhe keto atribute njerzore qe shfaqen si pasoj e mosbesimit eshte shkaterrim si per femren dhe per mashkullin..... viktima e kesaj tradhetije jan femijet ...kollaj eshte nje fjal goje te maresh valizhet por ato valixhe te ngelen ne rrug nje dit dhe aq me keq kur ke dhe nja ca kalamaja me vete ose ose kur per ty nuk don tja dij kerrkush .....ose kur ky ish burri jot nuk ju pergjigjet fare ketyre femive pas ndarjes me ty per pun kaprrico..... eheee ka shum e shum menyra qe mashkulli ose femra duhet te mendohet para marjes se vendimit te jetes se familjes se vet kur ndodhet ne pozicjon te veshtir ..me mir pak durim dhe shum pun per te fituar njeriun qe e ke dashurin e par dhe ke krijuar nje familje qe te kan zili ..... se sa nje shkelm mbas b***e dhe e hedh ne humner gjith jeten tende .....mos kujto se do te behet i dyti me i mir nga i pari apo femijes tend do ti thoj goja babi ..por ti do te shikosh lot ne syt e tu dhe keshtu provo tolero mos u lendo shpreso behe zemren e madhe e jeta eshte e bukur dhe duhet ta jetosh me nje familje qe e kerkon me te vertet kete tolerim ne nje moment por fiton familjen burrin qe eshte krahu i djatht ne jet ...me fal se tu drejtova ty .... te uroj gjith te mirat ne jeten tende te kesh nje familje te gezuar me respekt loti ....

EMER I SHEMTUAR TRADHETI ...
    FJAL E PA BESUSHME QE PLAGOS SHPIRTIN ...
    DIKUSH MENDON SE KALON NJE OR ....
    DIUKSH THOT SE E KAM PER HUMOR ...
    DIKUSH THOT HE MORE BUDALL ....
    NDERROJE NJEHER LUGEN SE NUK JE I MARR ...

GRUAJA ESHTE NE SHPIJ .....
    LERE MORE SE AJO RRIT FEMIJET ....
    JETOJE JETEN SHIJOJE TANI .....
    SE NE DARK TI PRAP SHKON NE SHTEPI ....

POR TI NUK E DIJ SE CFAR PO BEN ....
    MBAS SHPINE NJE THIK E NGUL NE ZEMER ...
    TRADHETON DASHURIN QE TE KA FAL DASHIRIJA E PAR ....
    PRISH BESEN FAMILJEN PO E HEDH NE NJE UJVAR .....
    RUAJE DASHURIN QE TY TE DO ....
    RUAJE SI SYT E BALLIT ATE ZEMER QE TE NGROH ...
    MOS U MUNDO ME TRADHETIME ....
    MOS E LENDO ME KETE ZEMREN TIME ...
    TI PER MUA JE STREH E VERTET ...
    EDHE KUR ESHTE PRANVER VJESHT STUHIJE ERRESIR .....
    DIMRI ME ACAR PRANVER ME DUKET KUR JEMI KRAH PER KRAH TE DY ... :^
    Ndryshuar për herë të fundit nga LOTI_NE_SY : 25-05-2006 më 21:30

Citim Postuar më parë nga LOTI_NE_SY
    .... burri dihet qe te tradheton dhe kjo varet nga se detyrohet (ai ) ose (ajo) cfar kushte e shtyjn qe te arrij deri ne kete pik ....arsyet jan te ndryshme qe arrihet deri tek kjo tradheti .....por dije se po te mori vesh ty se e ke tradhetuar hidhu nga kati i pest vet se nga ozhaku i apartamentit te hedh ai koken me qoshe e ke

Burri nuk dihet fare qe tradheton. Por ka shume gra, te cilat ngaqe nuk ja bejne hyzmetin si duhet burrit, thone: "Burri dihet qe te tradheton!" Shpresoj qe ti te mos jesh nje nga to. Nese je, fillo dhe merru me burrin qe mos te te harroje sa per te shfryre dufin diku.

Une, sic e kam thene dhe me pare, nuk mund te jap pergjigje per dicka qe nuk e kam kaluar. Megjithate, perseri i qendroj mendimit tim: Eshte absurditet qe falja dhe toleranca te bazohet ne seksin e njeriut.

Kur ti thua: "Hidhu vete nga kati i peste.." po thua qe burri te vdes ne vend po ja drodhe ti. Ja te te them dhe dicka tjeter: Jo te githe te mysin! Edhe po nuk te myti s'do te thote qe eshte l0qe, por mbase dhe ai mendon per kalamajte etj, etj. Ka dhe nga ata qe duan te te mbysin, dhe mbase dhe tentojne, dhe mbase ja arrijne, por ka dhe gra te tilla, qe te lejne dhe pa familje pastaj.

Nejse, u zgjat shume tashi.

Pac fat!
    Ignore List: Snow~Drop

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL
    Ne kete bot askush nuk eshte "Engjellore" te gjithe gabojme dhe bejm faje,kush me shume e kush me pak..E rendesishme eshte qe gabimi mos te riperseritet.
    Pastaj nese gruaja apo e dashura jote do te tradhetoje,gjithcka varet ne ty,sa i zoti je ti qe ta mbash ate pran,ti dhurosh kenaqesi dhe ta besh te ndjehet njeriun me te lumtur ne bot.

Pastaj ka dhe dicka tjeeter."Po tradhetove,do jesh i tradhetuar" gjithcka eshte reciproke ne kete bot..

Ej, Dj, do te te shofim edhe ty kur te jesh i martuar per disa disa disa vite, dhe me nja 5 kalamoj, se sa do t'a besh gruan me te lumturen ne bote per vite me rradhe. Amon, Dj, je i vockel po rri

Tradhetia eshte ofendim themelor i personit qe ti "do". Edhe per faljen ashtu flet sepse e mendon veten duke tradhetuar, po ja mendoje iher po te te tradhetonte gruaja, do ti thoshe, eh, it's ok, vec mos e perserit me.

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar më parë nga AgainstAllOdds
    Me fjale bani namin ju...lol
    Nga ky postimi jot kuptoj qe nuk e njeh boten e mashkullit , dmth duhet te jesh e re ne detyre...lol
    Kur nji mashkull tradheton , dmth shkon me nji femer tjeter...s'do te thote fare qe nuk e do partneren dhe familjen e vet ! Do te thote vetem qe ai ne ate moment ju nenshtrua instikteve te pakushtezuara mashkullore qe lindin me njeriun (lol)
    Ju femrat e keni ma kollaj te permbaheni , kurse ne meshkujt duhet me i pase frenat me ABS
    Nuk mund te quhet tradheti ne te njejtin standart sikur te kesh nji dashnore permanente dhe ti kushtohes asaj ma shume se familjes tende , apo sikur te kesh 'a quick temporary control disorder' lol
    Anyway , Gogla e kuqe ka dhane pergjigjen ma realiste..!
    Ndahesh ti nga burri me gjithe kalamaj per nji tradhetiçke...? lol
    Easy eshte me fjale por te sjell gjithe jeten mbrapsht...ty , atij dhe femijeve
    Againstallodds, mos ia keput kot lal, se lene, s'do te jap ty llogari per eksperiencen time. Dhe ate qe e thashe, e thashe nga eksperienca.

Dhe leni keto mentalitete budalliqe qe mashkulli s'permbahet dhe femra permbahet. Thua? Kur te behesh femer hajde me thuaj. Tundime ka gjithmone, si per femren edhe per mashkullin. Eshte fuqia e brendeshme e njeriut dhe sa e perdor llogjiken ne momente delikate qe ka te beje me nese dikush i mposht tundimet apo jo.
    Mos u zhgenje, se edhe femrat dine te kene one night stands, madje shifi icik statistikat e fundit, se kane dale qe femrat po i arrijne meshkujt ne tradheti, dhe hajt me thuaj ti nese ju e paskeni me te veshtire per tu permbajtur.

Tradheticke? Ua thua? Po kush te tha ty qe nje s'behet dy, ose me shume? Apo, burri te veje te beje qefin dhe ne duhet te vuajme pasojat.

Valixhen qe c'ke me te. Madje edhe valixhen shume e ka, do ja hidhja rrobat jashte pa valixhe.

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
    Burri nuk dihet fare qe tradheton. Por ka shume gra, te cilat ngaqe nuk ja bejne hyzmetin si duhet burrit, thone: "Burri dihet qe te tradheton!" Shpresoj qe ti te mos jesh nje nga to. Nese je, fillo dhe merru me burrin qe mos te te harroje sa per te shfryre dufin diku.

Une, sic e kam thene dhe me pare, nuk mund te jap pergjigje per dicka qe nuk e kam kaluar. Megjithate, perseri i qendroj mendimit tim: Eshte absurditet qe falja dhe toleranca te bazohet ne seksin e njeriut.

Kur ti thua: "Hidhu vete nga kati i peste.." po thua qe burri te vdes ne vend po ja drodhe ti. Ja te te them dhe dicka tjeter: Jo te githe te mysin! Edhe po nuk te myti s'do te thote qe eshte l0qe, por mbase dhe ai mendon per kalamajte etj, etj. Ka dhe nga ata qe duan te te mbysin, dhe mbase dhe tentojne, dhe mbase ja arrijne, por ka dhe gra te tilla, qe te lejne dhe pa familje pastaj.

Nejse, u zgjat shume tashi.

Pac fat!
    Me e mbyte ?
    Burri perfundon ne burg , femijet jetimoreve dhe cfare fiton ..?
    Jepi krahet...edhe kaq !
    Ne radhe te pare , tradhetia eshte baza prishjes se familjes por nuk eshte njelloj tradhetia e burrit me ate te gruas ! Tashi e di qe do ngrihen feministet te na bejne moral mbi barazine and bla bla , por ja qe te gjithe e dijme qe mashkulli me femren nuk jane njelloj , duke fillu prej anatomise dhe duke perfundu tek psikologjia ! Nji mashkull eshte i predispozuar ti vardiset nji femre qe i pelqen ndersa nji femer nuk reagon keshtu edhe pse mund ti pelqeje nji mashkull !Nji mashkull mund te kete 'one night stand' me nji femer qe i pelqen.... shume me kollaj se sa nji femer menji mashkull qe i pelqen ! Pra , dihen ndryshimet mes sekseve nga menyra e reagimit , perceptimit etj etj !
    Meshkujt mund bajne sex me nji femer pa pase kurrfare ndjenjash per te...mjafton te jete e bukur , ndersa femrat zakonisht tradhetojne kur kane ra ne dashuri me ate X person !Pra ne radhe te pare ja japin zemren masnadej ate qe vjen siper dhe poshte saj..lol
    Dhe kur je ne dashuri me dike , do te thote qe nuk e don partnerin tan sepse dy vete nuk dashurohen njekohesisht ! Dhe kur nuk e do partnerin burrin , atehere c'kuptim ka qe te jetosh e ate person ?! Per hir te femijeve..?
    With all due respect gogla , un i them l0qe atij qe ja fal tradhetine gruas se vet sepse ajo perderisa ka shkuar deri aty , do te thote qe nuk ka dashni dhe respekt per burrin e vet !
    Ndryshuar për herë të fundit nga AgainstAllOdds : 26-05-2006 më 00:35
    ...

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Visage
    Againstallodds, mos ia keput kot lal, se lene, s'do te jap ty llogari per eksperiencen time. Dhe ate qe e thashe, e thashe nga eksperienca.

Dhe leni keto mentalitete budalliqe qe mashkulli s'permbahet dhe femra permbahet. Thua? Kur te behesh femer hajde me thuaj. Tundime ka gjithmone, si per femren edhe per mashkullin. Eshte fuqia e brendeshme e njeriut dhe sa e perdor llogjiken ne momente delikate qe ka te beje me nese dikush i mposht tundimet apo jo.
    Mos u zhgenje, se edhe femrat dine te kene one night stands, madje shifi icik statistikat e fundit, se kane dale qe femrat po i arrijne meshkujt ne tradheti, dhe hajt me thuaj ti nese ju e paskeni me te veshtire per tu permbajtur.
    Po mire , te jap nji shembull banal te thjesht un ty ( sa per ilustrim )...Futesh ne shpi dhe gjen komshiun qe eshte djale simpatik ( qe e ka hap deren me celes kopil ...lol ) lakuriq ne mes te dhomes duke te pritur ty...ca ban ti ?
    Besoj qe permbahesh dhe ja fut vrapit bile duke marre 911 me celular...lol

I njejti rast ti ndodhi partnerit tan...futet ne shpi dhe gjen komshien ( e bukur ) lakuriq duke e pritur per te..! U think he is gonna run and call 911...?

Kjo persa i perket permbajtjes dhe tundimit...lol

p.s ktu marr perbaze femren shqiptare ! Amerikanet e kane kalu me kohe mashkullin me emancipim dhe te drejta...prandaj e kane edhe familjen e shendoshe

Tradheticke? Ua thua? Po kush te tha ty qe nje s'behet dy, ose me shume? Apo, burri te veje te beje qefin dhe ne duhet te vuajme pasojat.

Valixhen qe c'ke me te. Madje edhe valixhen shume e ka, do ja hidhja rrobat jashte pa valixhe.
    Po mire , ti ku e di qe ai do e perserisi prape nese i jep valixhet ? Ti s'do ta mesosh kurr sepse i dhe duart..!
    Anyway , me than dhe me ba jane dy gjana te ndryshme !
    Ndryshuar për herë të fundit nga AgainstAllOdds : 26-05-2006 më 00:40
    ...

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Do të tradhëtonit kombin për besimin tuaj?
    Nga RaPSouL në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 19-12-2011, 15:00
  2. Tradhëtia në martesë!
    Nga Besa1983 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 03-07-2009, 17:30
  3. Kush gjini tradhëton më shpesh?!
    Nga Melser në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 14:11
  4. E. E. Cummings...
    Nga FLOWER në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 20:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •