Po ja do t'i thoja buRRit, "Jemi qe jemi, e bejme nje treshe."
S'ka vend per falje.
Po ja do t'i thoja buRRit, "Jemi qe jemi, e bejme nje treshe."
S'ka vend per falje.
Se di pasi s`jam e martuar por po te ndodhte do e kisha shume te veshtire ose te pamundur ta falja..
Ne lidhje me kete mund t`ju tregoj nje tip "historie".
Nje here ne nje qeli burgu ku rrinin 2 burra njeri prej te cileve kishte mustaqe,nje dite burri me mustaqe ngrihet duke uluritur,shoku i tij e pyet,ca ndodhi??..dhe ky i pergjigjet-me kaloi nje mi ne mustaqe,e cfare pastaj i thote ky ai kaloi dhe iku..Jo ore i thote burri me mustaqe une s`kam hall qe ai kaloi por kam hallin mos u meson rrugen te tjereve..
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Te falesh eshte HYJNORE te GABOSH eshte njerzore..
Shyqyre zoti deri me tani nuk jam i martuar..![]()
Feel the pump √
cfare do beja !!!!!!!! normale qe do ta lija !!! martesa eshte dedikim kshu qe ajo e ka thyer kete dedikim !!! gjeja me normale eshte qe te ndahemi ne menyre paqesore !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Postuar më parë nga Dj-GabrieL
normale qe te gabosh eshte njerzore por kur ky gabim ne thonjza behet me dashje nuk quhet gabim quhet faj !!!
me dashje?
tradhetit nuk mund te quhen me dashje apo pa dashje
imagjino te te tradhetoj gruaja.,..do ta falje nese te thot "po padashje e bera"...."oh in that case i forgive you honey"![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
aha tradhetia! varet varet do ti barazpeshoja gjerat njihere ca humbja e ca fitoja po ta lija, nese humbjet do ishin me te medha atehere hajde mo po ja falja se beja per te por per vete! azgje seshte abstrakte gjerat jane relative ne kete bote!!!
failure is not an option!
PINK pse stregon si ja ke dal mbane qe burri s'te a kapur kur ja dredh?Postuar më parë nga PINK
Eksperienca jote do i duhet forumisteve.Jo vetem per vitet qe ke mbi supe po dhe per larmishmerin e Gomerve qe te kan bere derman
P.S Ate e perjashtove ,se ta degjojne fjalen si plake qe je.
Femer e degjeneruar qe ste myllet goja pervecse me Car
rexhina thashe me dashje per te vene ne dukje ate qe ka thene dj gabrieli qe thote te gabosh eshte njerezore pra qe e justifikon tradhetine !!! edhe une si ty mendoj qe nuk ka tadheti me dashje pa dashje !!! ajo quhet tradheti edhe pike !!!
Ne kete bot askush nuk eshte "Engjellore" te gjithe gabojme dhe bejm faje,kush me shume e kush me pak..E rendesishme eshte qe gabimi mos te riperseritet.Postuar më parë nga SaS
Pastaj nese gruaja apo e dashura jote do te tradhetoje,gjithcka varet ne ty,sa i zoti je ti qe ta mbash ate pran,ti dhurosh kenaqesi dhe ta besh te ndjehet njeriun me te lumtur ne bot.
Pastaj ka dhe dicka tjeeter."Po tradhetove,do jesh i tradhetuar" gjithcka eshte reciproke ne kete bot..
Feel the pump √
Krijoni Kontakt