Nese do ishin te gjitha femrat si ty..... At`her tradhetia do qe freePostuar më parë nga Gogla e Kuqe
. Ose do ishte si "ndrim ambienti" LoOoL. Duke then burri te gruaja : He se nuk e perseris me... Nuk vete me ne "ambiente te tilla"
![]()
Nese do ishin te gjitha femrat si ty..... At`her tradhetia do qe freePostuar më parë nga Gogla e Kuqe
. Ose do ishte si "ndrim ambienti" LoOoL. Duke then burri te gruaja : He se nuk e perseris me... Nuk vete me ne "ambiente te tilla"
![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ne qoftese do me tradhetonte?
hmmmmmmm rrobat ne valixhe me gjithe qejf doti hapja dhe deren dhe do ti tregoja rrugen.
Tradhetia eshte gje e keqe se po u be nje here pastaj thua hajd se nuk u be qameti dhe e ben rruge ate veprim![]()
pastaj do vishe ta boje me qenin timPostuar më parë nga PINK
qe ndershmerisht te ishit barazim
LARGESIA PER DASHURINE
PORSI ERA PER ZJARRIN
E SHUAN ATE TE VOGLIN
NE QIELL E NGREN TE MADHIN
Ky copa mishit=dummy person Patkoi/Magneti .... m'qenka ngjit si m....... pas sandaleve .. meqe eshte dhe vere. Spaske lene post pa me ardh nga mbrapa ... po u know what ... tipa losers si puna jote i shkel me kembe ... Pllaq plluq si puna e morrit do besh. Ja kshu . Dhe meqe te paskan perjashtu, hajde prape me ndonje emer tjater .. si psh perdor emrin e mamit .. se do kesh me sukses . Njerez te humbur!!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
shpresoj se nuk ndodhet sidomos nese kam femije...shume e rende ta perballosh marredhenien me burrin qe te ka tradhetuar se nese e fal ne mendje gjithemone do behesh paranoid...psh nese vin vone nje dite mendon "ku ka qene? me ka tradhetuar perseri" it will require alot of effort per burrin qe te te mbushi mendjen dhe te fitoj besimin tend perseri...nuk e di nese eshte efekte po do ishte mire sikur ti thoshje ne fillim te nje marrdhenies "nese me tradheton, nese me tradheton do bej ate qe sta pret mendja....dhe te garantoj se do jete shume e dhimbshme"
...hopefully keto fjale i kujtohen kur shikon ndonje femer "marshalla" lol
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 25-05-2006 më 10:56
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Vallahi ,kafshat qe skaperdihet eshte o vella Tradhetia
kafshat qe te ngec ne gryk
e t'ze lemeria. etj etj
Zor se do ta falja.Nuk e bej dot.
i kshu thoni ju femnat po tak me i got ven ene e kaperceni tradhtin
mashkulli lind me gjith tradhtin kurse ju femnat lindni me faljen per ne
Pfffffffffffffffffff. Ej, je i pire gje ti apo si? Kush e paska shpikur ket thenie se s'e kisha degjuar ndonjehere.Postuar më parë nga TikTak
![]()
Ja kaq lehte sa Tiku e gjejne meshkujt dhe justifikimin per tradhetine e bere(ndaj skane per tu ndrequr kurre)E shohin si nder e lavdi.
Njerzit qe tradhetojne jane me pak te lumturit ne bote.Fakti qe sgjejne karar tregon qe skenaqen kurre.
Kot s'thote populli: MOS U NGOPSH
Postuar më parë nga AIRON^BOY
Ore AIRON^BOY! Di te lexosh ti, apo jo? Une nuk thashe as qe do ta falja as qe nuk do ta falja. Une thashe qe nese do te kisha femije, dhe ai ta kish bere vetem njehere, dhe ta dinte brenda vetes qe nuk do e perseriste me, me mire te mos e dija fare.
Nuk thashe se c'qendrim do mbaja po ta merrja vesh, se ate nuk e di tani. Nuk flas dot per nje gje te cilen nuk e kam kaluar akoma (do Zoti nuk e kaloj kurre), sado parime dhe ideale te kem ne koke.
Me parime e di une qe tradhetia nuk falet, po nga e thena ne te bere, qendron nje hendek i tere.
Ndryshuar për herë të fundit nga Gogla e Kuqe : 25-05-2006 më 11:52
Krijoni Kontakt