Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 134
    femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587

Çfarë do bënit nëse burri/gruaja ju tradhëton?

Pershendetje te gjitheve,

Meqenese me erdhi frymezimi per kete teme mua, po e hap edhe kete.

So, pyetja eshte: C'fare do benit nese burri/gruaja juaj ju tradheton dhe ju e kapni kete gje? Cili do ishte reagimi juaj? Dhe ne mix, po hedh edhe femijet, dmth. keni edhe femije bashke.

Flm te gjitheve ne advance per pjesmarrjen tuaj ne teme.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mos moj mos na prek aty ku nuk mban uje pilafi!!

Cdo beja ... hic do e falja. (lol)
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Edhe une do e falja ishalla s'qello ta kem shpine ne kat te peste ..lol

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Falja me kushtetute eshte e drejte vetem e presidentit te republikes. Nese del dekreti nga Presidenti, s'kam c'ka me bo.

Ligjet zbatohen, nuk kundershtohen...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Po te kem femije, dhe ai ta kete bo vetem i her, dhe nuk e perserit me, (shume supozime te kjo fjalia) do doja te mos e merrja vesh fare. Le te jetoja ne nje cike genjeshter. Ufa! Pyetje shume e veshtire!

Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    587
    Ja edhe pergjigja ime:

CHEATING IS NOT ALLOWED. Jo kalamoj te kem po edhe qen e mace .

I them bye bye dhe qe c'ke me te. Tradhetia s'falet. Si, t'a mbaj prap dhe t'a puth duke e ditur se c'ka bere? iiiiuuuuuuuuuu Sa per kalamajt, dmth, hajt mo ai me dashnoren une me dashnorin, dhe hajt te rrime te martuar per kalamojt. Completely Disagree.

Dhe sa per kalamojt, kur nje lidhje ka arritur ne piken e tradhetise, prinderit s'jane te lumtur me njeri tjetrin, dihet qe zenkat jan shume te shpeshta, e cila eshte nje ambient sh. unhealthy per rritjen e femijeve. Me mire i rris vete, dhe i jap shqelmen atij.

Pataj, ai qe e beri ate veprim, duhet ti punoje truri lart qe para se te tradhetoje dhe ti beje mire llogarite. Dmth, ai tradheton, e di qe do e le po e kapa, dhe une duhet t'a duroj ket gje?

Ai as qe i ka menduar femijet e vet dhe gruan e tij ne ato momente, ka menduar vec nje gje.

Edhe une uroj qe te mos isha ne kat te peste.

Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    587
    Citim Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
    Po te kem femije, dhe ai ta kete bo vetem i her, dhe nuk e perserit me, (shume supozime te kjo fjalia) do doja te mos e merrja vesh fare. Le te jetoja ne nje cike genjeshter. Ufa! Pyetje shume e veshtire!
    Sorry Gogla e Kuqe se te lodha sot.

Por edhe nje gje, ujku qimen e nderron por zakonin s'e harron. Ai qe e ben iher asigje s'e ndalon qe t'a beje dy, tre.... here.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    eshte nje gje se kam provuar kur te martohem apo te kem fmi
    kush nuk eshte i martuar ska pse flasi ne kete tem se nuk e di vleren e nje prindi si un dmth qe se di
    neve jemi o vete per vete
    kur te martohem ju them :PPP
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e Deni Moskatit
    Anëtarësuar
    23-04-2005
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    25
    Trathtia sfalet , po u fal nje her personi qe ka ber xhestin do thot he se me fal dhe heren tjeter kshuqe do bej prap te njejten gje , derisa e/i dashura/i ben nje gje te tille mendohu dhe nje her vet se ku ke gabuar. Nqse ske gabuar vet do te thot qe ai ose ajo sndjen me gjo per ty dhe normalisht mbaron cdo gjo.Gjithsesi me kto gjona mesohesh po nuk gabove nuk meson
    INSIEME
    ...CON IL DIAVOLO IN CORPO!

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Visage
    Ja edhe pergjigja ime:

CHEATING IS NOT ALLOWED. Jo kalamoj te kem po edhe qen e mace

I them bye bye dhe qe c'ke me te. Tradhetia s'falet. Si, t'a mbaj prap dhe t'a puth duke e ditur se c'ka bere? iiiiuuuuuuuuuu Sa per kalamajt, dmth, hajt mo ai me dashnoren une me dashnorin, dhe hajt te rrime te martuar per kalamojt. Completely Disagree.

Dhe sa per kalamojt, kur nje lidhje ka arritur ne piken e tradhetise, prinderit s'jane te lumtur me njeri tjetrin, dihet qe zenkat jan shume te shpeshta, e cila eshte nje ambient sh. unhealthy per rritjen e femijeve. Me mire i rris vete, dhe i jap shqelmen atij.

Pataj, ai qe e beri ate veprim, duhet ti punoje truri lart qe para se te tradhetoje dhe ti beje mire llogarite. Dmth, ai tradheton, e di qe do e le po e kapa, dhe une duhet t'a duroj ket gje?

Ai as qe i ka menduar femijet e vet dhe gruan e tij ne ato momente, ka menduar vec nje gje.

Edhe une uroj qe te mos isha ne kat te peste.
    Me fjale bani namin ju...lol
    Nga ky postimi jot kuptoj qe nuk e njeh boten e mashkullit , dmth duhet te jesh e re ne detyre...lol
    Kur nji mashkull tradheton , dmth shkon me nji femer tjeter...s'do te thote fare qe nuk e do partneren dhe familjen e vet ! Do te thote vetem qe ai ne ate moment ju nenshtrua instikteve te pakushtezuara mashkullore qe lindin me njeriun (lol)
    Ju femrat e keni ma kollaj te permbaheni , kurse ne meshkujt duhet me i pase frenat me ABS
    Nuk mund te quhet tradheti ne te njejtin standart sikur te kesh nji dashnore permanente dhe ti kushtohes asaj ma shume se familjes tende , apo sikur te kesh 'a quick temporary control disorder' lol
    Anyway , Gogla e kuqe ka dhane pergjigjen ma realiste..!
    Ndahesh ti nga burri me gjithe kalamaj per nji tradhetiçke...? lol
    Easy eshte me fjale por te sjell gjithe jeten mbrapsht...ty , atij dhe femijeve
    Ndryshuar për herë të fundit nga AgainstAllOdds : 24-05-2006 më 22:59
    ...

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Do të tradhëtonit kombin për besimin tuaj?
    Nga RaPSouL në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 19-12-2011, 15:00
  2. Tradhëtia në martesë!
    Nga Besa1983 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 03-07-2009, 17:30
  3. Kush gjini tradhëton më shpesh?!
    Nga Melser në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 14:11
  4. E. E. Cummings...
    Nga FLOWER në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 20:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •