^NoName,lali mos ja fut shum kot se je duke e perseritur kete...Ne po ndihmojme ketu te interesuar qe deshirojne ta bejme sa me te mira websitet e tyre.Mos dil me prej temes.Shpresoj se sup-mod ose admin do te nderhyjne ne ket rast.
^NoName,lali mos ja fut shum kot se je duke e perseritur kete...Ne po ndihmojme ketu te interesuar qe deshirojne ta bejme sa me te mira websitet e tyre.Mos dil me prej temes.Shpresoj se sup-mod ose admin do te nderhyjne ne ket rast.
O Loqko nuk u bo nami ... Se edhe une kom qejf me u mesu prej juve po sma kap mendja hiq![]()
#VamosArgentina
O no name, ku nuk te tako mos i fut hundet e te besh si humorist. Po dite te pergjigjesh jep ndonje pergjigje po nuk ke pergjigje per te thene atehere leje fare e mos flit.
Shendet.
Jo sllogane politike ne firme.
Degjo tani disa keshilla te reja.
Template qe kishe hedhur ishte i mire(mesatarisht)Tash nderro bannerin beje ndonje te mire se ta vran syrin,eshte katastrofe,beje qe te shkoj me faqe.Ato fotot tek lajmet si psh ajo e Inisit me at tipin mos i be aq te medha se prishin imazhin e faqes uli te gjitha fotot ne nje madhesi te caktuar,besom se do te dal 100 her me mire.Tani ato ne te djathte votoni,hiqi te gjitha dhe lej nja 2 me populloret ku ke me se shumti vota,dhe uli ne nje madhesi te caktuar.Ate reklama ne te djathte hiqe faqe,bej partnere te forte qe kan site te forta..Keto jan disa keshilla qe shpresoj se mund ta rregullosh me mire webin.Do shikoj une ndonje dite ta bej ndonje banner te mire qe te shkoje me faqen.
viganv,flm per mendimin tate ....temp qe kam hethe tani,eshte sh i mire,vetem nje problem kam me te...nuk mer ngjyrat,psh aty ku jan module ka ngjyra te blu...po ai nuk i mer ngjyrat,po mundohem ta rregulloj dhe ate gje.dhe ate foto e ninis e ndryshova,e bera me te vogel .dhe per patnere nuk kam qet akoma ndonje,po do mundohem te gjej
...sa per banner un s`ja kam haberin
![]()
Kalofsh Mire
Ups u ben dy postime rresht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DjAl_MyZeQeJe : 30-05-2006 mė 03:38
Pershendetje.
Mua me pelqeu shum.
Pune te mbare, Suksese sepse shum mire e keni bere.
Tung
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AdmiraL : 07-06-2006 mė 15:29
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
E lezetshme.
Pergezime!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Tani eshte rregulluar 80% faqja, banneri i thjeshte dhe i bukur.Tani prap te them qe ti heqesh te gjitha reklamat ne anen e djathte dhe ta vendosesh ndonje qe vlen.Gjithashtu ato per Votoni hiqi te gjitha leji nja 2 me size te njejte qe jan me populoret dhe hiqi te tjeret se zejne vend kot dhe nuk shkojne me faqe.Rregulloji keto dhe del shum me mire.
Krijoni Kontakt