Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 56 prej 56
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    vuanke dhe ti nga sindromat qe kane kapur disa besimtare te tjere musliman.

Me vjen keq se te kushtova kohen duke u munduar te fus pak llogjike tek ato qe shkruan po qenka e kote.

Vazhdo punen qe ke nisur misjonar.. por qe ta kuptosh biblen duhet te jesh ose jo besimtar ose besimtar krishter.

te pashe dhe postimin qe i qenek futu punes qe te NXJERRESH FENE E "VERTETE" ne pah...

Zoti i kuptuar nuk eshte i denje te quhet Zot.

Ta dhashe shpjegimin po deshe merre po deshe mos e merr, por jo te me hedhesh poshte mua mendimet qe te kam shkruajtur... pasi ato i fryne llogjikes dhe jo SIMPLIFIKIMEVE dhe hipotezave te rreme bashke me supozimet qe na parashtron

Sic te thashe nuk kam shume kohe se te kisha bere me faqe te tera per ate varg qe ka sinjifikance teologjike dhe filozofike mjaft te madhe... si gjith Bibla.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e larguar
    Anëtarësuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    32
    Une nuk vuaj i dashur por nese bibla skuptohet atehere zoti perse e solli kot per bukuri ee? apo qe ta mbajne shoferet tye furgoni?
    Zoti e ka zbritur fjalen e tij shume qarte por dora njerezore e ndryshoi.

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar më parë nga Enesi
    Une nuk vuaj i dashur por nese bibla skuptohet atehere zoti perse e solli kot per bukuri ee? apo qe ta mbajne shoferet tye furgoni?
    Zoti e ka zbritur fjalen e tij shume qarte por dora njerezore e ndryshoi.
    Kodra mas bregut po me thua... po pse o nga e nxorre te ndryshuar ti? Edhe un mund ta marr ate liber ti fus ca editime ti bej nje tirazh 1000 kopjesh e ta shes ne Internet... shume e thjeshte eshte. Mjafton qe origjinalet ekzitojn dhe keto i ruajn Orthodokset. Sa per informate... jane mbi 80000 shkrime te Bible-s.. ku shumica jane ne greqishten e lashte... mbi 4000 vjet me pare me librat deutoronimik dhe apokrifal... sot e kesaj dite po punohet qe te perkthehen dhe te prezervohen. Se marr vesh nga i nxjerr keto shkrime qe eshte ndryshuar... sipas Kuranit... gjithcka eshte ndryshuar.... por gjithmone sipas Kuranit.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e larguar
    Anëtarësuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    32
    Po mire re nese te sjell fakte cdo besh ti?
    Une kam goxha fakte per fallsifikimine bibiles sepse vete vargjet e saj tregojne dicka te tille ne ungjij ka nje kontradikte te madhe se di ti kete?

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar më parë nga Enesi
    Po mire re nese te sjell fakte cdo besh ti?
    Une kam goxha fakte per fallsifikimine bibiles sepse vete vargjet e saj tregojne dicka te tille ne ungjij ka nje kontradikte te madhe se di ti kete?
    Nuk dua ti futem ketij muhabeti pasi e kam bere dhe me te tjere jo per gje. Bibla eshte ndryshuar ne vitet 1500 madje nje edicion i Bibles katolike (Vulgaare), ky eshte dhe edicioni Venecian eshte ndryshuar nga Papa i asaj kohe, por sic te thashe kjo dihet ne histori dhe te origjinalet ekzistojn qe cke me te ekzistojn. Kane vertetime sot direkt me carbon dhe emisionet radioaktive te gjysemjetes... e gjen se ne car viti esht shkruajtur dhe nese eshte manipuluar apo jo. Dmth arrin me ane te historise qe nqs ky pergamen apo leter i perket nje kohe te caktuar dhe nqs del qe i perket nje kohe tjeter atehere e merr vesh qe eshte rishkruar... gjithashtu e njejta gje dhe me korrigjimet ne leter, qe eshte akoma me e thjeshte te gjehen.
    Mos u merr me llafe se shkenca ste le ku te lush mos ki merak.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Ndriçimi Lexo Postimin
    Kur ka ndodhur ne historine njerzore qe bibla te kete dhene ndikim per paqe?????
    Asiher ska bo vaki.Kisha vetem ka vra pergjat gjith shekujve me kalamoj , gra e pleq.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •