Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 134
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    do ta padisja ne forum.

dhe bile do rekomandoja qe te denohesh me pjesmarrje te detyruar ne forum (si community serice) per 9 vjet e 9 muaj.

Përse mund të tradhëtojë një grua burrin?

Mendoj që edhe nëse ajo e do me gjithë zemër mund të ndodhë të gabojë.

Ndoshta një boshllëk në jetën e saj, dicka që mungon, fatkeqsisht edhe burri më perfekt nuk të kompleton plotësisht. Ndoshta kërkon të gjejë vetveten (edhe pas një martese në dukje të suksesshme). Ose për vetë-mbrojtje. Dyshon aq shumë tek i shoqi saqë përpiqet të evitojë plagë të ndonjë të ardhmeje zhgënjyese.

Ose ndoshta ka dalë party me kolegët dhe ka pirë ca më tepër sec duhet Vetëm këtu nuk është faji i burrit :P

Si e thotë ajo kënga e Arash-it?

Temptation in my heart
    I'm burning, I fall apart
    When the night falls
    My heart calls
    For love and devotion
    Temptation, I want you
    Can you be my only one
    When the night falls
    My heart calls
    For the touch of your hands

S'po e them pse meshkujt tradhëtojnë se s'me takon mua...lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga helios : 25-05-2006 më 17:24
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Mqs behet fjale per burrin, ate qe premton "till death ...", ne rast se tregon, thjesht divorc. Po nqs tregohet "i zgjuar" dhe e mar vesh vete, atehere do mar ca tips nga Lorena Bobit

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Citim Postuar më parë nga Visage
    Pershendetje te gjitheve,

Meqenese me erdhi frymezimi per kete teme mua, po e hap edhe kete.

So, pyetja eshte: C'fare do benit nese burri/gruaja juaj ju tradheton dhe ju e kapni kete gje? Cili do ishte reagimi juaj? Dhe ne mix, po hedh edhe femijet, dmth. keni edhe femije bashke.

Flm te gjitheve ne advance per pjesmarrjen tuaj ne teme.

Sipas mendimit tim, sduhet ta besh kurre veten qe gruaja te te tradhetoje, sepse ajo te tradheton per nje arsye, edhe tradhetia nuk eshte e mire, kshuqe mundohuni gjithmone tja plotesoni deshirat partnerit edhe besoj se sdo ket kshu problemesh.....

ama sikur te me ndodhte.. se diiiiiiiiiiiiiiiii ca do beja se di me verte... ama ne rast se e dua shume besoj se do e falja edhe pse do me dhimbte shume

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga [strano]
    ... ama ne rast se e dua shume besoj se do e falja edhe pse do me dhimbte shume
    Kur e do shume, nuk e fal dot, se kur s'e do dhe aq s'te behet vone

Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    kur e du shume e fal sepse skam deshire qe ta humbas per nje budallallek qe ka ber........

se kur se dua hic i them ik pirdhu sme behet vone...

kur e du shume e fal sepse skam deshire qe ta humbas per nje budallallek qe ka ber........

se kur se dua hic i them ik pirdhu sme behet vone...
    Ta mbeshtes mendimin!
    Ignore List: Snow~Drop

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Sipas mendimit tim, sduhet ta besh kurre veten qe gruaja te te tradhetoje, sepse ajo te tradheton per nje arsye, edhe tradhetia nuk eshte e mire, kshuqe mundohuni gjithmone tja plotesoni deshirat partnerit edhe besoj se sdo ket kshu problemesh.....

ama sikur te me ndodhte.. se diiiiiiiiiiiiiiiii ca do beja se di me verte... ama ne rast se e dua shume besoj se do e falja edhe pse do me dhimbte shume
    Strano, s'ka rendesi sa i/e mire eshte nje njeri: po ishte ne karakterin e nje njeriu qe te te tradhtoje, do ta beje. Teoria ime eshte: po i vajti ne mendje per nje gje te tille, me thuaj dhe te ndahemi ne paqe secili ne rruge te vet. Po e mora vesh vete me vone, well, let's just say: Ishalla nuk e marr vesh!!!
    Ignore List: Den Bossi

Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Gio thashe dhe me lart, sduhet ta besh veten qe te tradhetoje burri/gruaja... se njeriu tradheton per shume arsye, por mund te tradhetoje edhe per nje gabim mund te gabojeeee EDHE TE GABOSH ESHTE NJERZORE...
    eshte shume e thjesht qe te ndahesh se ste mban njeri te lidhur, problemi eshte te gjesh nje zgjidhje... thuaj ishalla nuk arrin puna gjer aty, se asnjeri nuk e di se si mund te veproje.

ne krahet e zemres time Maska e LOTI_NE_SY
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    brenda ne shtepi edukoj dy arushet e mij us
    Postime
    105
    Kjo tem ka shum rendesi per dike qe eshte (e )apo( i )martuar sepse ne shum raste gruaja e fal burrin ....kur jan dhe femijet ne mest eshte dhe me e veshtir per ta shkaterruar familjen mbi te gjitha duhet te kesh durim neqofte se bashkshorti kerkon falje dhe kethehet ne rrugen e perendis ateher i thon nje fjale te urt (koka e falur nuk pritet ) ....eshte shum e leht per ta shkaterruar familjen por eshte e veshtir per ta ndertuar, neqoftese ti e shkaterron familjen nuk eshte e leht ti gjesh femijes nje baba tjeter ....kete e vecojm kur dikush ka dy femij dikush nje ...me e leht per dike qe nuk ka femij ..... ose ti do te mbyllje jeten tende ose do te braktisje femin dhe te gjeje rehatin tend kjo qe kurr nuk ndodh ne te qenurit (nen ) .....sot ne kete perjudh qe jetojm ne pothuajse burrat jan me nga dy gra nje ne shpi e tjetra te oborri ......shkaterrime familjesh te kesaj tradhetije ka shum por pasojat jan te medha te femijet i thon nje fjale te urt popullore (kur te vin ment sti han as qent )....sepse ti i shkateron kete familje qe e ke ndertuar si ajo pema kur e mbiell filiz te re .....kjo pem rritet per vite dhe ka nje bukuri ose jep frutat e saj ,dhe vin nje moment e pret kete pem i kemi prer deget por rrenjet jan ne tok .... kjo ndodh dhe ne nje familje shkaterrim do bije dy fish mbi ty dhe femijen tend sepse ai qe do maresh ti nuk do e doj femijen tend si bab i vertet dhe kjo dallohet ne shum raste te ndertimit te familjes se dyt me baba qafor ....prandaj femra duhet te jet me tolerante dhe gjithmon duhet te zhdukesh mentalitetet e kalbura ne kok xhelozin qe eshte nje semundje shkaterruse ne shum familje ..megjithate kjo duhet te jet si parim edhe te meshkujt per te gezuar familjen tende te ndihesh krenar per shokun apo shoqen qe te perkrah ne cdo drejtim te jetes ne te mir dhe te keq ...Jeta nuk eshte fush me lule durimi eshte fitimi ne te dyja anet e sex ....spo themi per ndonje te pa cip por keto tradhetira kan ekzistuar dhe perdit ekzistojn mbase nuk e ben me si ai miu qe shkoj njeher te trembemi se po shkon prap megjithate tolerim mirkuptim dhe besnikeri te fitosh familjen qe kerkush nuk te behet si bashkshorti gjithkush eshte ne rehatin e vet dhe je tij qe duhet ti dalesh per zot kesaj jete qe ka shum veshtiresi dhe te pa pritura ......vet do te falja per hir te gjithshkaje do e pertypja me mir hallallin e par se sa te me binte prap ndonje kerric gomar qe dhe buken femija im kur ta hante ti mbusheshin syt me lot ....kjo tem eshte shum domethense por nuk mund te flas dot me shum sepse koha eshte e shkurte ....shum nga ju dhe mund te me nenvleresoj por nje qe eshte nene ose baba me mir duhet te me vleresoj me respekt per te gjith ju bashkbisedues kalofshi nje jet sa me te qet dhe zoti ndimoft familjet qe pesojn keto disfata

MBI FAQEN TIME ZDO TE RRIDHNIN ME LOT ....
    TI DO TE HIDHJE DIELL MBI SYT E MIJ ....
    ZEMRA IME NGA FJALET DHE PERGEDHELJET EMBLA ....
    TE TUAT PERGEDHELI.....
    ..... DO TE JETE PERHER E NGROHTE.....
    .............. OH SA E NGROHT ......
    .. ......... E QET NDIHEM ME TY .......
    Ndryshuar për herë të fundit nga LOTI_NE_SY : 25-05-2006 më 18:40

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Do të tradhëtonit kombin për besimin tuaj?
    Nga RaPSouL në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 19-12-2011, 15:00
  2. Tradhëtia në martesë!
    Nga Besa1983 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 03-07-2009, 17:30
  3. Kush gjini tradhëton më shpesh?!
    Nga Melser në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 14:11
  4. E. E. Cummings...
    Nga FLOWER në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 20:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •